reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
kaśka76 i iza1 moja Lenka ślicznie dziękuje za życzonka
kissoflove20ot.gif

oby ta pogoda jutro już się polepszyła! choćby dlatego że wczoraj kupiłam super rybaczki ;D ma się optymizm ;D

no i wszystkim dzieciaczkom chrzczącym się w niedzielę życzę cudo pogody!! oby w sobotę też już była fajna bo mamy grilla z okazji dnia dziecka córeczki ;D razem z chrzestnymi oczywiście :D

reklama
Iza- nie moge obejrzec fotek, ale napisałam już do Arletki i spróbuje coś z tym zrobić.
Na suwaczku Karolinke widze, ale najbardziej się cieszę, że zobaczę ją na żywo :)

Pieniądze się chyba daje na naukach (Darię chrzciłam w innym kościele).
Na chrzciny podjedziemy samochodem.
No chyba, żeby pogoda była super, to wtedy wózek. Ale raczej - auto.

Karolinko- dzieki za życzenia pogody na niedzielę, będą bardzo potrzebne.
Udanego grilowania w sobotę! :)

DUŻO ZDROWIA I UŚMIECHU I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH NASZYCH KOCHANYCH, PRZECUDNYCH ŚLĄSKICH DZIECIACZKÓW Z OKAZJI DNIA DZIECKA

A DLA LENKI DUŻO CAŁUSKÓW OD CIOCI MMM I GRZESIA Z OKAZJI PÓŁROCZNICY!!!
:-* :-* :-* :-*

karolinna pisze:
mmm ja Ci dam "być piękna" :p ;D ;)
a myślisz że już nic się ze mną nie da zrobić :o :o :o :p

kaśka, mokkate u nas zęby od 3 miesiąca było widać i też myślałam że to już, a wyszły w 5 m-cu :)

miłego dnia

byliśmy u pani pediatry,dzięki Bogu Lenka zdrowa :D
.Dostaliśmy przykazanie żebym sama robiła obiadki małej,być może ta wysypka to przez konserwanty zawarte w daniach słoiczkowych
dntknw.gif
.
No i moze dawać Lence flipsy kukurydziane
kciuki.gif
,kupiłam wczoraj w geancie takie jak mówiła
frezja ,z tyłu nawet jest zdjęcie dzieciaków małych ;) no i są złożone tylko z kukurydzy,a ponoć ona baaardzo rzadko uczula
cool.gif

I Lenka dostała od pani doktor książeczkę na dzień dziecka do gryzienia ;D

mokkate chyba Cię widziałam dzisiaj
g.gif
,jak szłam do przychodni... masz taki plecaczek czarny ( mały ?)

mmm a Lenka bardzo dziękuje
kissoflove44fb.gif
,
mmm pisze:
karolinna pisze:
mmm ja Ci dam "być piękna" :p ;D ;)
a myślisz że już nic się ze mną nie da zrobić :o :o :o :p
chyba zwariowałaś
zwariowal.gif
icon_twisted.gif
jezor.gif

Witam,

Wszystkim wszystkiego najlepszego - w koncu wszyscy jestesmy dziecmi ;)

Iza - slini sie - to normalne, Sonia jak zaczela ok 2 miesiaca, tak do dzis co jakis czas poslizgne sie, bo na podlodze mokra plama, bynajmniej nie z wody - u nas jest to oznaka zabkowania, pewnie u Was takze - oczywiscie nie spodziewaj sie szybkiego ich pojawiania...

Karolina - specjalne zyczonak dla duzej damy - skonczone pol roku, jak ten czas leci ::)
Krzeselko dotarlo - wsam raz na Dzien dziecka, a jak z "grzechotak" - udalo sie, dostaliscie na czas?
To teraz mozesz rowijac swoje kulinarne talenty w gotowaniu zupek jazynowych dla Leny - dobrej zabawy

Sonia jakby pomylila dni - bya dzis kochana - zupelnie przeciwienstwo jak w Dniu matki ::) Tak slodko sie tulila do nas, smiala, wyglupiala, zaczepiala do zabawy...

Pozdrawiam,

Ja również wszystkim dzieciaczkom życzę kolorowego i szcześliwego dzieciństwa.

Dla Lenki moc zyczeń :-* :-*

Mam pytanie czy któraś ma przeglądarke OPERA?? Nie wiem co powinnam zrobic aby mi się wypowiedzi po całej szerokości wyświetlały, teraz mam tak że mam wszystko po prawej stronie w cieniutkim słupku :mad:

sandros i frezja dziękujemy
kissoflove23mh.gif

sandros krzesełko akurat na dzień dziecka :D ale maskotki nie ma,pewnie przyjdzie jutro ::) ;) ale i tak zapakuję w jakiś ładny papier :) och faktycznie,czas leci ::) :) a Sonia to cwaniara ,wie że jej święto to grzeczna żeby dostać prezenty ;D a w dzień matki to ona przecież na razie nic nie dostanie ;)

frezja na bb czytałam że nie tylko ty masz taki problem z operą,radziłabym więc zmianić przeglądarkę bo raczej nie masz szans na normalny wygląd strony :p

zaraz mój serial leci :) lecę przed tv :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZZEGO DLA WSZYSTKICH BĄBELKÓW

SZCZEGÓLNE ŻYCZONKA DLA lENKI NA PÓŁ ROCZKU​

Olo dziś dostał chuśtawkę, jeździk, książeczkę, ubranko, jedzonko, słodycze (choć jeszcze nie je hihihi) pieniążki..... jednym słowem gdzie polazł tam go obdarowywali.... a wieczorem padł.... praktycznie cały dzień nie spał.....

reklama
Do góry