reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kochane z okazji walentynek duzo milosci seksu i ogólnie naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja niestety sama buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu maz w niemczech ale przezyje nie pierwszy raz : )

reklama
.Hej.

.iza mam do ciebie pytanko,jak byłaś w ciąży z Karolką to rozjaśniałaś włosy bo ja bym chciała sobie zrobić blond pasemka jak wrócę do Polski ,wiem ze niby można;-) i jeśli robiłas to u jakiego fryzjera,bo musiałabym się rozejrzeć za jakimś żeby była dobra klimatyzacja.

.Wszystkim szczęśliwych walentynek.

.No właśnie,gdzie trysia?

.pozdrawiam.

hejka:-)

DUZO MIŁOŚCI I UŚMIECHU Z OKAZJI WALENTYNEK:tak:

Mąż niestety w pracy ale bukiet pieknych róż dostałam,a w niedzielę jedziemy na walentynkowy obiadek, bo dzisiaj musieliśmy odpuścić bo do soboty mam dietę i nawet winka nie mogłam wypic z Moim Walentym.

Monysia - super że dzisja sobie spędzicie troszke czasu we dwójkę, może bedzie okazja na rozmowę o waszej sytuacji wieczór tak miły więc emocje nie bedą góra tylko wasze uczucia i mąż szybciej zrozumie w jakim napieciu ostatno żyjesz. Któras z dziewczyn Ci napisała mądre słowa że Milenka moze oczuwać napieta atmosfere i tak reaguje. Trzymam kcuki za lepsze jutro!!!

karolina - pisze kiedy przyjeżdżasz i organizujemy spotkanko!!!! Cikawe jak wyglądasz z brzuszkiem:-)

Dzieki za trzymanie kciukasków za dietkę. A rezultaty hohoho czuje sie od razu lepiej do dzisiejszego dnia 5,5 kg mniej jupiiiiiiiii

mój Kubuś tak sie rozgadał, że czasami to człowiek mysli że choc 5 mnut ciszy a on nic tylko nawija. Ale musze sie pochawalic że ładnie juz zdania łączy liczy do 10, duzo literek zna, przeczyta słoa np. KUBA, TATA, MAMA. Ronie mi chłopak że ho ho
:tak::-D

oki mykam walczyc z projektem papa

Witam!

Jestem dziś pierwsza :-D Jakoś nie mogę spać, przyszłam z pracy po 22, czekało winko, kwiatuszek i śliczna karteczka :tak:A jak Wam się udały Walentynki:confused: no i mężuś :tak:

Luczynka dzięki, jesteś bardzo miła. Chociaż Ty jedyna za mną troszkę tęsknisz :nerd:;-):-) Udanego remontu i oby szybko było po wszystkim :tak:A filmik jak się Wam podobał :confused: Warto się wybrać :confused:

Karolinna rozjaśniałam włosy w ciąży, chyba raz o ile nie więcej. Ten jeden raz pamiętam jak dziś, robiłam pasemka w 8 m-cu, fryzjerka robiła mi je w domu, sama też była w ciąży tylko trochę mniej zaawansowanej :tak:Jako ciekawostkę, powiem Ci że urodziła w tym samym dniu co ja :szok: byłam w szoku bo miała dużo późniejszy termin (chyba czerwiec). Na szczęście synuś zdrowy i rośnie jak na droźdżach :-).
Farbowanie w ciąży chyba nie jest groźne dla dziecka, ale podobno inaczej działają farby, struktura włosa jest inna i mogą wyjść inne niż się planuje. Tak mówiła mi wtedy ta fryzjerka, chyba po prostu gorzej się rozjaśniają.

Monysiu super że wybraliście się do kina. Taki wypad dobrze Wam zrobi :tak:.

Kubusiowa super że udało Ci się już tyle schudnąć!!! Brawo!!!! Dla Kubusia również, szok :szok: że zaczyna już liczyć :szok: zdolnego masz synusia. Karolinka jak na razie zna tylko cyfrę TRZI :-D, np. Ja pytam: -żyrafka ma 4 nóżki? A Karolinka: - trzi :-D Ona wie najlepiej, a mamusia nie umie po prostu liczyć :laugh2:

A gdzie Trysia, Baska, Justyna i inne mamusie:confused:

