reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Sandros- całe szczęście, że woda nie poparzyła Soni

Beata- uwielbiam raczkujące dzieci. :D
A moja Darunia nie raczkowała. Może Martynka będzie

Ale mi smutno, bez mojej starszej pociechy :(
W niedzielę ma 10 urodziny...

W sobotę idziemy na wesele, a ja ze wszystkich prawie bluzeczek "wyrosłam"
Wczoraj cały dzień na zakupach, ale jak coś jest w biuście dobre, to dwa kilometry za szerokie w pasie. :mad:
Dramat! A niby wszystkiego jest tak dużo.

Karolina- w którym kościele chrzcicie Lenkę?

reklama
Mokkate i Karolinnko muszę przyznać, że Mateusz jest przesłodki jak raczkuje, ale teraz trzeba wyjkątkowo miec na niego bacznośc, bo wszędzie włazi i po wszystko sięga. No i oczywiście wszędzie tam i po to co mu nie wolno. Zaliczyliśmy juz pierwszego guza. No i uwielbia przeglądać sie w lustrze w przedpokoju. Juz wie, że tam jest jakiś chłopczyk i od razu tam "leci". A jak sie do siebie uśmiecha... Narcyz jeden :laugh: !!!!
Ostatnio w ogóle zrobił się z niego taki urwis, że ho ho!!!

Dziewczyny - te z Sosnowca - a może wybrałybyśmy się na spacerek gdzieś, co Wy na to?? Może spotkałybyśmy się na Placu Papieskim??? Czekam na opinie i propozycje.

Karolinnko chyba cos przegapiłam. Kiedy macie chrzciny?? No i jakie drugie imie wybraliście dla Waszej Lenki?

mokkate a też miałam się Ciebie pytać gdzie chrzcicie ;D my w bazylice na ligocie ;D chcieliśmy chrzcić w pierwszą niedzielę czerwca ale chrzestnej nie pasuje więc musieliśmy się wyrobić na teraz :) a wy gdzie ?

beatko mała ma chrzest 21 maja,A drugię imię to Kamila.

a my ,dziewczyny z brynowa...kiedy spotkanie ???

Witam,

Pan przyjechal z rana i naprawil piecyk. Pan byl bardzo mily i tani. Porozkrecal caly piecyk, przeczyscil, powymienial uszczelki, dwie rurki, poczestowalam go herbata na koniec i powiedzial, ze spokojnie jeszcze pochodzi, ale radzi jednak albo zrobic wymiane prau czesci lub kupic nowy.

Karolina - zupelnie zapomnialam o zdjeciu, dzis wieczorkiem, jak Rafal przyjedzie, to wstawie.

Mokkate wiem co czujesz, ja w niedziele ide na Komunie i tez szukalam cos do ubrania. Jak cos w biodrach mi lezalo, to w pasie odstawala, a i jak w worku troche wygladalam :mad: A marynarki... Ja mialam odwrotnie chcbym nie wiem jak sie starala, moj biust zawsze byl za maly :(

Pozdrawiam,

hej!
karolinna ciesze sie ze pokrowiec pasuje :) na lody pojdziemy jak sie odrobie. To jest ten wielki kościół pośród drzew na Ligocie gdzie odbeda sie chrzciny ???

sandros no to szczescie w nieszczesciu z ta woda, dobrze ze Wam sie nic nie stalo :)

beatko czyzbys po raz pierwszy wstawila zdjecie Mateuszka ?? super wyglada, fryzurka no i spryciarz juz raczkuje, a moj leniuszek to jeszcze niebardzo sie do tego zabiera :)

mokkate wiem cos o tych klopotach z ciuchami, a ja myslalam ze tylko ja jestem niewymiarowa ::) a z tego co czytam to kazda ma jakies klopoty z dopasowaniem garderoby. Czy któraś z mam nie ma z tym problemów ???

justynko Grześ nie mial zadnych objawow tylko goraczke, na szczescie juz mu przeszlo, a jak Liwciorek ?? Przekaz jej obslinionego buziaka od Grzesia ;)

czarnulko a gdzie te zdjecia ??? jak sie czujesz?

A ja dzisiaj Byłam na USG i dowiedziałam sie że będe miała DRUGĄ CÓRECZKE :D

Karolinko dziękuje za gratulacje :D Jesteś pierwsza ;)

Czarnulko- gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sandros- może pownnyśmy razem chodzić na zakupy? ;)
Kupimy takie same komplety i wymienimy się górą lub dołem  ;D

Karolinko- my się chrzcimy w kościele koło szkoły (SP 11), na Przyklinga.
To nasz kościół z wyboru.
No właśnie- co ze spotkaniem "brynowianki"?

czarnulka22 pisze:
Karolinko dziękuje za gratulacje :D Jesteś pierwsza ;)
;D ;D ;D

mmm powodzenia z pracą :) czy to na dziś nie miała czasem być ? :) a i tak to jest ten kościół :)

mokkate ja to też jestem nie wymiarowa ale dlatego że jestem za wysoka i mam za długoe rece i nogi ;) z reguły jest za krótki swetr lub spodnie ;) a ze mną kto sie wymieni :( ;) co do spotkania to przyszły tydzień w każdej chwili :) myślę raczej o poranku bo mąż jest w pracy :) jak pasuje Tobie mokkatko ? (jak masz na imię ? :) zdradź rąbka tajemnicy :) )

iza1 będziesz miała czas w przyszłym tyg ??

dobranoc! lecę myć małą :)

reklama
Ja tylko na chwilkę bo nie mam czasu, mała ma dziś zły dzień i ciągle płacze.

CZARNULKA - OGROMNE GRATULACJE!!!

Jeśli chodzi o spotkanie to postaram się na nim zjawić :)

A my też mamy chrzest, 4 czerwca :) i też Mokatko w kościele przy Przyklinga :) a Ty kiedy chrzcisz Martynkę???

Pozdrowienia dla wszystkich!!!

Do góry