reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
dziewczyny zmarł JÓZEF POLOK aktor , satyryk ze Świętej Wojny pewnie go kojarzycie( brat Andzi):-:)-:)-:)-:)-(
U nas w ZOrach i w Rybniku miał sklepy zabawkowe SZKOLAK.

Racja Walentynki tuz tuz.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:.........maice jakies pomysly????:baffled::baffled::baffled::baffled:

Też szukam pomysłów :zawstydzona/y: nie wiem jeszcze dokładnie co robić

Byliśmy na spacerku bo super pogoda była
a potem odwiedziliśmy koleżanke
ale chyba Mileni się tam nie podobało
bo ryczała cały czas a jak wróciliśmy do domu to ok:confused:

Józef Polok (*)

Cześć kochane :-):-):-)KAROLINNA MOJE NAJSZCZERSZE GRATULACJE KOCHANA TRZYMAJCIE SIĘ ZDROWO I DBAJ TERAZ SZCZEGÓLNIE O SIEBIE POGŁASZCZ BRZUSZEK ODE MNIE OJ ALE SIĘ CIESZĘ :)
Ale fajna nowinka dziewczyny rodzinka nam się powieksza:-):-):-)
mój mąż musi porobić badania ale przypuszczam ze to z papierosów wypali dziennie 2-3 paczki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ewcik bodajże ty pytałaś więc ja nie mieszkam w bloku tylko w domku jak byś chciała odwiedzić to zapraszam umówimy się na gg:tak:No walentynki zacznie znów lecieć moj ulubiony film "Gotowe na wszystko"a mężowi dam siebie:-):-):-)a to dużo bo po urodzeniu małego sex mógłby dla mnie nie istnieć wiec monysiu nie jesteś sama ;-)

To też mój serial :-Dmyślę że Mężul wybaczy
że sobie trochę pooglądam:laugh2:
zresztą jak to oglądam a jest w domu to ze mną patrzy
lubie jeszcze "Chirurdzy" i "Dr House"
ale przez ten poród pozapominałam kiedy co leci
i jakoś mi to nie w głowie choć już pooglądałabym :-p

Ja planuje jakąś super kolacje
bo lubie gotować tylko chcę wypróbować coś nowego
do kolacji napewno zrobie grzne wino :-D pychotka :laugh2:

Gdyby nie Wy to zaopmnialabym ze jest takie swieto jak Walentynki :baffled::zawstydzona/y:
Pewnie zrobie tak jak Monysia, przygotuje jakas kolacje :happy: no chyba ze mezus wyrwie mnie do naszej ulubionej knajpki to nie bede stawiala oporow :-pi bede musiala zalatwic mu jakis prezencik. Tylko jaki :confused:

Monysiu wspolczuje Ci z tymi nockami :-(przytulam mocno :tak::-) pamietaj ze Milenka kiedys w koncu z tego wyrosnie ;-)

Gwioleta a ja w przeciwienstwie do wiekszosci kobiet nie cierpie jakos tego serialu :baffled: pewnie temu ze te baby sa moim zdaniem strasznie glupie :dry::no:
A gdzie Ty mieszkasz tak wogole? Ze Cie Trysia nawiedzila a mnie to sie nie przyznala :dry:Łobuziara ;-)do mnie nie moze jakos dotrzec :-(

Karolinna wspolczucia :baffled: wiem cos o tym, tylko ze mnie te mdlosci i nudnosci meczyly nocami :-( ale wszystko jest do przetrzymania ;-)całuski dla brzuszka :-)

reklama
Gwioleta nie mam namiarow do Ciebie, podaj gg bo nawet na priva nie da sie Tobie wyslac wiadomosci.

Luczynka u nas albo kolacja gdzies w knajpce bedzie albo w domku a potem do kina.Ale chciałabym jaksi fajny upominek bo ja z byle okazji dostaje a MM juz tak dawno nic dostał:baffled::baffled::baffled:

Do góry