reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
luczynka ja lubie ponazekac hahaha ;-)

anian a no pech hihihihi ;-) mam nadzieje ze tego nie przeczyta bo mnie na strzelnice juz nie zabierze hahaha ;-)

A Justyna zapewne przyjdzie w srodku nocy cos poklikac babol jeden ;-)

Justys jak pokazałam nas na fotce od luiczynki Radkowi to powiedział ''oooo pasiaste gwiazdy'' hahahaha - fotka nizej ;-)

ja spadam juz spac ;-) padnieta jestem a rano ciezko mi wstac hihi ;-)

Czarnulko nie idz!!! Buuuu.... :-( Juz nie mam z kim pisac na BB, Grzegorz spi a mnie juz naprawde skacza literki po monitorze od tego wina :eek::-D:-( Chyba mam banie :eek::baffled:

Aniu juz wysyłam Ci co mam, ale mam tego niewiele...bo ganiałam z tym moim smykiem...a jak robiłam to Ty gdzieś mi się ewakuowałaś...:-(
Czarnulka nie nerwuj mie, ja mam do zrzucenia tak jak Ty 15 kg zeby wyglądać normalnie!!!!ja mam wszystkie lustra zakryte od szyi w dół sie nie widzę!!:tak::tak:
Luczynka a Ty nie pij tyle bo sie rozpijesz i bedziesz musiała na odwyk sie wybrać..:szok::szok::tak::tak::-D:-D a tak poza tym to miałabym do Ciebie sprawe w związku z korkami, jezeli jestes chętna to daj znać
Mykam do wyrka see U tomorrow
Buziaki

Dzień dobry nocne marki.

Oj popisałyście sobie uff to może i ja się wezmę za moje kilogramy.

Chwilowo brak czasu nie bardzo wiadomo za co się złapać.

Kuchnia wisi jeszcze pare poprawek i bedzie ok.

Pokój myszy pomalowany i tak ciągniemy powolutku.

Jutro jedziemy panele kupić.

Weekend listopadowy ciekawie się zapowiada .......

Oj babolki miłego spotkania życzę.

W sobotę to ja będę się stresować w domu kultury.

własnie dostałam smsa od Monysi :-)

''Dzis wychodze do domu ale wypisy są dopiero od godz 12. Malutka nie ma żółtaczki :-) przybrała na wadze i jest zdrowa :-) Ja mam brac tylko zelazo po wyjsciu do domu :-)''

Kochana czekamy na was ! Cieszę się że niunia jest zdrowiutka i przybiera ładnie na wadze :-)

reklama
Ale fajnie,superaśnie!!! No to niedługo możemy się spodziewać posta od świeżutko upieczonej MAMUŚKI!!!!!!:-):-):-):-)
Pozdrawiam i Buziaki dla wszystkich, Luczynka a Ty jeszcze śpisz??:-D:-D:-D

Do góry