reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
acha! mmm i frezja a z jakiej firmy macie kubki niekapki ??? bo może z niektórych lepiej się pije ::) ja mam z avent-u "naturally" ::)

reklama
Cześć dziewczyny

Mam małą prośbę, potrzebuję adresy sklepów z ubraniami ciążowymi na terenie Zabrza, Chorzowa czy Bytomia. Do tej pory korzystałam z jednego ulubionego, ale teraz potrzebuję czegoś na wesele a w moim sklepiku niczego odpowiedniego nie znalazłam. Będę bardzo wdzięczna.

Karolina, dziękuję, bo ja ciągle narzekam na siebie, a na tych fotkach to się nawet sobie podobam, dlatego wkleiłam
Wózek mam z Jane, hiszpański. Spacerówka lepiej się prowadzi niż gondola, no i Kordian też wyrastał. I co dziwne, na długość jeszcze by była, ale wąsko było, rączki ciągle skulone. No i nie widać tak dobrze całego świata, jak w spacerówce!!! Kordian był zachwycony
Co do kubka niekapka, to ja też mam z Aventu. ten najmniejszy, a miękkim dziubkiem. Chyba są najlepsze.
Iza, a mnie czasem żal, że mi rośnie facecik, a miałam takiego maleńkiego dzidziusia. Wczoraj widziałam jak ludzie nieśli po parku takie miesięczne niemowlę...słodkie, sama bym znów ponosiła
Megii, w sumie w Zabrzu nie znam żadnego takiego sklepu. Chyba wogóle nie ma. Ja w ciąży wogóle nie kupowałam rzeczy ciążowych, no ale na wesele, to obowiązkowo trzeba.

hejka
karolinna pisze:
acha! mmm i frezja a z jakiej firmy macie kubki niekapki ??? bo może z niektórych lepiej się pije ::) ja mam z avent-u "naturally" ::)
mamy ten sam ;D, a zdjęć tym razem nie robiliśmy na basenie :(

olak my tez sie zastanawialismy nad wózkiem Jane, ale bałam się że firma mało jeszcze znana :( no i mało gdzie można było je pooglądać a tych co nas interesowały to wogóle nie było na ekspozycjach tylko na zamówienie :( . Ola nie martw się dorastającym Kordianem, przecież zawsze można mieć kolejne dzidzi ::) :p

megii niestety nie znam sklepów w miastach które wymieniłaś ::)

olak racja :) zawsze można mieć kolejne dzieciątka :D
OlaK pisze:
Karolina, dziękuję, bo ja ciągle narzekam na siebie,
całkiem niepotrzebnie bo mnie akurat ,między innymi,podoba się taki typ urody jaki ty masz :)

mmm to mamy takie same ;) będę niedługo bojować z małą i kubkiem :)

Lence zmieniłam w butelce smoczek na inny i nawet idzie jej to picie :D fakt że wszystko dookoła mokre ale coś tam zawsze do buzi kapnie :D a kubek niekapek będziemy oswajać troszkę później ;D

dziewczyny,która dołączy do karolinny i Lenki w sobotę w parku kościuszki ? na spacerku? ;D teraz jest tam tak ślicznie... 8) :)

Lenka już ma 2 ząbki a Olek jeszcze nie ale jak to uroczo określił mój mąż "paszcza się uzbraja"... więc ślini się jak z fontanny ;D jednak moje Olo będzie musiało się chyba z mamą słoiczkami podzielić bo dziś dentysta mi kamień z ząbków ściągnął i wszystkie się ruszają i przez tydzień nie mogę nic gryźć by nie wypadły ;D ;D ;D

Witajcie dziewczyny

karolinko i Justynko dziekuje bardzo za pozdrowienia :)

Tak bardzo juz tęsknie za pisaniem z wami :( Ale nie mam teraz na nic ani siły ani czasu :(
Opiekuje sie Wikusią i dodatkowo mężem bo jest chory i chodzić prawie nie może z bólu :( Z brzusiem wszystko ok :) bobasek mocno kopie,a zgaga mnie zabija :( pomóżcie potrzebuje rady na zgage! Co mogę pić,ssać? Bo mleko mi juz nie pomaga :(
W przyszłym tygodniu idę do gina na usg :) moze sie dowiem jakiej płci mam szkraba w brzuszku ;)
zdjecia wszystkie obejżałam! Są cudowne! jestem praktycznie z czytaniem na bieząco :) Ale na klikanie juz nie
mam siły :( Trzymajcie za mnie kciuki :) Dozobaczenia w wolnej o siłach chwili :) Prosze o nas nie zapomnieć!!! A teraz zmykam spać! DOBRANOC

hej!
Czekam na 24.00 jeszcze tylko 13 min. :p a jutro muszę wcześniej wstać.

diabliczko wiem co to znaczy kranik lecący z buzi ;D na szczęście już coraz mniej leci, ale zęby się nam dalej klują, jak jedynki górne wyszły to teraz dwójki już prawie na wierzcu są, a ja już odczuwam małe igiełki na cycach ;P

czarnulko trzymaj sie dzielnie, teraz masz 2 bobasy no i 3 w brzuszku ;) a zgagi nie miałam więc niech piszą mamy które mają doświadczenie ja tylko z literatury wiem co powinno pomóc

karolinna nie obiecuję ze spacerkiem, ale zobaczymy co się da zrobic :)

jeszcze 5 i pół min. :) ;P

reklama
brałam udział w konkursie, na zasadzie kto pierwszy wyśle smsa ten wygrywa, zobaczymy jutro, ale znając moje szczęście ktoś będzie szybszy :) nagroda niebanalna bo krzesełko do jedzenia :)

ale fajna ta opcja szybkiej odpowiedzi :)

dobrej nocki

Do góry