reklama
M
megii*
Gość
Cześć dziewczyny
Mam małą prośbę, potrzebuję adresy sklepów z ubraniami ciążowymi na terenie Zabrza, Chorzowa czy Bytomia. Do tej pory korzystałam z jednego ulubionego, ale teraz potrzebuję czegoś na wesele a w moim sklepiku niczego odpowiedniego nie znalazłam. Będę bardzo wdzięczna.
Mam małą prośbę, potrzebuję adresy sklepów z ubraniami ciążowymi na terenie Zabrza, Chorzowa czy Bytomia. Do tej pory korzystałam z jednego ulubionego, ale teraz potrzebuję czegoś na wesele a w moim sklepiku niczego odpowiedniego nie znalazłam. Będę bardzo wdzięczna.
Karolina, dziękuję, bo ja ciągle narzekam na siebie, a na tych fotkach to się nawet sobie podobam, dlatego wkleiłam
Wózek mam z Jane, hiszpański. Spacerówka lepiej się prowadzi niż gondola, no i Kordian też wyrastał. I co dziwne, na długość jeszcze by była, ale wąsko było, rączki ciągle skulone. No i nie widać tak dobrze całego świata, jak w spacerówce!!! Kordian był zachwycony
Co do kubka niekapka, to ja też mam z Aventu. ten najmniejszy, a miękkim dziubkiem. Chyba są najlepsze.
Iza, a mnie czasem żal, że mi rośnie facecik, a miałam takiego maleńkiego dzidziusia. Wczoraj widziałam jak ludzie nieśli po parku takie miesięczne niemowlę...słodkie, sama bym znów ponosiła
Megii, w sumie w Zabrzu nie znam żadnego takiego sklepu. Chyba wogóle nie ma. Ja w ciąży wogóle nie kupowałam rzeczy ciążowych, no ale na wesele, to obowiązkowo trzeba.
Wózek mam z Jane, hiszpański. Spacerówka lepiej się prowadzi niż gondola, no i Kordian też wyrastał. I co dziwne, na długość jeszcze by była, ale wąsko było, rączki ciągle skulone. No i nie widać tak dobrze całego świata, jak w spacerówce!!! Kordian był zachwycony
Co do kubka niekapka, to ja też mam z Aventu. ten najmniejszy, a miękkim dziubkiem. Chyba są najlepsze.
Iza, a mnie czasem żal, że mi rośnie facecik, a miałam takiego maleńkiego dzidziusia. Wczoraj widziałam jak ludzie nieśli po parku takie miesięczne niemowlę...słodkie, sama bym znów ponosiła
Megii, w sumie w Zabrzu nie znam żadnego takiego sklepu. Chyba wogóle nie ma. Ja w ciąży wogóle nie kupowałam rzeczy ciążowych, no ale na wesele, to obowiązkowo trzeba.
mmm
Fanka BB :)
hejka

olak my tez sie zastanawialismy nad wózkiem Jane, ale bałam się że firma mało jeszcze znana
no i mało gdzie można było je pooglądać a tych co nas interesowały to wogóle nie było na ekspozycjach tylko na zamówienie
. Ola nie martw się dorastającym Kordianem, przecież zawsze można mieć kolejne dzidzi :

mamy ten sam ;D, a zdjęć tym razem nie robiliśmy na baseniekarolinna pisze:acha! mmm i frezja a z jakiej firmy macie kubki niekapki ??? bo może z niektórych lepiej się pije :ja mam z avent-u "naturally" :
![]()
olak my tez sie zastanawialismy nad wózkiem Jane, ale bałam się że firma mało jeszcze znana
megii niestety nie znam sklepów w miastach które wymieniłaś :
olak racja
zawsze można mieć kolejne dzieciątka

