reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
I ja sie witam z rana :-):-D

Kurcze czasem wydaje mi sie że jak kamilek większy to mam coraz mniej czasu :-) a powinno być chyba odwrotnie :sorry2:
Wczoraj kupiliśmy mu majteczki i niedługo będziemy go uczyli sikać na nocnik ;-) Ciekawe jak to nam wyjdzie bo do tej pory jeszcze ani razu na nim nie siedział :dry:

Wczoraj też kupiłam mu nowy kubek niekapek z aventu od 18 mcy i chcę go uczyć z niego pić ale on uparty płacze mi i nie chce z niego nwet spróbować się napić i teraz się poddałam dałam mu stary kubek bo bałam się zeby mi się nie odwodnił. Macie jakiś pomysł jak skutecznie nauczyc go pić z nowego:confused::confused::confused:

Witam nową mamusię. Ja jestem z zabrza

reklama
Justyna Liwia śliczna, jak aniołeczek blond:-):-)
Monysiu dzieciaczki kłopty z drogami moczowymi moga mieć nistety, szczególnie dziewczynki..Jak robią kupke to zarazki mogą się dostac tam gdzie nie powinny.No i starcza na to momencik i już...:-:)-:)-(ALE NIE MARTW SIĘ MUSI BYC DOBRZE I BĘDZIE.
Baska ja mam to samo wrażenie,że jak Lolo rośnie to ja ma coraz mniej czasu..Karolek majteczki dostał od babci, nocnik ma ale nie wie do czego on:nerd::nerd:Poczekam jeszcze jak się naprawde ociepli, bo u nas kafelki i parter i też zaczynamy nocnikowanie:tak::tak:Poza tym staramy się go przeprowadzić do niego a nie chce wszystkiego na raz.Kochana my obie z Zabrza to może poznamy kiedyś naszych Rycerzy????

hej !!

a ja spełzłam do roboty i niestety internet mi chodzi :-D

Mama boo i Bodzinka specjalnie dla Was

Liwia.jpg

no nic biore sie do roboty !!!!

.Witam popołudniu:tak:.

.Śpieszę napisać że z mdłościami ci u mnie trochę lepiej;-) tj.tylko rano przytulam muszelkę a potem względny spokój:tak: ,z Lencią trochę bardziej dokuczały mi mdłości:tak:. No i wraca mi smak na jedzenie;-) dziś się zajadam pomidorową :-p .

.justysia Liwię masz słodziuteńką,coraz bardziej podobna do ciebie:happy:. No i na tych zdjęciach zauważyłam że ścięłaś włosy,w końcu sie zdecydowałaś,pewnie dawno to zrobiłaś ale nie byłam w temacie;-).Wyglądasz bardzo bardzo :tak:.

.monysia tak jak pisze bodzinka to pewnie od tego że kupka dostała w okolice układu moczowego. Ale dobrze że wiecie co to i zapewne jesteś ciut spokojniejsza.

.mamaboo życzę wygrania konkursu:blink:.

.baska może co jakiś czas mu proponuj znów z tego kubka picie i może pewnego pięknego dnia się przekona ;-) innego sposoba ja nie znajet;-).

.Na razie babolki.

Ok Luczynka jak wypali i będe mogła
pojechać na spotkanko to się zabiore z Tobą
A w Czerwionce to nie ma gdzie wyjść tak normalnie
a co dopiero z Dzieckiem, u Was jest choć
ten figloraj...

Jeszcze raz dziękuje Kobietki za dobre słowo
i kciuki ;-)

Ale jaja były z tym łapaniem moczu do woreczka
dobrze że wzięłam ich więcej z apteki
bo każdy który przykleiłam się odklejał
i w efekcie nazbierałam aż 10 ml moczu
Zadzwoniłąm jednak do labolatorium czy
to wystarczy i wystarczyło :szok::-D

Maleńka już lepiej :tak: po tych syropkach
ją mniej boli, jest spokojniejsza :tak:
te dziąsełka ją swędzą ale ogólnie
nie jest aż tak źle, no jak już dziś zaczęła
sama zasypiać w łóżeczku jak wcześniej
to jesteśmy na dobrej drodze...
zresztą brzuszka też już nie ma takiego
wzdętego...

Justyna śliczna foteczka :-)

Bodzinka niezły Karolek
a czego On słucha z tych płyt ??? :-p

Ale mnie aż głowa boli z braku snu :(

Bodzinka - bardzo ładnie obrabiasz wramki zdjęca

Justa - a to ma być Anielica Liwcia:-D:-D

Basia - Karolak dobrze pisze podstawiaj Kamilkowi nowy kubeczek co jakiśczas.
u nas to nie zdalo egzaminu, bo Piotrek dlaej nie uważa niekapka. potrafi cały dzień nic nie pić.

Karolka - mam nadzieję, że już niedługo mdłości Ci miną.

Mama Boo - po prostu napisałam to co myślę. nie pracujesz długo jeszcze. w każdej pracy sądni kiedy jest nawałpracy, a czasem jest luźniej. a niestety wszędzie "papierkologia" musi być. a tym bardziej w mops wydaje mi sięto ważne. bo dokumentajca musi być pełan w razie kontroli.

reklama
Do góry