reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mamy 7 ząbek :-)

pogoda nawet fajna dzisiaj to sie na jakies zakupy po poludniu przejdziemy za prezentami , kurde nie mam pomyslu na prezent dla malego ??? co mozna kupic 11 miesiecznemu dziecku ?? chcialam ten stolicze z fishera ale znowu miejwsce zajmie a i tak juz go nie mamy za duzo ...

reklama
AGA gratki kolejenego ząbka~~~~~~~~~~`

u nas juz widac pierwszgo i powiewiem pfu pfu było spoko oby tak przez kolejene:)

AGA my mamy własnie stolik z Fischera i Fifi był m,ega szczesliwy bawiąc się nim teraz czeka w koncie na ZUzke chociaz jeszcze Fiif do niego podchodzi:)

miłego dzionka wszystkim amausiom

zeby bylo smiesznie wczoraj dopadła mnie gorączka i dreszcze do tego cycek boli troche i rana juz ładnie sucha to sie sączyć zaczeła i brzydka sie zrobiła :-(
polece do lekrza tylko mam dzwonic po 18 i zobacze o której mnie przyjmie :zawstydzona/y:
masakra :baffled:

Witam Moje Drogie:-):-):-):-)

Dawno mnie tu nie było więc nie będę odpisywać...ale napiszę tylko, ...justyś, ale masz śliczności w domu...ja też tak chcę!!!

Ja mam teraz luzik więc może uda mi się bywać częściej :-) Złamałam sobie rękę i siedzę w domciu :happy:

buziaczki

reklama
Pokazę foteczki moich księżniczek na imprezie z okazji mikołaja zorganizowanej przez firme w której pracuje moja teściowa
icon_wink.gif

100_7418.jpg

100_7421.jpg

w domu rozpakowywanie paczek
icon_smile.gif

100_7424.jpg

a tutaj na mikołaju w przedszkolu
icon_smile.gif
Będą jeszcze fotki robione przez fogorafa
icon_wink.gif

Obraz293.jpg

Obraz294.jpg