reklama
ja też czytałam "kod da vinci" i powiem nawet że nieraz byłam w szoku
i dziwnie mi się czytało
ale film pewnie obejrzę
a no i końcówka mnie rozczarowała w tej książce
iza karolcia super wygląda!
mmm ja Ci dam "być piękna"
;D 
sporo naklikałyście
a ja wyjatkowo o tej porze
lecę spajku i tak jestem zła że tyle siedzę zamiast smacznie spać
ech 
dobranoc laseczki
:-* :-*
iza karolcia super wygląda!
mmm ja Ci dam "być piękna"
sporo naklikałyście
dobranoc laseczki
Witam w ten zimny brrr dzień!
Karolinka dziękuje za komplementy
Jest tak zimno że w pokoju w którym przebywamy z małą zrobiło się 18 stopni, puściłam na chwilę piecyk elektryczny żeby dogrzał do 20 bo boje sie ze mała mi się pochoruje. Strasznie się czasami śllini, nie wiem czy to normalne ???
mmm- albumik z tiktaka nie działa więc go usuwam
szkoda bo fajny, ale skoro nie spełnia swojej funkcji
Co do tabletek to tez nie mam problemu z łykaniem i nawet nie potrzebuje nic do popicia czasami więc nie pomogę.
Kodu da Vinci nie czytałam a fillmu chyba też nie obejrze na razie, chyba że będzie w TV.
Karolinka dziękuje za komplementy
Jest tak zimno że w pokoju w którym przebywamy z małą zrobiło się 18 stopni, puściłam na chwilę piecyk elektryczny żeby dogrzał do 20 bo boje sie ze mała mi się pochoruje. Strasznie się czasami śllini, nie wiem czy to normalne ???
mmm- albumik z tiktaka nie działa więc go usuwam
Kodu da Vinci nie czytałam a fillmu chyba też nie obejrze na razie, chyba że będzie w TV.
wszystkiego NAJLEPSZEGO dla dzieciaczków z okazji DNIA DZIECKA !!!!!!
Dla Leny to pierwszy DZIEŃ DZIECKA ;D i dla większości dzieciaczków tutaj też
dostaliśmy wczoraj krzesełko do karmienia! jest super
ładniejsze niż na zdjęciu! 
iza no tak,w nocy 18oC jak znalazł ,ale w dzień ??? co za paskudna pogoda
to normalne że dzieciaczki się ślinią,nawet jeśli nie chodzi o ząbki,mniej więcej w tym czasie co jest karolcia zaczyna się produkowanie śliny przez organizm i to może być dlatego.
kaśka76 czekam w takim razie na fotki twojego piotrusia z koleżanką

Dla Leny to pierwszy DZIEŃ DZIECKA ;D i dla większości dzieciaczków tutaj też
dostaliśmy wczoraj krzesełko do karmienia! jest super
iza no tak,w nocy 18oC jak znalazł ,ale w dzień ??? co za paskudna pogoda
kaśka76 czekam w takim razie na fotki twojego piotrusia z koleżanką
Buziaczki dla wszystkich dzieciaczków z okazji ich święta! :-* :-* :-*
Wczoraj byłam w pracy pokazać malutką. Było super!! Martynka się obudziła, porozglądała i....zasnęła.
A miałam obawy, że się rozpłacze.
Iza- no właśnie! Co z tą pogodą w niedzielę?
Wczoraj byłam w pracy pokazać malutką. Było super!! Martynka się obudziła, porozglądała i....zasnęła.
A miałam obawy, że się rozpłacze.
Iza- no właśnie! Co z tą pogodą w niedzielę?
reklama
Kurcze Kaśka spostrzegawcza jest
, ale ze mnie gapa :-[
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDRÓWKA I SAMYCH RADOSNYCH DNI DLA LENKI Z OKAZJI PÓŁ ROCZKU!!!
Ale fajnie Lenka ma pół roczku w Dzień Dziecka
Mokkate - mozesz już obejrzeć fotki mojej córci? A jak nie to widzisz chociaż tą w albumiku z odliczaniem wieku?
Wiesz może jak się płaci za chrzciny?Musimy mieć kase na tych naukach czy daje się jako ofarę na mszy? Nie mam pojęcia jak to wygląda, a Ty masz już doświadczenie
A jeśli chodzi o pogodę to ponoć ma być ładnie, już jutro ma być cieplej. Mam nadziej że nasza malutka będzie grzeczna :
. A masz zamiar przyjechać wózkiem do kościółka czy samochodem? Bo my jak będzie ładnie to idziemy pieszo 
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDRÓWKA I SAMYCH RADOSNYCH DNI DLA LENKI Z OKAZJI PÓŁ ROCZKU!!!
Ale fajnie Lenka ma pół roczku w Dzień Dziecka
Mokkate - mozesz już obejrzeć fotki mojej córci? A jak nie to widzisz chociaż tą w albumiku z odliczaniem wieku?
Wiesz może jak się płaci za chrzciny?Musimy mieć kase na tych naukach czy daje się jako ofarę na mszy? Nie mam pojęcia jak to wygląda, a Ty masz już doświadczenie
Podziel się: