reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Nie ale nasza pediatra dała choć
jakieś badania do zrobienia
a ta co byłam u niej wtedy co był kryzys wieczorem
przepisała syropy i po sprawie,
nasza powiedziała że może to być od jakiejś bakterii w moczu
albo jakieś zapalenie dróg moczowych
ale woli zbadać i na 100 % się przekonajest powiększone ale może być że w granicach normy
bo normalnie nie wyczuwa się tych narządów
a niemowlaka a u mojej są lekko wyczuwalne

Witajcie

Ja wpadłam tylko zobaczy c co u was słychać
icon_smile.gif
Dzisiaj cały dzionek byłysmy za domem na chałupach
icon_lol.gif
Moj m juz wraca i za pare minutek będzie w domku
icon_smile.gif
Tak wiec pewnie pokaze się dopiero w poniedziałek
icon_wink.gif
Miłej Niedzieli kobietki
icon_smile.gif

hej !!

ciesze sie że aniołek moj Wam sie podoba :-D

wiecie co może macie cos w domku co mozna byłoby przekazać na aukcje na rzecz Malwinki chorej na serduszko ?? forum/ nasze dzieci / możesz pomóc i tam jest cały wątek poświecony tej dziewczynce !

ja tak sie zastanawiałam czy np takie płyty z autografami byłyby coś warte ( bo miałam kilka ) iteraz patrzyłam na aukcj Malwinki i np płyta Ani Marii Jopek za ponad 200zł jest licytowana więc to już coś !! ja jutro zanurkuje na strychu i poszukma co tam jezcze mam a myslałam że do niczego to juz sie mi nie przyda moze więc i Wy macie coś takiego !!

a ja od kilku dni szukam butów i klops ! Albo za duże albo za małe albo dwa rózne albo ....... :wściekła/y: kupie se laćki u górala i tyle :-p

Karola Tobie nic nie umknie !! :tak:

Witam ślązaczki i ślązakow.
Ja też jestem ze śląska!
Pozdrawiam! Czasem bedę do was wpadac na forum, jak nie macie nic przeciwko.

hej witam nowa mamę !! pisz pisz i zagladaj !!!

Mamaboo świetny pomysł z tym listem do W !!

a ja szukałam i chyba u taty dużo wiekszość tych moich "skarbow" zostalo i jak bede tam to poszukam !

reklama
Do góry