reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej hej :)

kaśka76 mnie bardziej by pasowało rankiem no ale jeśli dużo osób będzie mogło przyjść po południu to postaram się przyjsć po południu :)

diablica pewnie chusteczki i śliniaki idą w ruch ;D

czarnulka życzę duzo zdrówka dla Radka :) no i zebyś dowiedziała się jakiej płci jest ten mały osobnik w twoim brzuszku :) kurcze,właśnie mi sie przypomniało że śniło mi się ze miałaś mieć drugą dziewczynkę ::) ;) pewnie będzie na opak :) na zgagę ? jeżeli sie nie mylę to chyba gryźć migdaly ::) no i głowa musi być wyzej podczas spania,mnie bardzo męczyła zgaga ale nic mi nie pomagało :p

mmm zyczę wygranej ;D no i liczę na Ciebie w sobotę! :) nie zawiedź mnie i Lenki ;D

reszta dziewczyn! w sobotę w parku kościuszki spotkanie!

dla zachęty :) tak wygląda w parku (trzy dni temu :) )
parkko347ciuszki3fh.jpg

Moze uda mi sie wyrwać w sobote z Wiki do was do parku na spotkanko :) tylko musze znać godzinke :)
karolinka juz nie mogę sie doczekać aż znowu zobacze twoją małą gwiazde jak urosła i z ząbkami ;)

mmm napewno jakoś sobie dam rade z moimi bobasami ;) dzieki za słowa otuchy ;) buziaki dla Grzesia od WIki :-*

Czarnulko- jak nie pomogą migdały to możesz pić Alugastrin.
Mnie go przepisała lekarka na megazgagę ;D

Karolina- o której to spotkanie?
Bardzo chciałabym się spotkac, ale Daria w poniedziałek wyjeżdża na Zieloną szkołę ( :( buuu)
i nie wiem, czy nie będziemy robić zakupów na ostatnia chwilę (jak to u nas bywa :D)

a ja w sobotę do pracy
001jestmismutno9sm.gif

Mnie na zgagę i nadkwaśność pomagał Renie. Jadłam dwa opakowania tygodniowo.

to 14.30? wystarczająco popołudniu?

sobota 14.30 ,park kościuszki,spotkanie pod wieżą spadochronową (niedaleko zielongo oczka)

my po spacerku (pierwszym dziś) :) znów dostaliśmy paczkę od nutricii i parę próbek jedzonka dla małej :D +mus z jabłek,jakichś ich nowy produkt :)

czarnulka no rewelacja jak przyjdziesz! a ja chcę żeby wikusia pochwaliła się początkami chodzenia :D

mokkate no chociaż na godzinkę się wyrwij?

olak :( :( :(

nie wiecie co to mogą być za krostki... takie nie czerwone ani żaden kolor ,normalnie ich nie widać ale jak się spojrzy pod jakimś kątem to takie chropowate... moze to być uczulenie jakieś ???

ok kaska76 :D park nie jest duży ;)

olak widziałam że bierzesz udział w konkursie ;D zyczę powodzenia!!! kurcze ale ja nie wiem jak się tam głosuje... ???

reklama
hello!
z wygranej nici, nikt nie zadzwonił :(

karolinna jeszcze zobaczymy co z sobotą, obiecuję że się będę mobilizować ;D . Nie za bardzo rozpieszcza Cie Nutricia ;) ;P

W końcu udało mi się znaleźć sklep ze zdrową żywnością, a moi rodzce znaleźli sklep ze "zdrowymi" ;) kurczakami i Grześ zjadł swoją pierwszą gotowaną zupkę, i bardzo mu smakowała :) teraz mnie czeka codzienne gotowanie :)

Do góry