reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
1001642yx5.jpg

reklama
Kobiety jak spałam 2h w nocy to będzie dobrze
Dzień wygląda jeszcze gorzej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mąż w pracy a ja mam dość
Przegrywam dziś w walce z Małą
Ryczy i ryczy, dże się potwornie

Monysiu nawet tak nie mysl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :no: Kochana! Kazda z nas to przechodzila, wiem jak CI ciezko, ja plakalam nie raz po nocach i to jeszcze jak Oliwka miala roczek. Ale uwierz! Ze bedzie o niebo lepiej, gdy Milenka sama przybiegnie zeby dac CI buziaczka, powie pierwszy raz MAMA to bedziesz zalowala ale ze tak wogole msyalalas. Te chwile zrekompensuja CI wszystko :tak:Musisz tylko poczekac Słonko ;-)A jesli jest CI az tak zle to moze pogadaj z kims, zostaw MAla na jakis dzien pod opieka Taty lub Babci a Ty odpocznij. Wyrwij sie gdzies do kolezanki na kawe lub zapros kogos do siebie, zawsze troche sie wyzalisz i bedzie CI lzej :tak:No i zycze cierpliwosci bo przy malym dziecku kazdy jej potrzebuje. BEDZIE DOBRZE :*

Witam Was dziewczynki !
Dłuuugo mnie nie było, ale mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie, co ???
Mam już internet w domu, więc będę mogła do Was częściej zagldąc i coś skrobnąć.
U nas wiele się nie zmieniło oprócz tego, że 15 grudnia się pobraliśmy.
Oskar ma ospę, coraz więcej mówi, zaczyna łączyć po dwa wyrazy. Choć przyznam szczerze, że w 100 % rozumiem go tylko ja....
Ze żłobka musieliśmy go wypisać już w październiku, bo pzrzez 5 tygodni chorował i nie widzieliśmy dalej sensu w tym wszystkim. Teraz jest z nim moja teściowa , ale chciałabym żeby od września poszedł do przedszkola....
Mamy też nowego domownika - kotka, którego przygarnęłiśmy z fundacji. Własnie gzreje mi kolana :D
Boże jakie Wasze dzieciaczki już duże.... Napatrzeć się nie mogę....
Monysiu kochana nie martw się, wiem, że jest Ci ciężko i nie raz jeszcze będzie... Może to nijakie pocieszenie, ale naprawdę są w zyciu lepsze i gorsze dni. Ja mam czasami ochotę wyjść z domu i niewrócić, ale po chwili jak ochłonę to myslę, "Boże co ja bym bez tego urwisa zrobiła?".
Popieram Luczynkę, gdy dziecko przychodzi się przytulić, daje całusa i mówi (w moim przypadku)"Mamu" to aż się łezka w oku kręci, mimo, że dostałas np. przed chwilą stopą w twarz ( ale to nie z tego ta łezka:-D). Może też przez te Święta Mała jest niespokojna, Ty pewnie zabiegana byłaś, chciałas żeby wszytsko było jak najlepiej gdy zjadą goście i ona to wyczuwa. Główka do góry!!!!
Kochan przepraszam, że dopiero teraz, ale chiałabym Wam wszytskim zyczyć Wesołego PoŚwiętach, mam nadzieję, ze minęły spokojnie, rodzinnie i wesoło a w tym nadchodzącym 2008 Roku życzyć samych sukcesów zawodowych, jak najmniej problemów a jak najwięcej radości i pociechy z Naszych Małych Diablątek !!!!

Dzięki Dziewczyny
Dziś zaczyna się powtórka z rozrywki
Siostra mnie nawiedziła więc wyjdzie z małą na spacer
a ja zrobie obiadek w tym czasie

Powiem Wam że dzisiejsze walki znosiła lepiej
darla się raz strasznie ale jak ją wzięłam i uspokoiłam a potem spróbowałam jeszcze raz odłożyć
to się uspokoiła
Ja pije od wczoraj świeżą miętke
i nie wiem czy to ma związek ale kupkała dziś 2 razy,
wczoraj 3(mięta ponoć jest na kolki i gazy... )
W zestawieniu z dniem wczorajszym to dziś
jak narazie aniołeczek

reklama
Monysiu i oby do przodu z optymizmem Kochana :-):tak:;-)

MamaBoo no to moje GRATULACJE! :-):tak::-) zagladaj do nas czesciej ;-)a Oskarkowi zycze duuzo zdrowka :happy2:

Do góry