• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Czarnulko Ty sie lepiej tak do mnie nei odzywaj bo jeszcze tego pozalujesz :wściekła/y::-D:-p:-D:-D

A co do spania Oliwki to dawno tak eni spala, ostatnio chyba jak skonczyla 6 miesiecy. Na poczatku tylko tak sypiala, po 14-15 godzinek :-) Ale chodzila spac przed polnoca i spala do poludnia :eek:

TRALALALALA..... A ja sie Justyny juz nie boje :-p Widzialam Ja i co?! Pstro! :-D Siedziala najbardziej cicha na tym spotkaniu :tak:Taki straszak to dla mnie maly pryszcz! Ot co! :-D:-D:-D:-D:-D:-D Tak wiec musisz wymyslec cos innego Czarnulko :-p

Taki straszak to dla mnie maly pryszcz! Ot co! :-D

dziekuje Wam jestem na prawdę podbudowana i dowartościowana :eek:
a swoją droga kiedyś sobie jaja z Karolą robiłyśmy a teraz za mną sie to ciągnie i ciągnie !!! :baffled:

Trysiu nie ważne, jak sie spotkamy to może sobie przypomnisz :-D więc jest okazja do następnego spotkania !!!

Monysia hop hop mamo !! odezwij sie chociaż króciutko !!!!

Oliwka a Ty gdzie ????

Liwia jakaś zmierzła !! na zajęciach tez, najpierw nie pasowało jej że dostała krówkę wiec pani wymieniła jej na owieczkę ale ona chciała kota więc dostała kota to zaś stwierdziła nie chce bo jak przyciska to nie piszczy :eek: i generalnie wszystko jej sie nie widziało i jakby mogła to by kazdemu dziecku rzuciał sie dziś do krtani !!!
Dopiero teraz zasneła :sorry2:

na pocieszenie puściłam sobie testosteron :tak::-D:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry