anian
Fanka BB :)
Witam kochaniutkie:-):-):-)
Już na początku Wam się podlizuję abyście za bardzo na mnie nie psioczyły, że tak "często" tu piszę:-);-)
ollka22, yulkana - witam nowe mamy, mam nadzieję, że się tu zadomowicie
czarnulka, wybawiłaś się mam nadzieję na weselu - bo do kolejnego siostrzanego to chyba jeszcze poczekasz (następna w koeljce to ta Młoda - w okolicach 8 lat - sorka, że tak niedokładnie, ale nie chce mi się szukać stronki na której napisałaś ile ma lat Twoja młodsza siostra
) A dziewczynki już zdrowe
i rozrabiające

justynko, ale przeszłaś...ale Liwia przeszła....dobrze już jesteście na drodze do poprawy
monysia widzę, że Mała pozwala Ci na siedzenie przed kompem...pozazdrościć
A ja dziś sama, bo mój M. w pracy

Popracowałam już szkolnie, a jeszcze na mnie czekają 44 sprawdzany a tak mi się już nie chce.....i piwko mnie przywołało
więc olałam je.
Moje dziecię wczoraj w nocy sobie gadało przez sen.....twardo jechała autem do psa
to musiałam ją dziś zawieść wózkiem do psa
była tak szczęśliwa, że nawet oddała mu do wylizania lizaka.....
Ostatnimi czasy mam jakiś spadek formy....chyba przez pogodę. Najchętniej chodziłabym spać razem z Patrycją....ale się nie da
Raz się dało, a potem tyle zaległosći więc chociaż minimum robię i dopiero ok.22 dołączam do dziecka:-):-):-)Dzisiaj zaszalałam
ale Pati zasnęła o 19 (nie spała w dzień, czyli całe 12h była na nogach i nie powiem, żeby jej to jakoś przeszkadzało).
A jestem smutna - zapomniałam, że jutro 11 i nastawiłam się na wizytę w Ikei....a już przekonałam M., że takie krzesła chcemy.....i zakup musi poczekać do następnego tygodnia
Już na początku Wam się podlizuję abyście za bardzo na mnie nie psioczyły, że tak "często" tu piszę:-);-)
ollka22, yulkana - witam nowe mamy, mam nadzieję, że się tu zadomowicie

czarnulka, wybawiłaś się mam nadzieję na weselu - bo do kolejnego siostrzanego to chyba jeszcze poczekasz (następna w koeljce to ta Młoda - w okolicach 8 lat - sorka, że tak niedokładnie, ale nie chce mi się szukać stronki na której napisałaś ile ma lat Twoja młodsza siostra

justynko, ale przeszłaś...ale Liwia przeszła....dobrze już jesteście na drodze do poprawy

monysia widzę, że Mała pozwala Ci na siedzenie przed kompem...pozazdrościć

A ja dziś sama, bo mój M. w pracy

Moje dziecię wczoraj w nocy sobie gadało przez sen.....twardo jechała autem do psa

Ostatnimi czasy mam jakiś spadek formy....chyba przez pogodę. Najchętniej chodziłabym spać razem z Patrycją....ale się nie da

A jestem smutna - zapomniałam, że jutro 11 i nastawiłam się na wizytę w Ikei....a już przekonałam M., że takie krzesła chcemy.....i zakup musi poczekać do następnego tygodnia