czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
no luczynka spioch jeden spi chyba hahaha albo kaca leczy ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nawet Czarnulce chyba tak słodko po tej czekaoladzie nie było jak po tych komplemetach
Ale fakt pozostaje jesteście zarabiste !!!
ale przynajmniej dzieci sie wybawiły, a Maciuś to już na pewno
i zaraz sie pytał która tak napisała :-) I coś to podjrzane bo jak w niedziele wracaliśmy to sie zastanawiał skąd Ciebie zna
No to jak nas teraz obadałaś to mam nadzieje że na nastepne spotkanie mężuś Twój nie da sie juz prosić :-) I dzieki za tak miłe słowa 

Czarnulka piękne zdj w opisie !!! Nawet tu Twój chłop nie da zapomnieć o sobie![]()

A Twojego męzula to sama się zastanawiałam skąd znam...hehee 

gdzie on pracuje co robi???bo może gdzieś go spotkałam, nooo..a Ciebie z resztą też!!noo nie wiem...a gdzie WY mieszkacie??? cholera nie mowie za wiele bo jeszcze coś się wyda i co wtedy!! afera na mamuśkowym forum;-);-);-)

a tak poza tym to piękne zdjęcie w Twoim podpisie, to już tak na stałe???tzn nie mężul tylko fotka ;-);-)

wybacz za momencik się poprawię tylko odnajdę Twojego maila 

Kaca nie leczylam tylko ciezko pracowalam
Ale wczoraj po 4 lampce wina juz odpuscilam bo bylo mi niedobrze 
no i troche krzywy byl swiat 

pewnie wywnioskowalas to z mojego opisu ale on tyczy sie czegos innego ;-) a mianowicie tego ze wczoraj obcielam sama Oliwii grzywke

i wyglada przekomicznie 

ale niestety z tym Jej czubem z przodu nie dalo sie nic innego zrobic jak tylko wyrownac i teraz czekac az troche te wloski podrosna ;-)

skoro zapewnialas ze kochasz swojego chlopa 

zjadlas cala czekolade i sie nie podzielilas! 
;-)

NAstepnym razem wypijemy winko zajadając czekoladke razem ;-)
;-) Przesyłam dla niuni fluidki zdrowia
:-)