reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Iza- po dłuuuuugich i ciężkich przemyśleniach kupiliśmy w końcu wózek Implast driver 4xl.
Kolor czerwony. Jak go przetestuję w trenie, dam znać.
A zdjęcia może jutro, bo dziś juz zmykam do łóżka. :)
Dobranoc!!!

reklama
dziewczyny ileście wczoraj napisały :o

a ja się pochwalę :) wiosna nie tylko za oknami ale też w moim samopoczuciu ;) przedwczoraj kupiłam dwie śliczne pary butów wiosennych...po prostu cudeńka :D i byłam wczoraj u fryzjera :) (2 raz w marcu już ::) )

a wczoraj piekłam ciasto i w piętnastej minucie wyłączyli mi prąd na godzinę >:D ale i tak ciasto się udało :D ;)

a mała nie dosć ze zrobiła mi pobudkę przed szóstą (zawsze wstawała o 7 ::) _to budziła się w nocy co 2 godz ::)

justynka
ja przez pierwsze dwa miesiące życia małej strasznie często myłam ręce,albo jak mój mąż był przeziębiony ::) włąśnie tak że były strasznie wyszuszone :p teraz juz nie tak często ;) ale i tak częściej niż przed narodzinami małej!

mokkate ja nie trafiłam na taką rozgadaną położną jak Ty :) a chciałam sie juz dawno spytać :)gdzie chodzisz do pediatry z małą ?

iza1 ładny wózek :) i kocyk też :) a Ty gdzie zapiszesz karolinkę do pediatry?

olak pamiętam jak z pól miesiąca temu moja mała pierwszy raz się zaśmiała...normalnie się pobeczałam ze wzruszenia :-[ ;D

cmokasy :-*

Karolina- jeszcze nie chodzę z Martyną do pediatry, ale zapisałam ją do Remedium.
Mam blisko, bo to zaraz za blokiem. Rejestracja telefoniczna.
Czeka się nie więcej niż 15 minut (chyba, że pani doktor się spóźni)

A Ty gdzie chodzisz z małą. Na Ligotę?

ja też chodzę do remedium ;D mam bliziutko,około 15 min wózkiem ;D ;D chodzę do doktor Michalskiej :D a Ty?

i często spaceruję w tamtych okolicach b mało aut jeździ po tych uliczkach :)

Hej dziewczyny! Wreszcie dorwałam się do kompa bo cały czas był zajęty :(
Jeśli chodzi o pediatrę to nie mam pojęcia gdzie będziemy chodzić, co to jest to remedium? Domyślam się ze przychodnia ale prywatna czy państwowa? Ściślej czy płaci się za wizyty i ile :p Może tak jak Wy też tam bedę chodzić.
Karolinna gratuluję udanych zakupów! :)

karolinna pisze:
ja też chodzę do remedium ;D mam bliziutko,około 15 min wózkiem ;D ;D chodzę do doktor Michalskiej  :D a Ty?

i często spaceruję w tamtych okolicach b mało aut jeździ po tych uliczkach :)

No Karolinko to ten świat jest jednak malutki ;D
Ja też chodzę do dr Michalskiej
Musimy się kiedys umówić na wspólny spacerek:)

Iza - Remedium to praktyka lekarzy rodzinnych na Brynowie, ale mają podpisany kontrakt z NFZ więc za wizyty się nie płaci.
A Ty też jesteś z Brynowa?

hej hej !!
i co z środą - aktualnne ???
bo ja załatwiłam dowóz i odwóz ;D

nie wiem co pisać ;D

ja chyba tez pójde do fryzjera ale chyba sie pofarbuje bo cos bym zmieniła a chce zapuścic jeszcze włosy i nie wiem !!

Karola to czemu tu jeszcze zdj z fryzurą nie ma ???

hej wczoraj bylam w katowicach :) ale pieknie sie wogole zrobilo! zmeczona jak nie wiem bylam! oi 6 zyjechalismy z domu a bylam w bb o 20 :( I wogole jestem oburzona ludzmi! gapili sie na mnie i wogole ryzli zebym im miejsca ustapila w tramwaju!!!! szok!!!!!! normalnie mam dzis straszne jazdy na ludzi :(
Karola no zostalo nie wiele wczoraj polozna mi pow ze mam bardziej liczyc termin z usg niz z Om a z USG wypada mi na 25 kwiecien :):)

reklama
Witajcie dziewczyny!
Ale dzisiaj piekne słoneczko. Znowu pojechaliśmy wózkiem do teściowej. Mateuszek przewietrzony, a mama spóźniona do pracy  ::). Cieszę się, że przed nami weekend. Miłego dzionka Kochane.

Do góry