reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam.

Bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim ciociom za życzonka ;)

Po USG oki następna wizyta jak Nati zacznie chodzić :D Dziewczyny co ja widziałam w szpitalu to aż ciarki przechodzą :mad: chłopak niósł dziecko w foteliku i nie zmieścił się w futrynie fotelik się bujnął i to maleństwo wypadło :mad: na szczęście nic mu się nie stało ale spadło na buźkę przez nieprzewidującego tatusia :mad:

Pogoda mnie dobija co świadczy o moim opisie- nawet Sandros zwróciła mi uwagę ;D

Koreczku córcia śliczna Kaśka twój chłopak tez fajniutki no i cieszę się że wszystko oki.

Izka świetna nowinka że Karlika żółtaczka powolutku żegna ;)

Beatka ona leżała w wózku na pół leżąco i podniosła główkę i ciągnąła do góry aż usiadła ;D

reklama
Karollinko ja do Multi chętnie sie wybiorę, bo mam "rzut beretem".
Tylko kiedy się wybieracie?
Donoszę o kupie Kordiana.
Zwiękaszm co dzień troszkę ilość jabłuszka,a ale co do kupki, to wspomogłam sie farmakologią-syrop i czopek.
Byliśmy w Plazie w Bytomiu, chodzimy po markecie, aż tu nasz syn zrobił się czerwony jak burak, żyły wyszły na skronie...i rozległ się po Bytomiu kwaśny smrodek. Musieliśmy się ewakuować z racji odoru. Wstyd.
Wszystko było brudne, nawet szyja i nogi po stopy.
No ale historia się chyba powtarza, bo dziś nic. Może będę musiała tak co kilka dni stosować farmakologię
A co do porodu, to Mokkate naprawdę pozazdrościć braku nacięcia. Mnie wprawdzie nie nacinali, ale za to się sama potargałam. Wszędzie miałam pełno małych szwów. Potem ból przy siedzeniu. Na szczęście szycie było w znieczuleniu.
Podczas porodu dostałam zastrzyk znieczulający, ale już więcej bym nie chciała, chyba że jakoś zewnątrzoponowo, bo ból czułam, byłam tylko otumaniona. Trzeba popytać o rodzaje znieczulenia.
img00234yf.jpg

Fascynacja telewizją...
img00480gc.jpg

...i komputerem

I jeszcze my się pochwalimy jak Nati wygląda w pierwszych dniach 7 miecha ;D

Mama mi kupiła butki a ja myślałam że mi króliki na nóżkach siedzą ;D
dsc016295wt.jpg

Mój pierwszy Dzień kobiet  ::) Taaata mi dał  8)

dsc016471tz.jpg

Muuuuu  :laugh:

dsc016505ng.jpg

....kiedyś mi nogi z niego nie wystawały  :(

dsc016559ew.jpg

wiecie że ja potrafię pluć??  ::)

dsc016639tm.jpg

Mama!! no co się tak gapisz nie widziałaś jak siedzę?

dsc016799vk.jpg

dsc016812jh.jpg

karolinna pisze:
tylko ustalmy czy czekamy na justynę i za tydzień czy w tę środę ?
umówcie sie jak Wam pasuje ja poprostu jak dam rade to sie pozbieram i pojade do Taty i do Was !! Bardzo bym chciała - zobaczymy co bedzie !! W przyszła środe tj jest bardzo daleko i nie wiem co bedzie ! Ja to nieźle beretem musze zarzucić bo mam 60km do Multi ;D

Ale śliczne te maluchy !!!!! Natalka w rożku :D

Mam chwilkę czasu, wiec szybciutko wklejam kilka fotek

Leżymy sobie z siostrą na brzuszku
bczki8gl.jpg

Tak wyglądam po kapieli
wrczniku6av.jpg

Martynka pozdrawia ciocie i ich dzieciaczki
wkpieli9kg.jpg

dziewczyny,w wiadomościach mówili że coraz cieplej będzie od środy w przyszłym tyg więc głowa do góry!!!!

3 dzionki do wiosenki

frezja świetna sesja ;D , (króliki na nogach bomba ;D )

olak inaczej sobie Ciebie wyobrażałam :) ładnie wyszłaś :) kurcze,mały maniak komputerowy rośnie :D

kaśka76 mój mąż mówił że wszystkie piotrki to super chłopaki :) ,ale to dlatego bo on też ma na imnię piotrek ;D

mokkate napatrzeć się nie mogę na tą kruszynkę :D jak sobie przypomnę że moja mała też była taka malutka i to całkiem niedawno ::) jak te dzieci rosną :)

justynka liczę na Ciebie co do multi,tak jak czytałaś moze leci "wyznania gejszy"-film oscarowy :)

miłego dnia laseczki,ja dziś mam trochę gości w domku,buziaczki :-* :-* :-*

KAROLINNA wszystkiego co najlepsze i samych słonecznych dni oraz pociechy z Lenki i męża ;) z okazji urodzinek !!!!!!! wielki buziak ode mnie i od Liwii

Mokate sliczna kruszynka i siostra widac ze przejeta swoja rolą, dzielny pomocnik na pewno !!!

Karola a od tej srody cieplej czy od nastepnej ???

reklama
Do góry