mmm to mamy takie same
będę niedługo bojować z małą i kubkiem 
Lence zmieniłam w butelce smoczek na inny i nawet idzie jej to picie
fakt że wszystko dookoła mokre ale coś tam zawsze do buzi kapnie
a kubek niekapek będziemy oswajać troszkę później ;D
dziewczyny,która dołączy do karolinny i Lenki w sobotę w parku kościuszki ? na spacerku? ;D teraz jest tam tak ślicznie... 8)
olak racja
całkiem niepotrzebnie bo mnie akurat ,między innymi,podoba się taki typ urody jaki ty maszOlaK pisze:Karolina, dziękuję, bo ja ciągle narzekam na siebie,
mmm to mamy takie same
Lence zmieniłam w butelce smoczek na inny i nawet idzie jej to picie
dziewczyny,która dołączy do karolinny i Lenki w sobotę w parku kościuszki ? na spacerku? ;D teraz jest tam tak ślicznie... 8)
diablica2
mały wielki OLO :)
Lenka już ma 2 ząbki a Olek jeszcze nie ale jak to uroczo określił mój mąż "paszcza się uzbraja"... więc ślini się jak z fontanny ;D jednak moje Olo będzie musiało się chyba z mamą słoiczkami podzielić bo dziś dentysta mi kamień z ząbków ściągnął i wszystkie się ruszają i przez tydzień nie mogę nic gryźć by nie wypadły ;D ;D ;D
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Witajcie dziewczyny
karolinko i Justynko dziekuje bardzo za pozdrowienia
Tak bardzo juz tęsknie za pisaniem z wami
Ale nie mam teraz na nic ani siły ani czasu 
Opiekuje sie Wikusią i dodatkowo mężem bo jest chory i chodzić prawie nie może z bólu
Z brzusiem wszystko ok
bobasek mocno kopie,a zgaga mnie zabija
pomóżcie potrzebuje rady na zgage! Co mogę pić,ssać? Bo mleko mi juz nie pomaga 
W przyszłym tygodniu idę do gina na usg
moze sie dowiem jakiej płci mam szkraba w brzuszku 
zdjecia wszystkie obejżałam! Są cudowne! jestem praktycznie z czytaniem na bieząco
Ale na klikanie juz nie
mam siły
Trzymajcie za mnie kciuki
Dozobaczenia w wolnej o siłach chwili
Prosze o nas nie zapomnieć!!! A teraz zmykam spać! DOBRANOC
karolinko i Justynko dziekuje bardzo za pozdrowienia
Tak bardzo juz tęsknie za pisaniem z wami
Opiekuje sie Wikusią i dodatkowo mężem bo jest chory i chodzić prawie nie może z bólu
W przyszłym tygodniu idę do gina na usg
zdjecia wszystkie obejżałam! Są cudowne! jestem praktycznie z czytaniem na bieząco
mam siły
mmm
Fanka BB :)
hej!
Czekam na 24.00 jeszcze tylko 13 min.
a jutro muszę wcześniej wstać.
diabliczko wiem co to znaczy kranik lecący z buzi ;D na szczęście już coraz mniej leci, ale zęby się nam dalej klują, jak jedynki górne wyszły to teraz dwójki już prawie na wierzcu są, a ja już odczuwam małe igiełki na cycach ;P
czarnulko trzymaj sie dzielnie, teraz masz 2 bobasy no i 3 w brzuszku
a zgagi nie miałam więc niech piszą mamy które mają doświadczenie ja tylko z literatury wiem co powinno pomóc
karolinna nie obiecuję ze spacerkiem, ale zobaczymy co się da zrobic
jeszcze 5 i pół min.
;P
Czekam na 24.00 jeszcze tylko 13 min.
diabliczko wiem co to znaczy kranik lecący z buzi ;D na szczęście już coraz mniej leci, ale zęby się nam dalej klują, jak jedynki górne wyszły to teraz dwójki już prawie na wierzcu są, a ja już odczuwam małe igiełki na cycach ;P
czarnulko trzymaj sie dzielnie, teraz masz 2 bobasy no i 3 w brzuszku
karolinna nie obiecuję ze spacerkiem, ale zobaczymy co się da zrobic
jeszcze 5 i pół min.
reklama
Podziel się: