reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej babeczki :-)

Ja dzisiaj sobie zrobiłam kąpiel pod prysznicem z mężusiem :-p:rofl2::-D

Kasiulec musze sie kogos poczepiać hahahaha:-D

Justyna no myślałam że sie posikam ze smiechu z tą Elą spłukaną w kibelku hahahaha:-D:-D:-D

Bodzinka fajnie ze sie ogarnełas ze wszystkim :-)

IZa a myslałam ze to tylko mi tak czas szybko leci :tak::szok:

reklama
Hejka! Melduję się przed pracką ;-)

Justyna :-D:-D:-D

Bodzinka Twój Karolek wyglądał jak dziewczynka :happy2:a moja Karolinka jak chłopczyk :-D bo ma liche włoski, teraz dopiero coś zaczęło być widać :cool2:
A czemu Lolo ma ograniczone pole działania :confused: nie kapuje:no:

MIŁEGO DZIONKA I TYGODNIA!!! :-) Lece na banke..

Chodziło mi,że jak jest u fryzjera to ma ograniczone pole działanie bo go mocno trzymam na kolanach;-)A on tego nie lubi.To jest ogromny indywidualista.Własnie warczy na podłodze...

Hej dziewczyny
dawno tu nie zagladalam a teraz kiedy bede po raz drugi mamusia :-) mam nadzieje, ze bede tu czesciej. Jestem z Tychow, moze ktoras z Was rowniez? Zastanawiam sie nad lekarzem prowadzacym dla mojej drugiej ciazy. Niestety do lekarza z poprzedniej ciazy stracilam zaufanie. Zastanawiam sie nad dr Sirko. Moze macie jakies inne propozycje? Musze podjac dobra decyzje gdyz bardzo boje sie, ze powtorzy sie poprzedni scenariusz - ciaza byla zagrozona, od 26 tyg. az do rozwiazania w 37 tyg. lezalam w szpitalu i zakonczylo sie cesarka - ratowaniem mojego dziecka przed uduszeniem. Synek dostal tylko 3 pkt.

Justa - ja pinkolę - alęwałek z tą Elą i kibelkiem. :-D:-D:-D posikałam się prawie.
my w sobotę mieliśmy wieczór pod tytułem "Ich bin Schanppi" i "Ein LAma in Yokohama" noż masakra.

Hello !!!

po wczorajszych chrzcinach ostatni goście
rozeszli się po 2 w nocy :baffled::szok::sorry2:
ale było fajnie :tak: tylko teraz jestem nie do życia :zawstydzona/y:
Milenka była super, medal jej się należy
była bardzo grzec zna cały dzień i całą noc.
Dziś zaczęła troszku marudzić ale da się wytrzymać.
Furrore zrobiła moja nowa sałatka z piersią z kurczaka
i kapustą pekińską, dam jutro może przepis.
Pycha :-p

Kilka fotek z chrzcin:

dsc02648no1.jpg

dsc02653bc7.jpg

dsc02684hq5.jpg

Hejka wieczorkiem

Monysia cudowne zdjecia :-) widac ze imprezka super sie udało :-) No i fajnie ze niunia była grzeczniutka :-) A ja juz czekam na przepis sałatki ;-) Ja w Niedziele robie imieninki i moze bym wykozystała przepisik ;-) wiec prosze o pisanie ;-)

Monysia super foteczki.:-):-)No i fajnie,że Maleńka grzecznitka była:tak::tak:
Ja właśnie rejestruje moje dziecko na szczepienie i zaraz mnie cós trafi...Jak nie odbiora to....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
No i nici...Mam próbowac jutro bo dziś mają komplet bo to pierwszy dzien szczepień..Jutro to ja się tam chyba osobiście przejde.Brrrrr

Do góry