reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
Ja melduję się dzisiaj po pierwszej dniówce...... nie było źle.... ja przez cały czas zdążyłam "spożyć"... kubek wody przegotowanej... bo po herbatę już nie miałam czasu lecieć.... więc na tęsknoty też nie było czasu, a Olo buszował i turlał się z tatą więc nawet nie zauważył mojej nieobecności ;D ;D ;D
diablica2
mały wielki OLO :)
my teżdziśbyliśmy na dłuuuuuuuugim spacerku.... i nowego kumpla mam... wabi się SABA i ma 7 tygodni....
Diablica: czy to biszkoptowy labradorek?????????
no i po weekendzie - szkoda że pogoda zrobiła sie tylko na koniec, ale dobre i tyle. ja mam Piotrka rozniańczonego za te kilka dni, a za sobą gehennę w aucie - mianowice w piątek jechaliśmy z sosnowca do częstochowy równiutkie trzy godziny,
no i po weekendzie - szkoda że pogoda zrobiła sie tylko na koniec, ale dobre i tyle. ja mam Piotrka rozniańczonego za te kilka dni, a za sobą gehennę w aucie - mianowice w piątek jechaliśmy z sosnowca do częstochowy równiutkie trzy godziny,
Witajcie!
Przyszlam powiadomic ze ja jeszcze 2 w1

Dzis jade do szpitala na KTG mierzenie miednicy USg i takie tam...nie wiem jak z niose ta podroz szczegolnie w taki upal....
Wogole to juz niemoge sie doczekac!szczegolnie jak patrze na zdjecia waszych bobaskow!!
caluski i milego dnia wam zycze
Przyszlam powiadomic ze ja jeszcze 2 w1
Dzis jade do szpitala na KTG mierzenie miednicy USg i takie tam...nie wiem jak z niose ta podroz szczegolnie w taki upal....
Wogole to juz niemoge sie doczekac!szczegolnie jak patrze na zdjecia waszych bobaskow!!
caluski i milego dnia wam zycze
Lillith, teraz to już lada chwila, nie ma wyjścia, bo suwaczki Ci się skończyły
. Trzymaj sie dzielnie
Justyna, wózek piękny. Długo się przyglądałam i sama bym taki chciała. Pewnie lekutki, co? A foto na trawce są urocze. Naprawdę. I jakościowo no i rzecz jasna tematycznie.
Mam stres, bo ja jeszcze przed pracą, bo idę na 17.00
Ale jak pomyślę, że dzis nam mija pół roku od pewniego słonecznego dnia w listopadzie, to mi miło na serduszku. Ale czas leci, a Kordian już prawie potroił swoją wagę (ja niedługo chyba też)
Justyna, wózek piękny. Długo się przyglądałam i sama bym taki chciała. Pewnie lekutki, co? A foto na trawce są urocze. Naprawdę. I jakościowo no i rzecz jasna tematycznie.
Mam stres, bo ja jeszcze przed pracą, bo idę na 17.00
Ale jak pomyślę, że dzis nam mija pół roku od pewniego słonecznego dnia w listopadzie, to mi miło na serduszku. Ale czas leci, a Kordian już prawie potroił swoją wagę (ja niedługo chyba też)
reklama
hej girls
fotki wszystkich dzieciaczków super
lilith no to życzę żebyś jak już dojedziesz do szpitala to żebyś tam została
olak gratulacje z okazji pół roczka ! to już poważny miesiąc
ale dziś piękna pogoda! a ja zajadam się kanapkami z szczypiorkiem 8) mniam.
a to nasze widoki m.in.z okna
i spaceriwaliśmy też po tych górach
brakowało tylko słoneczka ale na szczęście nie padało!.
fotki wszystkich dzieciaczków super
lilith no to życzę żebyś jak już dojedziesz do szpitala to żebyś tam została
olak gratulacje z okazji pół roczka ! to już poważny miesiąc
ale dziś piękna pogoda! a ja zajadam się kanapkami z szczypiorkiem 8) mniam.
a to nasze widoki m.in.z okna

Podziel się: