reklama
trysia77
Fanka BB :)
hej kobitki, cieszę się niezmiernie, że Was poznałam, mam na mysli oczywiscie Justynke, Czarnulkę no i Anię, bo Luczynkę to juz poznałam wcześniej podczas kawusi u mnie w domciu!!
Czarnulka po pierwsze proszę o podanie mi maila to prześlę Ci fotki które zrobiłam Twoim dzidziorkom, które nawiasem mówiąc i tu bez Wazeliny są przekochane i prześliczne!!! A z Ciebie jest super laska i w realu niespodziewanie jeszcze pikniejsza i tu również bez wazeliny!!! :-):-) acha no i z tym gnatem to wyglądasz zadziornie niesamowicie, aż strach się bać Czarnuli!!

Justynko a z Tobą to niezbyt udało mi się pogadać, szkoda, może następnym razem, bo teraz jak się spotkałyśmy to może łatwiej będzie nam zorganizować kolejne spotkanie noo...
Fajan z Ciebie lasensja no....czy Ty w ogóle rodziłaś tego swojego Cherubinka w damskim wydaniu??? kurde no...fajną fryzkę masz wiesz... no i przystojnego mężula 

daj mail-a to przesle Ci pare fotek :-):-)
Aniu słodka ta Twoja Patusia, też drugi BB-owy aniołeczek, tylko bez loczków no i bardziej ruchliwy!!!

moja imienniczka no to jak mogłoby być inaczej...
Monysiu, no to czekamy na Twoj powrót z niecierpliwością

Luczynko no oczywiscie wyjechałam z Rybnika bez najmniejszego problemu,i jeszcze wczoraj wylądowałam w Skoczowie na głosowaniu bo troche zagapiłam się i załatwiłam sobie zaswiadczenia ze mogę głosować w Łaziskach...ale przy okazji odwiedziłąm rodziców!! Słodka ta Twoja Oliwcia, przeaniołeczek KOCHANY, buziakowy!!!!no i jak wspomniałam przesympatyczny Twój mężul...
Czarnulka Twoj też fajny ten chop noo, żeby nie było że robie jakieś wyjątki...

Dobra nie chwale juz tych Waszych mężuli bo mnie jeszcze pobijecie na następnym spotkaniu
żeby nie było wątpliwości ja mam najcudniejszego FACETA NA ŚWIECIE!!! no czasami jest nieco niesforny ale i tak najcudniejszy 

Cieszę się niezmiernie że się spotkałyśmy!!!!!!!noooo!!!!!buziaki i zmykam do roboty bo zasypana jestem papirkami!!!

Czarnulka po pierwsze proszę o podanie mi maila to prześlę Ci fotki które zrobiłam Twoim dzidziorkom, które nawiasem mówiąc i tu bez Wazeliny są przekochane i prześliczne!!! A z Ciebie jest super laska i w realu niespodziewanie jeszcze pikniejsza i tu również bez wazeliny!!! :-):-) acha no i z tym gnatem to wyglądasz zadziornie niesamowicie, aż strach się bać Czarnuli!!

Justynko a z Tobą to niezbyt udało mi się pogadać, szkoda, może następnym razem, bo teraz jak się spotkałyśmy to może łatwiej będzie nam zorganizować kolejne spotkanie noo...

Aniu słodka ta Twoja Patusia, też drugi BB-owy aniołeczek, tylko bez loczków no i bardziej ruchliwy!!!

Monysiu, no to czekamy na Twoj powrót z niecierpliwością

Luczynko no oczywiscie wyjechałam z Rybnika bez najmniejszego problemu,i jeszcze wczoraj wylądowałam w Skoczowie na głosowaniu bo troche zagapiłam się i załatwiłam sobie zaswiadczenia ze mogę głosować w Łaziskach...ale przy okazji odwiedziłąm rodziców!! Słodka ta Twoja Oliwcia, przeaniołeczek KOCHANY, buziakowy!!!!no i jak wspomniałam przesympatyczny Twój mężul...
Czarnulka Twoj też fajny ten chop noo, żeby nie było że robie jakieś wyjątki...

Dobra nie chwale juz tych Waszych mężuli bo mnie jeszcze pobijecie na następnym spotkaniu

Cieszę się niezmiernie że się spotkałyśmy!!!!!!!noooo!!!!!buziaki i zmykam do roboty bo zasypana jestem papirkami!!!

