reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
pustki straszne ;)

olak moja mała jeszcze nie zwiewa po łóżku ale całkiem sprawnie obsikuje mi łózko ;D

jutro mam nadzieję piękna pogoda... bo spacerek długi by się przydał :)

dobranoc laseczki!

reklama
Ja melduję się dzisiaj po pierwszej dniówce...... nie było źle.... ja przez cały czas zdążyłam "spożyć"... kubek wody przegotowanej... bo po herbatę już nie miałam czasu lecieć.... więc na tęsknoty też nie było czasu, a Olo buszował i turlał się z tatą więc nawet nie zauważył mojej nieobecności ;D ;D ;D

hej dziewczyny!

ale tu puściutko :o

my wróciliśmy od teściów :) długi spacerek wszystkim zrobił dobrze :)

pozdrawiam,buziaki! :-* :-* :-*

My też dziś byliśmy na długim spacerku (3 godziny) na Muchowcu :)
Oto dzisiejsze foto Karolci. Nie jest może super ostre ale strasznie sie nam podoba :)

Diablica: czy to biszkoptowy labradorek?????????

no i po weekendzie - szkoda że pogoda zrobiła sie tylko na koniec, ale dobre i tyle. ja mam Piotrka rozniańczonego za te kilka dni, a za sobą gehennę w aucie - mianowice w piątek jechaliśmy z sosnowca do częstochowy równiutkie trzy godziny,

hej hej !!!

my tez dzis skorzystalismy z super pogody i wybyliśmy do Wisły, było super, nogi nas bolą :) szkoda ze tylko ten jeden dzien ładna pogoda !!!!

mój nowy wózio
img09675pw.jpg

spacerek w Wiśle
img09907fv.jpg

img09961tv.jpg

dmuchawce, latawce,wiatr
img10139om.jpg

img09753dl.jpg

Witajcie!
Przyszlam powiadomic ze ja jeszcze 2 w1 :):)
Dzis jade do szpitala na KTG mierzenie miednicy USg i takie tam...nie wiem jak z niose ta podroz szczegolnie w taki upal....

Wogole to juz niemoge sie doczekac!szczegolnie jak patrze na zdjecia waszych bobaskow!!
caluski i milego dnia wam zycze:)

Lillith, teraz to już lada chwila, nie ma wyjścia, bo suwaczki Ci się skończyły ;). Trzymaj sie dzielnie

Justyna, wózek piękny. Długo się przyglądałam i sama bym taki chciała. Pewnie lekutki, co? A foto na trawce są urocze. Naprawdę. I jakościowo no i rzecz jasna tematycznie.

Mam stres, bo ja jeszcze przed pracą, bo idę na 17.00
Ale jak pomyślę, że dzis nam mija pół roku od pewniego słonecznego dnia w listopadzie, to mi miło na serduszku. Ale czas leci, a Kordian już prawie potroił swoją wagę (ja niedługo chyba też)

reklama
hej girls

fotki wszystkich dzieciaczków super :)

lilith no to życzę żebyś jak już dojedziesz do szpitala to żebyś tam została :D

olak gratulacje z okazji pół roczka ! to już poważny miesiąc :)

ale dziś piękna pogoda! a ja zajadam się kanapkami z szczypiorkiem 8) mniam.

a to nasze widoki m.in.z okna :) i spaceriwaliśmy też po tych górach :) brakowało tylko słoneczka ale na szczęście nie padało!.
lenaimama1hk.jpg

Do góry