reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
a to mieszkanko naszej malej w 35 tc:)

Sandros no tak wlasnie dobrze ze jest takie miejsce i trzeba z tego korzystac! ale np jesli chodzi o te kasy co tez mamy pierwszenstwo to mi jeszcze awanture ludzie robia ... a ja myslalam ze w ciazy ma sie jakies przywileje:(

Karolinna popatrz jak mi brzuszek opadl lekko!! juz nie taka pileczka jak dawniej:(:( tylko taki chlopcowy wrecz hihi :)

Aha Sandros liczac termin majowy to teraz 35 tc a liczac kwietniowy to 36 hihi :):):) i dzis dokladnie miesiac jeszcze choc ja sobie juz rozne rzeczy wymyslam ze to niedlugo i byle pierdolka sie schizuje:(:(

reklama
lilithku znów się powtórzę ale .... masz gigantyczny brzuszek :o ;D i to śliczny gigancik :)

pamiętajcie laseczki,dziś zmieniamy godzinę ! :) dzień będzie dłuższy :)

Lillith,nie mogę się opanować. Gigant!!!
Ale po udach widać że jesteś drobnej budowy i pewnie dlatego brzusiu taki duży.Ja to miałam taki rozlany po całym obwodzie.
Pozdrawiam ma mamusie i życzę udanej soboty, my czekamy na gości

Witam,

No i mama porwala mi Sonie... Tak kichalam i zaczelam kaszlec, ze stwierdzila, ze nie ma co, ucieka z Sonia zanim je pozarazam. Krotsza nocka, ale za to nikt mnie nie bedzie budzil, mam tylko nadzieje, ze ten zapchany nos pozwoli mi pospac ::)

Karolina z ubieraniem wyczujesz, poczatkowo bedziesz sie zastanawiac, sprawdzac czy nie przegrzana, czy nie zmarznieta. Trudno opisac w co ubrac. Obecnie kabinezon ubieram tylko jak idziemy na plac zabaw, juz ciensza czapke ubieram, rekawiczki zadko zakladam... No ale Sonia jest starsza i wiecej sie rusza... Zasada niby jest, ze jedna warstwe wiecej niz my, w to wlicza sie tez kocyk itp.

Lilith, Karola fajnie to ujela, "masz gigantyczny brzuszek i to śliczny gigancik"
A za to z dzieckiem jak przychodze do urzedow, pod dziekanat, to zawsze mi ustepuja ;D Szczegolnie pod dziekanatem ;D

Diablica ja kocham pieski, ale te co szczekaja w ogrodkach, to czasem sa denerwujace....

MMM to juz jest czym grysc ;) Soni tez wychodzily parami, teraz czworeczki u gory ida.... Cale szczescie, ze ta noc nie spedzami one snu z powiek

Uciekam do lozka.

Pozdrawiam,

Dobry wieczór kochane!

Lilith brzuszek śliczny :). Już nie mogę sie doczekać Twojego Maleństwa. Pewnie nie bardziej niż Ty ;).

Karolka ja też mam problem w co czasami ubrać Mateuszka. Nie mogę wyczuć czy może jest mu za ciepło, czy za zimno. Chciałam Cię zapytać, jak sprawuje się wózek, bo mój Mateusz już pomału nie mieści się w to wózkowe nosidło.

Mmm gratuluję kolejnego zębolka. No i trzymam mocno kciuki za jutrzejszą uroczystość.

Sandros życzę zdrówka i mam pytanko: czy Ty prałaś kołdrę łózeczkową (nie chodzi mi o poszewkę, tylko o sam wsad)?? No i jak się sprawiła??

Ja dziś mam piorący dzień. Właśnie kończy mi się prać czwarte pranie. Zaszalałam i wieszam na balkonie. Oj, jak cudnie pachnie. Juz część wyschła i wyprasowana :). Mateuszek już śpi - padł po całym dniu szaleństw, a mało co spał.

Mokkate - dzięki Twoim info, kupilśmy dywanik w Conforamie :). :-*

Miłego wieczorku Mamusie.

Diablica myślałam ze ktos inny robił zdj bo wczesniej takie nieostre mocno były !! a co do psów to częściej bywaj u rodziców to zmienisz zdanie co do szczekania  ;D
dla niewtajemniczonych to my jesteśmy sąsiadami z rodzicami Diablicy a nasz pies to TAAAAKI szczekacz ze szok !! czasem mam ochote go w dupe kopnac  ;)

co do ubierania  to ja na początku tez schizowalam nawet teraz czasem tez ale potem sie wrabiasz  ;D a ja ubieram ją cieplej o jedna rzecz plus kocyk jak zasnie bo ja sie ruszam to mi cieplej a po drugie jak zasnie to chłodniej sie robi i zawsze mam kocyk zeby jeszcze przykryc dodatkowo !

Lilith ALEEEEE BRZUSZEEEEEK !!!! ŁAŁ !!!

MMM  gratulacje ząbka i udanych chrzcin !!

Witam,

Dzis ja pierwsza... To pewnie przez zmiane godziny ;) Tata mnie obudzil, wlasnie z pytaniem - kied ten czas sie zmienia i jak?

Beata ja pralam kolderke, bardzo nie fajnie smierdziala taka nowoascia, chemikaliami... Ja mam taka wieksza kolderke i taka grubsza, niz te tradycyjne kolderki. Jeszcze jak byla mokra, to roztrzepywalam to co jest w srodku, bo troszke sie zbilo. Po wyschnieciu byla jeszcze bardziej "puchowa" :p

Ciepla herbake z cytryna, nowy zapas chusteczek i dalej do wyrka ;D

Pozdrawiam,

reklama
witajcie :)

już 8 rano a na termometzre 6oC :o cieplutko ;)

och,to będę musiała wyczuwać jak ją ubierać ::) muszę zakupić taką materiałową grubszą czapeczkę :)

LILITH pisze:
buuu ale nocka krotsza:(
ale tylko 1 dzień będzie się krócej spało ;)

sandros duuuużo zdrowia życzę! ale masz się fajnie że mama zabiera Ci czasem małą no i widać że choroby mają swoje dobre strony ;) można się wyspać ;)

miłej niedzieli dziewczyny,my po południu idziemy w gości do moich rodziców.

Do góry