reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
I my sie dolaczamy do zyczen Karolinno:) Duzo radosci i milosci:)

A przed nami ostatnie dwa dni z tatusiem, bo od poniedzialku jedzie do Warszawki na tydzien, juz nam smutno, bo po miesiacu w domku trudno bedzie wrocic do zycia codziennego, szczegolnie jak juz Karlik jest na swiecie, ale niestety takie zycie:)

Karolinnko ja i moja dzidzia również życzymy CI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDRÓWKA, SAMYCH POGODNYCH I PEŁNYCH RADOŚCI DNI ORAZ POCIECHY Z CÓRECZKI I MĘŻA ;)!!!!
Ale te Wasze dzidziulki słodziutkie!!! Napatrzeć się nie mogę! NIe do wiary że ja za niedługo też będę mamusią takiego szkraba :)
Dziś umyłam łóżeczko, było białe i okazało się ze troche poobijane więc postanowiliśmy je pomalować na brązowo. Właśnie mężuś w drugim pokoju to robi, mam tylko nadzieje ze farba nie zaszkodzi dzidzi, ale zanim się urodzi powinna wywietrzeć. A wczoraj wyprasowałam już ostatnią partię ciuszków i czekają sobie spokojnie w komodzie na dzidzie :).
Dziś w nocy miałam straszne myśli, dziecko w ogóle się nie ruszało, wczoraj cały dzień słabo i w nocy też. Nawet się popłakałam, mąż mnie uspokojał że na pewno śpi. Rano zaczęło ładnie kopać więc chyba wszystko ok.

Ojej, faktycznie gdzie sie wszystkie podzialy?
A ja dzis przeszlam sama siebie, pojechalam na zakupy do Reala i zostawilam mezulka z Lolkiem, no i maly obudzil sie wczesniej niz ja planowalam i zaczal strasznie plakac (bo byl glodny a mamy nie bylo), Piotr zadzwonil ze mam wracac szybciutko bo maly ryka. No i jak wrocilam to az mi serce peklo, malutki mial smutna minke i oczka popuchniete z placzu. Kurcze juz nigdy nie zostawie mojego Lolusia bez jedzonka, a nie pomyslalam wczesniej aby zostawic mleczko tak na wszelki wypadek:)

Ojej! tez mi sie żal zrobiło Twojego Karolka Izka, bidulek :( drugi raz juz pewnie tak nie zrobisz ;) Młode mamusie czasami popełniają takie grzeszki, dzięki Tobie mam przestrogę na przyszłość jak już moja dzidzia będzie na świecie ;)

iza1 - nie mysl o takich glupotkach, z dzidzia jest wszystko dobrze, po prostu nie miala ochoty sie ruszac i spala grzecznie. Ale jak jestes niespokojna to zjedz cos slodkiego i poloz sie na chwilke, na pewno za chwilke poczujesz ruchy dzidziolka:)

reklama
Na pewno CI już wybaczył! :)
A co do ruchów dzidzi to znam ten sposób z czymś słodkim, ale wiesz czasami może to nie zadziałać niestety jeśli dzidzia mocno śpi. Kiedyś czytałam gdzieś że jak dziecko śpi w brzuszko to nic go nie obudzi.

Do góry