reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam o poranku!

Mężuś pojechał na łowy nowej pracy, a ja mam dziś wolne i jestem z Karolinką, która nie daje mi pisać,ciągle chce być na kolanach, mała przylepa :sorry2:

Karolinna jak Wam jest w tej Szkocji? Długo tam jeszcze macie zamiar być? Może już na stałe? Lenka to już duuuża dziewczynka i jak zwykle śliczniutka:tak:

Sandros świetne fotki wkleiłaś, a te ozdoby choinkowe pierwsza klasa :tak:Dzięki za gratki :-) A tego wyjazdu to normalnie Wam zazdroszcze, ja nigdy nie byłam w Warszawie :baffled:.

Monysia śliczna masz córcie, też proszę o więcej fotek :tak:

Czarnulka ale mieliście przygody w Sylwestra :szok: szczęście że wszystko dobrze się skończyło, jak zwykle masz śliczne zdjęcia w podpisie :tak:Dzięki za pochwalenie mojej fotki, ale taka zwyczajna jest :cool2:

Luczynka współczuję, trzymam kciuki oby Oliwka jak najszybciej zaczęla dobrze sypiać!

MamaBoo wklej jakieś fotki ślubne :tak:, a za Oskarka też trzymam kciuki, żeby zaczął lepiej sypiać. Karolinka (odpukać) w ogóle w nocy się nie budzi (sporadycznie jak się odkryje i zmarznie) i śpi ok. 12 godz. a w dzień 1-1.5 :tak:

reklama
Galerie BabyBoom BETA - ślub
Ponownie wklejam link ze zdjęciami ze slubu, tam sa w zasadzie tylko te najlepsze, bo ze ślubu mamy ponad 200 i nie chce mi się ich wklejać...
Luczynka to jest taki syrop ziołowy, który uspokaja dziecko, pomaga mu zasypiać, ale tak jak już pisałam, skonsultuj to lepiej najpierw z lekarzem, bo każdy ma inne metody, więc lepiej najpierw znim pogadaj. 3mam kciuki za Ciebie i Niunię żebyście się mogły w końcu wyspać.
Karolinna podziwiam Cię, ze wyjechaliście , aj bym się bała jak mam być szczera/... A z tymi autobusami to rzeczywiście rewelacja, bo u nas to jest masakra....
Iza to masz szczęście ztym sypainie , dzisiaj też Diablątko do nas przypełzło....
Czarnulka no to wystrzałowy sylwester... Dobzre, ze nic się Wam nie tsało.
Ja jadę dzisiaj do Zabrza po akty ślubu.
Pozdrawiam i zyczę miłego dnia !!!!

echhh...ale mam dziś doła...nie wiem czy coś w powietrzu czy coś innego ale mam dziś humor wisielczy...wrrrrrrrrr....i nie mam pomysłu jak sobie go poprawić...becze z byle powodu...nerwuje sie na wszystko i na wszystkich.........wrrrrrrrrrr....chyba se piwko strzele!!!
:sorry2::sorry2::sorry2:
Życze miłego i wesołego łikenduuuu
Buziale dla wszystkich

Monysia śliczna masz córcie, też proszę o więcej fotek :tak:

Monysia Twoje dziecię widać jest bardzo zainteresowane otoczenie. Śliczna !

.monysia super foteczki:cool2:.

Monysia mwklejaj duzo foteczek :-) uwielbiam je oglądać są boskie!

Dziękuje w imieniu córy i prosze bardzo:-D

dsc02485re2.jpg

dsc02486sy5.jpg

A to mó piesek zmaźluch chory (biegunka)

dsc02489ez8.jpg

dsc02491em1.jpg

Witam w Nowym Roku i życzę żeby był jeszcze lepszy od poprzedniego...zrealizowania marzeń i żeby pociechy były pocieszne a chłopy były dobrymi partnerami....:-)

monysia, śliczna kruszynka:tak: a dalej tak "szaleje":confused:

iza1, witaj po długiej przerwie. Super, że masz necik, a jeszcze lepiej masz, z brakiem pampersów....my będziemy walczyć od 13.02 (ferie!!!)

karolinko, ale Lena wyrosła. A włosy to ona ma już chyba całkiem długie, co:confused:

trysiu, witaj:-):-):-) i nie dołuj się tylko wypij z uśmiechem:cool2:

Mama Boo gratuluję zaobrączkowania:happy2:zdjęcie...rewelka

luczynka, ale przebojowa Twoja Mała:sorry2:
Na pociesznie dodam, że ja może dwie noce przespałam....Mloda się budzi i albo musi mnie (albo moje włosy:zawstydzona/y:) "czuć" albo sobie zyczy wodę, nad ranem mleczko albo chce zminić łóżko...czekam z niecierpliowścią aż jej się to skończy:happy2:

A teraz zasypia...SAMA ciekawe za ile mnie przywoła:confused:

Miłego wieczorku:sorry2:

No coraz mniej ale wczoraj i dziś są cyrki znowu,
od kilku dni nie dawałam nic na kolki bo było fajnie,
dziennie kupki z rana ale od przedwczorajszego
poranku nie robiła

Właśnie podjęliśmy z mężem decyzje
o karmieniu sztucznym, ma po nim często
problemy z kupą ale w końcu jej jelitka
się przyzwyczają.
Poza tym nie będzie problemów żeby ją
gdzieś zostawić i z moim jedzeniem tak samo
Oczywiście będe jej dawała też pierś jak
będzie pełna mleka ale częściej będe odciągać
i podawać z butli
A to wszystko z tego powodu że Mila płakusia i płakusia
jje bardzo często co 10- 20 min jak co 1,5h to jest sukces,
budzi się jeszcze często w nocy, ja jestem padnięta
Wije się bardzo przy piersi bo leń z niej niesamowity,
jak słabo leci to się wkurza a i ja się denerwuje
i to wszystko się przyczynia do tego że chyba
trace mleko
Muszę o tym porozmawiać z lekarzem

Monysia ja sądzę, że Wy jako rodzicxe wiecie najlepiej co dla dziecka jest najlepsze i popieram Wasz wybór. Po co macie się męczyć ?
Anian Dziękujemy bardzo.
Trysia ja też ostatnio mam jakieś dziwne humory, raz się śmieję apotem się dre na R. z byle powodu... Tylko, że ja mam @ i tak sobie to tłumaczę :-)
Czarnulka bardzo mozliwe, że przez ten ogień Wikusia tak reaguje. Nie pozostaje nic innego jak ją uspakajać w nocy. Bidulka musiała to strasznie przezyć...
Karolinna nadal pracuję w MOPSie, ale teraz jestem na Szopienicach w sekretariacie. Generalnie to bardzo mi odpowiada ta praca, tylko dojazdy są strzaszne no i mam umowę na zastępstwo, więc nigdy nie wiadomo kiedy wróci tadziewczyna. Rozglądam się za czymś innym non stop, ale jest ciężko, bo ja raczej reflektuję na pracę biurową w państwówce.
Życzę Wam miłego, spokojnego i rodzinnego weekendu. Zaglądajcie czasem na forum.
Buziaki !

reklama
Cześć dziewczyny!

Monysiu może faktycznie to dobra decyzja, trudno mi coś doradzać, jak macie się tak męczyć to może faktycznie lepsze będzie sztuczne karmienie.
Śliczna ta Twoja psinka :tak:.

Anian Życzymy nocniczkowych sukcesów! :-)

Załączam dzisiejsze zdjęcia z zabawy na piłce :-)

Do góry