A ja wczoraj nie miałam ochoty nic pisać.... Myślałam, że R. coś wymyśli, bo tak sapowiadało od kilku tygodni, ale nie tym razem.... Zadzwonił do mnie i zapytał czy może mi dać prezent w sobotę, ja mu na to, ze spoko, że już nie chcę bo jak nie w Walentynki to bez sensu. Wkurzyłam się straszbnie, bo po drodze ma pełno kwiaciarni i przynajmniej różę mógł kupić....
Ja mam dzisiaj wolne, czekam na kobietę z fundacji, z której wziłęm kotka, pojedzie go zawieźć do weterynarza na kastarcję, bo ja nie mam jak z Ozikiem... Miała być o 7:30, mam nadzieję, że się nei rozmyśliła... A około 16 przyjdą do mnei dwie koleżanki, z którymi kiedyś pracowałam. Strasznie się cieszę, że je zoabczę, bo dawno ich nie widziałam.
Iza czuję się urazona :crazy: Ja teżo Ciebie pytałam :tak::-) Fajnie, że miło spędziliście czas wczoraj.... Oskar ma tak samo jak Karolinka z tym "trzi" czasem urozmaica i powie "ctely" :-D
Monysiu no i jak po Walentynkach ? Mam nadzieję, że tropszkę wypoczęłaś i "uciekłaś" od problemów....
Kubusiowa brawo dla Kubusia !!!! Super, że liczy d dziesięciu, no i że schudłas !
Wioleta przepraszam, ze dopeiro teraz,a le ostatnim razem zapomniałam napsiać, ze Twoja córka chyba ma talent pisarski ! Super ten wiersz !
Luczynka i jak "Lejdis" ? Bo ja się zastanawiam czy się nei wybrać z koleżanką, bo widać na męża nie mam co liczyć....

Witam!

Nie napisze za duzo bo nie mam czasu dzisiaj. Za kilka godzin jade na uczelnie a mam jeszcze sporo do przygotowania bo prowadze dzis zajecia o przemocy nad dzieckiem :-(

Ale jesli chodzi o LEJDIS..... to GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Dziewczyny, ja nie pamietam kiedy sie tak usmialam i ubawilam na jakims filmie :-D:-D:-D:-D:-D zajeb*ste texty :-D:-D:-D no i rewelacyjnie dobrane do swoich rol aktorki :-) poprostu rewelka! :-)Ja sie zastanawiam czy nie wybrac sie na to jeszcze raz tylko ze z moimi psiapsiolami ;-)A! Testosteron przy tym to kicha :-p

Zycze milego dnia! :-)

Witanko !!!

Wczorajsze popołudnie było zajefajne :-D
O 16 wyszliśmy a wróciliśmy perzed 21 :tak:
Wypoczęłam jak ... och super :rofl2:
Byliśmy w focus parku bo ja tam jeszcze nie byłam
poszliśmy sobie do multikina na Projekt Monster,
nic wspólnego z Walentynkami ale lubimy takie filmiki :-D,
już wiemy jaki będzie następny- Mgła ;-)
Potem pozwiedzaliśmy sklepy,
kupiliśmy pierdoły dla Mili w Smyku,
Rafał sobie sprawił zaje***** bluze w New Yorked
czy jakoś tak :laugh2: a mi nic nie przypadło
do gustu ale spoko bo mam już u nas
w sklepie upatrzonych pare rzeczy :-p
Co chwila dzwoniłam do Mamy jak tam Milenka
a mama nie chciała mnie martwić ale i tak słyszałam..
Darła się cały czas, jak wróciłam to Mama
stwierdziłą jednym słowem- koszmar !
Wychowała 3 Dzieci ale żadne tak się nie darło :szok:
A kiedy wzięłam moje Maleństwo ryczące na rączki
wtuliła się we mnie tak mocno i się tak uśmiechła
że nogi mi zmękły :tak: a kiedy ją wykąpałam
(bo Mama nie dała rady bo za bardzo się darłą)
i dałam kaszki to w momencie zasnęła i spała do 2 w nocy :szok:
potem do 4.30 a potem do 8.45 :-D jest super :tak:
Jestem wypoczęta:eek: WoooW
Tylko że saś się zaczyna :sorry: ale damy rade,
naładowane baterie :happy:

Hmmm nie było tylko małego co nieco :laugh2:
bo byliśmy zbyt padnięci a Rafał po 4 musiał wstać :laugh2:

A no i Mąż mnie zaskoczył na całego,
wyszedł z domu pod pretekstem zatankowania auta
a przyszedł z piękną różą i kartką :szok:

Wpadłam powiedziec dzien dobry:-):-)
Gratuluje uadnych Walentynek, Monysiu swietnie,że odpoczełaś:tak::tak:
My w walentynki małego do teściowej, sami w domku;-);-);-)A potem poszliśmy na kebaba i na lody:-):-)Dostałam stringi od M;-)No i róże piękną.
Teściowa stwierdziła,że Lolo złote dziecko tylko ruchliwy.No i cichy dopóki rodzice nie wrócili:baffled::baffled::baffled:

reklama
Karolinko i Izka,jak miło że ktoś zauważył moją nieobecność!!jestem jestem. Nie było mnie dlatego ponieważ nie moglam wejść na forum, cały czas mnie wywalało... :-(( Pozdrawiam Was cieplutko i do zaś..Nir mam dziś weny na pisanie ale postaram się nadrobić zaległości z czytaniem.Buziaczki i do zaś :-))

Do góry