reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam w nowym Roczku!!!!
Na poczatku przepraszam za moja nie obecność ale niestety mam problemy z moim synkiem:-(przez przypadek wyszło na to że mój maluszek ma alergię pokarmową trochę mnie to zasmuciło ale najgorsze okazało się to że już o mięsiąca ma szmery na oskrzelach i raz jest już dobrze a za chwilę znów i na 98%ma astmę oskrzelową niestety badania konkretne dopiero po roczku szczerze mówiąc jestem załamana ciągle robię mu inhalacje żeby tylko mu się nie zaostrzyło i nasłu****ę jak oddycha czy znów nie piszczy czy się nie dusi:-:)-(lekarka mi powiedziała że nie mogę zapomnieć lub tym bardziej przestać mu robić inhalacji bo w najlepszym przypadku trafi do szpitala w najgorszym się udusi jestem kłębkiem nerwów:-(

reklama
Trysiu ja też trzymam kciukaski :tak:;-)

Basiu super masz w domciu :-):tak:

Gwioleta to straszne, ściskam Cię mocno
życzę dużo zdrówka dla Dzieciaczka,
trzymam za to mocno kciuki

witam!!!

Przedwszystkim chorym maluszkom życze zdrówka zdrówka!!!!! Za co gorąco trzymam kciukasy!!!

baśka - no widze że juz dokończony wystrój pokoju SUPER!!!

A poza tym mój smerfik ma dziś pół roczku!!!!!!!!

Załączniki

• moje smyki.jpg
    moje smyki.jpg
    57,3 KB · Wyświetleń: 42
  • zdjecia 086.JPG
    zdjecia 086.JPG
    74,7 KB · Wyświetleń: 42
  • Stasiu.JPG
    Stasiu.JPG
    47,2 KB · Wyświetleń: 40
  • stasiu1.jpg
    stasiu1.jpg
    61,3 KB · Wyświetleń: 35
  • a to ja.jpg
    a to ja.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 49
Baśka - super po remoncie.

my planowaliśmy remont na wiosnę, ale niestety ...........
zresztą nie możemy sobie pozwolić na szaleństwa przestrzenne, bo u nas miejsca kompletie brak

hej kochaniutkie
icon_smile.gif

Wszystko poczytałam
icon_smile.gif
Moja Kusia nadal ma nocne koszmary i jednak nie przeszło
icon_sad.gif
A ja sie czymś zatrułam chyba bo mam potężnąbegunke i strasznie źle sie czuje
icon_cry.gif
Musze odchorowac i pobyc wiecej z córciami by doszły do siebie.Ale obiecuje ze bede zaglądała bo tego bym sobie nie odpuściła w wolnej chwilce
icon_razz.gif
icon_wink.gif

Dla was wszystkich wielgachny buziolek!

A teraz ide sie połozyc bo brzuszek mnie boli
icon_sad.gif

Dobranoc!

HEJ!!!!

Cieszę się, że nasz nowy wystrój pokoju wam się podoba :-):-D

gwioleta - wiem co czujesz:-( ale glowa do góry wszystko okaże się po roczku może to mu minie

czarnulka - może masz grype jelitową??? Całuski dla dziewczynek :tak:

kubusiowa - to mamy gust:confused::confused::confused: Nadajemy się na projektantów wnętrz czy jeszcze nam do tego daleko :-D Fotki prześle ci dziś w ciągu dnia z sylwestra ;-)

Zmykam bo mój mały łobuzuje:-):-D Dziś mieliśmy ciężką noc obudził się o 2 w nocy i nie chciało mu się spać. Pokłóciłam się z m i poszedł sobie spać do drugiego pokoju bo on dziś do szkoły a ja musiałam się uzerać z kamilkiem a nie wziął on pod uwagę ze ja nieraz do pracy szłam półprzytomna. Dziś nie będe się do niego odzywała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam w niedziele!

Czarnulka zyczę szybkiego przejścia dolegliwości!!! Świetną fotkę masz w podpisie, i nie chodzi mi tylko o sposób ozdobienia, ale ogólnie jest super :tak:

gwioleta - trzymam kciuki za zdrówko Twojego maleństwa! Buziaczki dla Niego z okazji pół roczku!!!

A my dzis byliśmy w Panewnikach obejrzeć szopkę u franciszkanów. Śliczna, warto było:tak:, tym bardziej że to (o dziwo :shocked2:) tylko 4 przystanki od nas :-).

.Hejka kobitki.

.Mam do was pytanie,do mam które dzieci nocniczkują... Lenka już pięknie i siusiała i robiła kupki na nocniczek(tak jak pisałam wcześniej) a nagle od dwóch dni,bez powodu ,Lena załatwia się tylko i wyłącznie w majtki,wszelkie próby posadzenia jej na nocniczku kończą piskami i oporami:wściekła/y: jestem totalnie bezsilna w tej sytuacji i nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje:baffled: miała tak któraś z was?.

.Wszystkie fotencje super:tak:.

.baska świetnie macie urządzone mieszkanko.Bardzo lubię takie wystroje typu :dużo przestrzeni i światła:tak:. Świetnie wyglądałaś na sylwestra:tak:.

.trysia super że lepiej już z Maciuśkiem.

.iza ale Ci Karolcia wyrosła,ślicznusia:cool2:. Jeśli chodzi o nas to chcielibyśmy wrócić ale nie mamy jeszcze konkretnej daty. Dzięki za komplementa dla Lenki:happy2:.

.kubusiowa Ty to laska jesteś niesamowita:cool2: i w tych troszkę dłuższych włosach wyglądasz bombowo:cool2:.

.czarnulka życzę zdrowia:blink:.

.anian brawa dla Patusi:tak:.

.Dla pozostałych wielki buziak.

.Pozdrawiam.

reklama
hejka:-)

karolina - dzieki za komplemencik:cool2::-) ale na tym 3 zdjęciu to wyglądam na"wstawiona" a alkoholu wypiłam bardzo mało o 5 rano wracałam samochodem do domku. Chociaż bardzo zachęcali nas do noclegu basia z mężem /mam u ich ponoć duzego minusa :tak:;-)/. A Lence moze sie tylko na kilka dni odwidziało:tak: Kuba woła ładnie i robi siku do nocnika, tylko że kupke boi sie robic do nicnika ale mysle że i na to przyjedzi czas, pomalutku:tak:

baska - wiesz ze jeden element bym w tym pokoju ziemniła:tak:ty wiesz jaki:tak:tylko mężus musiałby sie zgodzić :-D a tak okej!!!! małymi kroczkami dojdziecie do tytułu DEKORATORZY WNĘTRZ:-D:-D fotki nie można otworzyc bo za duzy format:-(

Do góry