reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
beatko będę wdzięczna :)

sandros to fajnie że wieczór się udał, a na pewno inaczej się ogląda film oparty na ksiażce której się nie czytało niż po jej przeczytaniu :) też mam już ochotę wybrać sie do kina :)

reklama
ja też czytałam "kod da vinci" i powiem nawet że nieraz byłam w szoku ;) i dziwnie mi się czytało :) ale film pewnie obejrzę :) a no i końcówka mnie rozczarowała w tej książce :p

iza karolcia super wygląda!

mmm ja Ci dam "być piękna" :p ;D ;)

sporo naklikałyście :) a ja wyjatkowo o tej porze :o lecę spajku i tak jestem zła że tyle siedzę zamiast smacznie spać :mad: ech ;)

dobranoc laseczki :D :-* :-*

Witam w ten zimny brrr dzień!

Karolinka dziękuje za komplementy :)
Jest tak zimno że  w pokoju w którym przebywamy z małą zrobiło się 18 stopni, puściłam na chwilę piecyk elektryczny żeby dogrzał do 20 bo boje sie ze mała mi się pochoruje. Strasznie się czasami śllini, nie wiem czy to normalne ???

mmm- albumik z tiktaka nie działa więc go usuwam :( szkoda bo fajny, ale skoro nie spełnia swojej funkcji :( Co do tabletek to tez nie mam problemu z łykaniem i nawet nie potrzebuje nic do popicia czasami więc nie pomogę.

Kodu da Vinci nie czytałam a fillmu chyba też nie obejrze na razie, chyba że będzie w TV.

aleście napisały!!!!!!!!!!!!
witam nowe koleżanki
lilith: ogromniaste gratulacje!!!!
mokatka: u nas teżząbale chyba chcą wyleźć

u mnie też zimnica, a Piotrek jedzie dziś na zapoznanie z córeczką koleżanki.

wszystkiego NAJLEPSZEGO dla dzieciaczków z okazji DNIA DZIECKA !!!!!!
misprezentbalon8zd.gif

Dla Leny to pierwszy DZIEŃ DZIECKA ;D i dla większości dzieciaczków tutaj też :D

dostaliśmy wczoraj krzesełko do karmienia! jest super :) ładniejsze niż na zdjęciu! :o

iza no tak,w nocy 18oC jak znalazł ,ale w dzień ??? co za paskudna pogoda :p to normalne że dzieciaczki się ślinią,nawet jeśli nie chodzi o ząbki,mniej więcej w tym czasie co jest karolcia zaczyna się produkowanie śliny przez organizm i to może być dlatego.

kaśka76 czekam w takim razie na fotki twojego piotrusia z koleżanką :D

A właśnie! Również WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZICIACZKÓW!!!

Teraz mam 19,5 stopnia, także nie jest źle, a jutro ma być już cieplej. Ciekawe jak będzie pogoda w niedziele...

Buziaczki dla wszystkich dzieciaczków z okazji ich święta! :-* :-* :-*

Wczoraj byłam w pracy pokazać malutką. Było super!! Martynka się obudziła, porozglądała i....zasnęła.
A miałam obawy, że się rozpłacze.

Iza- no właśnie! Co z tą pogodą w niedzielę?  :(

reklama
Kurcze Kaśka spostrzegawcza jest  :p, ale ze mnie gapa  :-[
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDRÓWKA I SAMYCH RADOSNYCH DNI DLA LENKI Z OKAZJI PÓŁ ROCZKU!!!
Ale fajnie Lenka ma pół roczku w Dzień Dziecka :)

Mokkate - mozesz już obejrzeć fotki mojej córci? A jak nie to widzisz chociaż tą w albumiku z odliczaniem wieku?
Wiesz może jak się płaci za chrzciny?Musimy mieć kase na tych naukach czy daje się jako ofarę na mszy? Nie mam pojęcia jak to wygląda, a Ty masz już doświadczenie :) A jeśli chodzi o pogodę to ponoć ma być ładnie, już jutro ma być cieplej. Mam nadziej że nasza malutka będzie grzeczna  ::). A masz zamiar przyjechać wózkiem do kościółka czy samochodem? Bo my jak będzie ładnie to idziemy pieszo :)

Do góry