Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i pewnie spałabym dalej gdyby nie to że mój męuś wychodząc przyszedł i mi mówi " pyszne" to śniadanie które "zrobiłaś"
Chyba mnie budził jak jechał po chleb rano żebym wstała i zrobiła ale jakoś podusia mnie przytrzymała no i mój kochany załamany że mu dziecko w matkę się wdało
bo Liwia to tez taki zgniłek i lubi pospać dziś wstała po 9 :-) Dzisiaj nocka była taka sobie.EMilka spała spokojniutko ale Wikusi cos sie przysniło i w nocy krzykiem zaczeła wołać TATAciekawe co jej sie przysniło![]()
![]()
Mnie dzisiaj potwornie głowa boliNormalnie koszmar! Chyba pujde polezec puki małe ładnie sie bawią![]()
![]()
...
wczoraj nad ranem Liwia ryk piska ale prawie zawału dostałam a ona że "pies am noge " biedna aż sie trzęsła !!

ojojojojoj dziś wstałam dopiero o 9i pewnie spałabym dalej gdyby nie to że mój męuś wychodząc przyszedł i mi mówi " pyszne" to śniadanie które "zrobiłaś"
Chyba mnie budził jak jechał po chleb rano żebym wstała i zrobiła ale jakoś podusia mnie przytrzymała no i mój kochany załamany że mu dziecko w matkę się wdało
bo Liwia to tez taki zgniłek i lubi pospać dziś wstała po 9 :-)