reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Zdrowych i Wesołych Świąt Kochane Mamuśki !!!

Ja już myślałam wczoraj że nie zjemy kolacji
przez naszą Ksiżniczke
Okazało się że Mała ząbkuje
i dlatego jest teraz taaaka niedobra,
źle to znosi

reklama
Witam

MOnysia juz zabkuje pierwszy raz sie spotkałam by tak szybko u nas jak dobrze pamietam pierwszy zabek wyszedł po 6 miesiącu:szok::szok::szok::szok:

Tak szybko ale rozmawiałam z pediatrą ,
powiedzieli że to jest możliwe aczkolwiek bardzo
żadko się to zdarza
Dziąsła ma opuchnięte tam gdzie 2 jedyneczki dolne
A puchnąć i wyżynać mogą się jeszcze kilka miesięcy :-(
zanim ostatecznie wyjdą
więc niezłe cyrki nas czekają:zawstydzona/y:

Ale jestem zmęczona już tymi Świętami
rodzinka się rozeszła jakieś 3h temu a ja
uporałam się ze sprzątaniem
i co chwila odciągam mleczko od wczoraj
a podaje zapas mrożonek
bo też mi się należy jakieś dobre jedzonko wkońcu
ale sobie to wymyśliłam :-p

Święta święta i już po świętach :( a teraz sylwester :) ja spędzę na białej sali haha
dziewczyny jestem na naszej klasie haha szukajcie Wioleta Gryman ;-)

I jakby nie było to po świętach.:-:)-:)-:)-:)-(
Gwioleta ja tez sylwester spędzę w domku.:-:)-:)-:)-:)-(Ja też jestem z Zor i zaproszenie na naszej klasie wysłane:-):-):-):-)
Ale za rok planujemy wyjechac do Zakopanego , ale to za rok;-);-);-)

A to zdjęcie z wczoraj.....

Załączniki

• fifi i mama.JPG
    fifi i mama.JPG
    34,7 KB · Wyświetleń: 52
Ja wysiadam poprostu, moja Mała ryczy jak wściekła
gdy coś jest nie po jej myśli, gdy tylko ją odłoże
ech te noszenie w czasie kolek i te babcie całkiem ją zepsuły
Jak sobie z tym poradzić ??? Czasem oboje mamy jej dość :zawstydzona/y: :hmm:

Acha byłam wczoraj u lekarza z Mała
bo kaszelek od 22 grudnia (jakoś tak)

I okazało się ma coś tam coś tam mięśni podłużnych
brzucha i w przyszłoście będe z nią musiała ćwiczyć,
ponoć nic groźnego tylko czemu dopiero teraz się o tym dowiaduje i od innego pediatry niż chodzimy
Od początku zastanawiałam się czemy Mila ma taki choćby wałeczek od mostka do pipci, teraz wiem

A ten kaszel to może być alergia na futrzaka lub wysuszone śluzówki po nocy, mamy 2 syropki i jak nie przejdzie do 7 dni to przyjść

Od 5 grudnia przybrała 440g, waży 4880g
Chyba dobrze :confused:

reklama
Monysia - wiem co to znaczy...sama to miałam. Mój mały tez nie potrafił sam leżeć w łózeczku ani zasypiać. Zasypiał przy piersi aż do 12 mca. A teraz zasypia mi na rękach bądz w łóżeczku a ja trzymam go za rączkę albo mam ręke na jego brzuszku. Także nie ma żadnej rady poprostu twoja mała taka jest i nie wytłumaczysz jej. Mój mały np teraz nie umie się zachowywać w kościele grzecznie. Marudzi mi bądż robi głośno brum brum i co zrobić:confused::confused: Też czasem niewiem co mam robić ale pocieszam się ze już i tak z wielu rzeczy wyróśł więcej zaczyna rozumieć i poprostu będzie coraz lepiej.

Teraz wkleje kilka zdjęć małego ze swiąt :-):-D

1001674zj9.jpg

Do góry