reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
CZEŚĆ DZIEWCZYNY!!!

Melduję swój powrót na BB!!!!! :-):-):-) Od wczoraj mamy znów internet :tak:. Niestety nie mam teraz czasu żeby poczytać i nadrobić zaległości, wiadomo, świąteczne porządki. Cały tydzień chodziłam do pracy na 15, sprzątałam tylko trochę rankami, więc mnóstwo pracy przede mną :szok:.

Buziaczki!!!

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

reklama
HEJKA!!!

Wpadłam na chwilę. Zrobiłam sobie przerwę w sprzątaniu. Od rana wzięliśmy sie z mężem i jest błysk :-) Własnie dostałam wiadomość, ze prezent który zamówiliśmy Kamilkowi na allegro pod choinkę nie dojdzie ponieważ kurier ją stracił :-:)zawstydzona/y:i przez dupka mój synuś nie będzie miał nic pod choinką :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Justyna - wklej póżniej fotkę nowej fryzurki a co do ząbków to Kamilkowi w tym miejscu nic nie widać Mam nadzieję, ze zanim wyjdzie trójka z lewej strony to ta dwójka wyjdzie mu wcześniej

Iza1- witaj znów na pokładzie ;-):-):-D Moze znów te bb będzie takie jak kiedyś ;-)

Monysiu - niestety tak jest z małym dzieckiem. Mój Kamilek jest takim żywym dzieckiem, ze do tej pory nie umiem sobie sama poradzić z wszystkim. Czasem nie mam obiadu bo poprostu sama przy małym nic nie zrobię. Włazi mi wszędzie i wszystko rozwala itd. Ja też miałam taki dzien jak Kamilek był malutki jak Milenka, ze z bezradności już nim potrząsłam myślę, ze każda z nas to samo miała.

Muszę dziś zaliczyć też spowiedż takze wyruszę do kościółka jak mały wstanie. Teraz zrobię sobie kawkę a potem prasowanko.
Trzymajcie sie. Miłego dnia.

Dobry wieczór wszystkim
PADAM juz ze zmeczenia:-:)-:)-:)-:)-:)-(
ALe zaraz wam wkleje obiecane fotki kuchni, tak jak wczesniej pisałam - wszytsko tanim kosztem.;-);-);-);-);-)

A jak atmosfera przedswiateczna u Was, prezenty już sa????:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Ja juz prawie mam pokupione jeszcze jutro rodzicom Grzegorza i mamie
W tym roku Grzegorzowi kupiłam maszynke do golenia z BRAUNA troche sie wykosztowałam ale warto. Raz do roku to może byc:-):-):-):-)

Załączniki

• Obraz 182.jpg
    Obraz 182.jpg
    527,7 KB · Wyświetleń: 76
  • Obraz 183.jpg
    Obraz 183.jpg
    551,8 KB · Wyświetleń: 59
  • Obraz 184.jpg
    Obraz 184.jpg
    457 KB · Wyświetleń: 49
  • Obraz 185.jpg
    Obraz 185.jpg
    635,8 KB · Wyświetleń: 91
  • Obraz 181.jpg
    Obraz 181.jpg
    626 KB · Wyświetleń: 87
.Hej.

.Nie pisałam parę dni bo nie mieliśmy neta,mamy radiówkę,a teraz udało nam się złapać na piętrze,przykleiliśmy kompa do okna;-) nie wiem kiedy będziemy mieć znów normalnie neta,więc gdybym nie zdążyła to. :

.WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2008.

.życzymy z Lenką:-).

Pełych radości,pokoju szczęścia ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA oraz wszelkiej pomślności w NOWYM ROKU 2008!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny!

Niech piękne chwile
polskiej Wigilii
upłyną
przy żywicznym zapachu
strojonej choinki,
ze wspólnie śpiewaną kolędą,
z upragnionym gościem
przy stole
i w rodzinnym,
pełnym radości gronie...

Życzę Wam zdrowych, spokojnych, miłych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego 2008 Roku. Niech ten Nowy Rok przyniesie każdej z nas to, o czym skrycie marzy
:biggrin2:

Luczynka z Rodzinką

noel26hu0.gif

Stołów pięknie ozdobionych,
jadłem suto zastawionych
i prezentów z dwa tuziny,
niech zazdroszczą Wam rodziny!
Żadnych sporów, żadnych kłótni,
niechaj nikt nie będzie smutny
- grunt to dobre wieść pożycie,
a karpiowi... daruj życie!
I każdemu - przyjaciela,
co czasami łzę ociera...
i wszystkiego co Wam trzeba,
no i jeszcze gwiazdki z nieba. życzy Aga z rodzinką:tak::-)

Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.

TEGO WSZYSTKIEGO ZYCZY RODZINKA "EWCIKA"

P.S Dziękuję za życzenia na naszej klasie !!!!

reklama
Do góry