reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Twoje Księżniczki Czarnulko są boskie :-D
i jakie umalowane :-D

Nasz dzisiejszy wypad do figloraju
dsc03927ye9.jpg

dsc03926by2.jpg

dsc03930gp3.jpg

dsc03931qk2.jpg
dsc03937jr3.jpg
dsc03943ix9.jpg
dsc03944wq8.jpg
dsc03938iw0.jpg

Dobra Kobitki na dziś koniec
powklejam reszte kiedy indziej
idę do wyrka :-p

reklama
hej !!!

śliczne zdjecia !!!!

hej !!!!

lekarz miał niewyraźną mine jak zobaczył moją rane :baffled: to moze byc wywołane przez tego gównianego paciorkowca :wściekła/y: no i do tego zapalenie piersi jak rozmasuje to ok ale przepisał mi antybiotyk i antybiotyk w maści do tego kompletu jeszcze tabletki na wstrzymanie laktacji tzn zeby była mniejsza i żeby ten zastój ustąpił ale boje sie że to bedzie koniec karmienia :zawstydzona/y: stwierdził że czasami tak jest lepiej i to nie koniec świata karmić butlą a dla mnie własnie koniec :wściekła/y:
no i pech parami chodzi Liwia dzis katarzy wiec została ze mną ja jak zombi wyglądam i mam dosć !!!

justynko nie martw sie bedzie dobrze, masuj piers i okladaj kapusta wiesz jak to zrobic ??? mojej mamie zawsze pomagalo bo ona miala strasznie duzo pokarmu a moj brat mala jadl i co chwile miala jakies zastoje przez to a ja nie mialam problemow z piersiami cale szczescie niestety karmilam tylko 3 misiace bo Wiktor sie nie najadal moim mleczkiem ... :-( no co zrobic czasem tak bywa niektore chca karmic a nie moga a te co by mogly to nie karmia ehhh .... bedzie dobrze zapalenie przejdzie i nadal bedziesz karmic, mimo to ja bym nie brala leku na obnizenie laktacji tylko bym odciagala pokarm laktatorem i najwyzej wylewala... ale to tylko moje zdanie.
a rana sie zagoi wkoncu, nie wiem jak to jest bo ja rodzilam naturalnie i nawet nacinana nie bylam ale bedzie dobrze kochana.

wszystkie dzieciaczki przesliczne i jakie wymalowane :-D
no to jak wszystkie sie chwalicie to ja tez sie pochwale moze :-D

Hej dziewczęta, ja też powklejałabym fotki, ale nie mam kabla do telefonu i czekam na fotki od mojej siostry i bratowej i się doczekac nie mogę :-)
Justyna współczuję bólu piersi, bo wiem co czujesz. Mi wystarczyło zawsze masowanie, nie miałam w zasadzie zatoru, ale piersi bardzo szybko robiły się twarde i starsznie bolało. Mam nadzieję, że nie przestaniesz karmić, bo szkoda by było. Nie zapomnij jednak też, ze to nei koniec świata a Twoje zdrowie jest bardzo ważne ! A w ogóle to jakiego paciorkowca ? Też niestety nie doardzę Ci w kwestii rany, bo rodziłam nat.
Aga Wiktorek śliczny ! I jak już ładnie na nocniczku siedzi ! Brawo !
Monysia widzę, ze wypad się udał. A córeczka to cała mama ! A ta starsza dziewczynka to Twoja siostra ? Bo też podobna.
Czarnulka a kto im tak pięknie buzie pomalował ? Fajnie, ze takie imprezy organizują. A te zabawki też tam dostały czy już od Was ?

Ale zawsze mogę się pochwalić "obrobionymi" fotkami :-D
1. Moja przyjaciółka z córeczką
2. Moja przyjaciółka- fanka słoneczników
3. Córeczka koleżanki z pracy
4. Córeczki j.w.
5. Córeczka j.w.
:-D

Wszystkie zdjęcia są rozbrajające...:tak:
Będą miały dzieciaczki fajna pamiątkę jak dorosną....:-)
I te wspomnienia....

Justa- jeśli mogę coś doradzić, to nie odciągaj laktatorem, bo przybędzie pokarmu... Kapustę przetestowałam- super!!! Trzeba listek potłuc troszkę i obłożyć pierś. Śmierdziałam potem jak gołąbki, ale cóż...
Co jeszcze...Przy zastojach robiłam tak...ciepły (nie gorący) prysznic, masowanie guzka, następnie chłodny (nie zimny) prysznic....Też mi pomagało....
Życzę powodzenia w trudach i udanego karmienia. O podejściu niektórych lekarzy to tego tematu wolę się nie rozpisywać...:angry:

Anianku- witaj, witaj, witaj...:-)
A co robiłaś, że masz łapkę unieruchomioną???

Pojutrze wielki dzień mnie czeka w pracy....trzymajcie kciuki, żeby się udało wszystko....:zawstydzona/y:

Pozdrowienia

hej

Ja obrobiona robotą pazurkową bo to gorocy okres przedświąteczny a dotego juz mam zapisy między świętami i sylwestrem ;-)

Justynko kochana,zobaczysz że będzie dobrze!! Zawsze po deszczu wychodzi słonko,więc kochana przetrzymaj ten zły okres i będzie lżęj.

Mamaboo buziaczki pomalowaly im panie na tej imprezie :-) a zabawki dostały od całej rodzinki w jednej duzej torbie ;-)

Monysia :-) śliczne foteczki a twoja niunia jaka już pannica :-)

Justynko ja pamietam jak mi polozna mowila ze jak beda bolec piersi to zeby zamoczyc pieluche tetrowa w zimnej wodzie na chwile dosłownie na chwilke do zamrazalnika i zrobic sobie zimny oklad, no cale szczescie nigdy nie musialm z tego korzystac.

czarnulko ja juz mam takie odrosty ze glowa boli, ale nastepne zrobie sobie dopiero na sylwestra ....

reklama
Do góry