Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziecko nam sie w aucie zatrzsneło
Jak wracaliśmy to staneliśmy pod sklepem i Paweł zostawił auto nachodzie żeby ciepło było i poleciał po bułki w międzyczasie Liwia sie obudziła i z paniką że siusiu i fuuuu no to ja w popłochu biegiem do bagażnika ale drzwi zostawiłam otwarte no i zapomniałam że blokada była no to spowrotem do środka i odblokowałam i patrze a Liwia mi chce wyjść no to że tak wiało odruchowo trzasnełam drzwiami a tu patrze i ani bagażnika ani drzwi nie idzie otworzyć
A moje dziecko uhahane w środku i bawi sie w najlepsze do muzyki z radia ! Myślałam że zawriuję i co teraz ! No to klupie jej w szybe żeby nacisneła na ten przycisk a ona nie słyszy bo radio
i taka próbuje cały czas żeby chciała sama otworzyć Paweł przyleciał i pierwsze to my w śmiech ale za chwile w panike co teraz !!!!!! no i jak Liwia końcu sie zdenerwowała i zaczeła płakac bo zobaczyła że to chyba poważna sprawa bo oboje zdenerwoani jesteśmy to Paweł poleciał szukać skąd tu zadzwonić do teścia żeby szybko zapasowe klucze przywiozł ! No bo telefony mieliśmy w śrdoku
W końcu ja do Liwii mówie wpuść mamusie przyciśnij przycisk ( bo święcie byłam przekonana ze jak za klamke bedzie ciągnąć to przy zamknietych nie otworzy) to Liwia w końcu zaczaiła że ja nie stoje na dworze w deszczu w samej bluzce bo mi tak przyjemnie tyko że nie umiem wejsc i wzieła poprostu drzwi otwarła klamką
aż sie cała trzęsłam a ona "mama juś ok ! " no i uśmialiśmy sie wszyscy ! ale do teraz aż mnie mrozi na samą myśl ! A jaka dumna Liwia !Justa -a le mi sięmarzy urlopik albo wypad gdzieśchoćby na weekend
no i Liwia taka jakaś jakby coś ją brało !! 

. Wracamy na stałe. Chyba że za parę lat znów nam coś wpadnie do głowy z wojażami;-) ale szczerze wątpię
.
. A co w ogóle u ciebie słychać?.
. Ale przygoda z tym autkiem i Liwią;-). Macie jakieś fotki z weekendu?.