reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Justys Wikusia juz prawie wyzdrowiała ale Emilka ma brzydki nadal kaszelek od kilku dni :-( a R Grypa zaatakowała :-( Dzisiaj leżał cały dzień w łóżku ale od jutra jedzie do pracy :-( Mnie czarownicy wcielonej wirusy nie chcąruszyc hahahaha i to moje szczęście :-) Buziolek dla Liwciorka oraz ciebie i pozdrowienia dla P ;-)

Dobranoc!

hej kochaniutkie
icon_smile.gif

A ja teraz jade z Emilką do przychodni
icon_sad.gif
nic jej sie nie poprawia
icon_sad.gif
a dzisiaj jej troszeczke krew z noska poleciała
icon_sad.gif
Wikusia na szczęście już całkowicie prawie wyzdrowiała
icon_wink.gif

hej !!!

Czarnulka pisz zaraz co z Emi ??? No i współczucia bo chłop chory w domu to ... :sorry2:

po południu lece mebelki oblukać bo jedyna okazja ( póki mezowy ma chęci ) i w sobote musimy odmalowac bo jedyna wolna sobota a potem kapa ! Wolałabym to odłożyć aż sie Liwia opamięta ale jak nie teraz to potem juz nie ma kiedy a chce przed świętami to zrobić !!

Witam !!!

Dużo zdrówka dla Dzieciaczków

Justyna pochwal się potem mebelkami :tak::tak::tak:

Moja Gwiazda po wczorajszej kąpieli (o 20 )
męczyła nas do 1 w nocy :dry: maruda
Dopiero jak siedziałam przy łóżeczku, masowałam
jej brzuszek bo twardy i nóżki przywodziłam do brzuszka
to walnęła kupcie i bączki i dopiero zasnęła
Teraz też już dłuuugo nie śpi a ja ciągle latam
i jej smoczka wsadzam bo marudzi jak wypada
Wogóle wczoraj co mi odwaliła :szok:
Po jedzeniu z jednej piersi dalej ryczała
i jadła jeszcze z drugiej :baffled:
A ja czuje że mi cycki "schudły"
nie są już ani twarde ani takie wypełnione
Czy coś się dzieje nie tak ???
Mleko zanika albo cuś :confused:
A może już produkują tyle ile potrzeba
ale czemu jadła wczoraj z 2 ???

Monysia może być tak że juz produkują odpowiednią ilość dla Twojej żarłoczki ale jak czujesz ze masz mało pokarmu to spróbuj pic te herbatki dla mam karmiących mi bardzo pomagały ! Dodatkowo są z takimi ziółkami które nie tylko działąją na laktacje ale i na brzusio dzieciątka !!! Pijesz cos takiego ?? tylko jak dla mnie to ta z hipaa nie sprawdzała sie tak jak te w saszetkach !!! I duzo pij w ogóle i jedz takie drożdżówki itp

a mebelki jak bedą stąły to sie pochwale jeszcze kolorek na ściane musze wykombinowac !!!

reklama
Hej!!!

My już prawie po remoncie tzn. teraz trzeba czekać na meble. Wczoraj zamówiliśmy i do 2 tygodni mają być a rogówkę w tym tygodniu powinniśmy dostać a facet zabudowywać kaloryfer i futryny powinien na początku tygodnia. Wszystko nam się odwleka myslałam, że szybciej wszystko już bedzie zapięte na guzik. Mamy pusty ale czysty pokój ale nie ma na czym siedzieć a Kamilek ma pole do biegania.

Justyna a jaki pokój remontujesz Liwci???Podobno w przyszłym roku mają podrożeć meble

Monysia - proponuję herbatkę dla Karmiących z Hippa dla mnie była rewelacyjna ale potem przestałam pic bo Kamilek często jadł i miałam nawał pokarmu. Moim zdaniem żeby mieć dobrą laktację należy często przykładać dziecko do piersi. Mój mały wisiał co 40 min na cycku. Także teraz już nie karmię miesiąc a jeszcze mam pokarm.

Do góry