Witam z rańca! :-)
Justyna nie paplaj bez potrzeby
i do tego jeszcze glupot 
a co do kopniaka to Czarnulka ma racje-mialam CI przeciez wczoraj zasadzic jednego w tylek i w tym calym zamieszaniu zapomnialam :-
-D

Czarnulko to moj G zauwazyl ze zjechaliscie na rondzie nie tam gdzie trzeba
Ja bym w zyciu nie zauwazyla
Zreszta, tak mnie glowa bolala ze ledwo ja trzymalam na karku, raz nawet wjechalabym an czerwonym swietle przez to bo dobrze nie kontaktowalam 
Mam nadzieje ze wkrotce znowu sie spotkamy i to moze w troche powiekszonym gronie-skoro ja sie zebralam i przyszlam na spotkanie to inne Mamuski tez chyba moga ;-)
Tylko juz nie w FIGLORAJU 
Justyna nie paplaj bez potrzeby

Czarnulko to moj G zauwazyl ze zjechaliscie na rondzie nie tam gdzie trzeba

Mam nadzieje ze wkrotce znowu sie spotkamy i to moze w troche powiekszonym gronie-skoro ja sie zebralam i przyszlam na spotkanie to inne Mamuski tez chyba moga ;-)

diablica2
mały wielki OLO :)
Hejka....
a ja znowu ze szkoły.... hihihihihihihihi
fajnie że spotkanko się udało.....
nam impreza też fajnie wypaliła.....
polowanie na kaczki też wczoraj się udało.....hihihihi
w domku mam jeszcze małą bydowę więc gruzu i bałaganu na bierząco...
ale jeszcze trochę.... i komputerki wylecą z pokoju gościnnego
a ja znowu ze szkoły.... hihihihihihihihi

fajnie że spotkanko się udało.....
nam impreza też fajnie wypaliła.....
polowanie na kaczki też wczoraj się udało.....hihihihi

w domku mam jeszcze małą bydowę więc gruzu i bałaganu na bierząco...

ale jeszcze trochę.... i komputerki wylecą z pokoju gościnnego
Trysiu wlasnie Czarnulkowa Familia miala jechac za nami bo tak tez przyjechalismy-razem. Onie jechali autostrada i wyjechali w Gliwicach, nie Wislanka ;-) A maz Czarnulki zle zjechal w innym miejscu 
A Ty pracuj pracuj a nie wciagaj sie w dyskusje internetowe

A co do kawusi to jeszcze nie raz sie do Ciebie wprosze
;-)
I prosze przeslij mi fotki na maila!! luczynka@poczta.onet.pl Czekam!
Diablica no to nastepnym razem musze Cie juz poznac i sie nie wymigasz od spotkanka

A Ty pracuj pracuj a nie wciagaj sie w dyskusje internetowe

A co do kawusi to jeszcze nie raz sie do Ciebie wprosze

I prosze przeslij mi fotki na maila!! luczynka@poczta.onet.pl Czekam!

Diablica no to nastepnym razem musze Cie juz poznac i sie nie wymigasz od spotkanka

czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Hej trysiu napisałam wczesniej email ale na gg ci teraz wysłałam ;-) a no widzisz dobrze ze moglismy polegac na luczynce i jej m bo bysmy wyjechali niewiadomo gdzie hahahaha
Moje m to sie spodobało wczoraj hahaha ze spotkanko chłopy nasze chcą by im zorganizowac hahaha niedoczekanie ze bez nas sie spotkają ;-)
Moje m to sie spodobało wczoraj hahaha ze spotkanko chłopy nasze chcą by im zorganizowac hahaha niedoczekanie ze bez nas sie spotkają ;-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Luczynko piekne foteczki!!! Jak ty masz jakies ze spotkania to równiez poprosze ;-)
reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Trysiu a ty mi tu nie wypisuj takich głupot ze ja fajna jestem laska hahaha Moje gwiazdeczki owszem :-) ale ja... hhahaha zobacz na siebie w lusterku jaka dupcia fajna jestes,az mnie zatkało jak ciebie zobaczyłam z pozytywnego wrazenia! ;-)
Podziel się: