reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Trysia niestety, wszystkie zdjecia jakie mam sa w formie katrkowej, nie mam skanera, a zdjecie zdjecia nie wychodzi dobrze... Zapraszam do mnie, to pokarze nawet cieknaca Etne ;D
Zajzy w pazdzierniuku, bo w tedy bede po podrozy do rodzinki - zdjec bedzie wiec kupa - specjalnie dla Ciebie poszczelam wiecej ;)
Super sie masz, ze wola - u mnie "wola" raczej zaczyna plakac i leci do kibelka - mwic jakos nie chce i modle sie by w koncu sie przelamala i w tedy bede sie rowniez mogla pozbyc pieluch - obecnie jak wychodzimy to musimy ubierac, bo na dworze juz nie pobiegnie do lazienki ::)

Martaglo - to ladny ma glos. U nas moze nie tak imponujaco, ale w kosciele, to potrafi przekrzyczec tlum spiewajacych dewotek, ktore potem patrza na mnie jak na szatana ::)

Dzis Sonia miala pierwszy raz kare. Rano zawsze Sonia sie "ladnie" bawi, a ja jeszcze podzemie (Sonia wstaje o 5, wiec do 6 poleze). Wstalam dzis i patrze, a moje okolary wygladaja jakby slon na nich usiadl, szkla naszczescie nieruszone. Zdenerwowana nie bardzo wiedzialam co zrobic Soni i krzyknalam - na krzeselko (ma takie fajne male wiklinowe). Grzecznie ze spuszczona glowa poszla usiac i jak dlugo naprawialam, prostowalam okulary, tak Sonia ladnie siedziala... Fajnie tak, jak wie, ze zle zrobila i ladnie kare odbywa....

Pozdrawiam,

reklama
Ojej! Ale naprodukowałyście!!

Mokkate - moje zdjęcia nie są na zastrzeźonym wątku, po prostu je wklejam. Przykro mi ze nie możesz ich zobaczyć.

Sandros - fajna kara, dałaś mi niezły pomysł na przyszłość :p do Sonii na pewno dotarło że źle zrobiła.

Diablica - Olo fajnie wygląda na tej huśtawce :) a huśtawka też super.

Trysiu - witaj znowu u nas, fajne te Twoje smerfiki :D

Karolinna - fajnie że Lenka dostała już Zubollo :) na pewno ładnie będzie sie nim bawic, och kiedy Karolcia taka będzie.... ale wszystko w swoim czasie, ja ciesze się z każdego dnia z moją córcią, widze jak się zmienia, dziś oglądałam fotki z pierwszych dni jej zycia i w szoku jestem jaka była malutka i chudziutka. Widać to zwłaszcza na zdjęciach z kąpieli ::) och... rosną nam te dzieciaczki.

Beatko fajnie mieć taki długi urlop :)

A ja jestem dziś bardzo zła :-[, a to z tej przyczyny że... nie wiadomo czy będziemy mieć chrzciny bo nam chrzestny nawalił :-[ Zrobił nam niezły numer, dziś zadzwonił ze go nie będzie, i co tu teraz robić. Tort zamówiony, zakupy porobione :( nie wiem czy pójdziemy jutro na te nauki do kościoła. Może uda się naprędce załatwić jakiegoś chrzestnego ale będzie ciężko. Naprawdę nie wiemy co robić ???

Trzeba by się do spania szykować. Do jutra!

Beata78 pisze:
Zazdroszczę Wam tego, że możecie tak dużo czasu spędzać ze swoimi Bąbelkami.
wierz mi że ja szalenie się cieszę że mogę być przy małej :) ale niedługo wakacje i będziesz czerpać każdą wolną chwilę z Matim :) tylko żeby mąż nie był zbyt zazdrosny ;) ja też planuję dopiero gotować dla Lenki,bo ma paskudną wysypkę,pediatra stwierdziła że to może być od konserwantów zupek w słoiczkach...a ja dziś na bb natrafiłam na wątek że gerber ma ponoć bardzo dużo chemii w sobie a ja daję właśnie tylko gerbera bo małej bardzo smakuje,HIPP np.już nie :p

sandros ładnie Ci się udało że sonia tak nauczona :) no i że okularki ok ;)

iza1 ale ci chrzestny nawalił :p a podał chociaż konkretny powód ??? myślę, że uda wam się jeszcze kogoś znaleźć,trzymam kciuki.Tak,tak rosną nam pociechy :D ani się obejrzysz a będziesz szalała ze szczęścia że karolcia siedzi itp . :) tak jak ja się teraz cieszę :D

od dwóch dni mam kompa w kuchni,dzięki temu mogę dłużej siedzieć na necie ale znowu taki mam ścisk w kuchni :o

dobranoc!!!

mokkate wątek zastrzeżony to chyba tylko listopadowe fotki.... więc nie wiem co Ci szwankuje....

sandros groźna mama z Ciebie ;D ;D ;D

beata78 ja pracuję więc około 8 godzin dziennie mnie nie ma... ale wtedy Olek z tatusiem siedzi...

iza1 nie zazdroszczę dylematu z chrzestnym.... ja na szczęście mam to już za sobą brrrrrrr... ale wydaje mi się że nieobecność potencjalnego chrzestnego nie może zakłucić całej imprezy.... uszy do góry a znajdziesz szybko zastępstwo

a tak apropo dziewuszki .... nie wiecie co się z Justyną dzieje?.... przepadła gdzieś bez wieści ;D ;D ;D

Moja mała porzuciła wszystkie słoiki jak wróciła ze szpitala zaczęła wymiotować i musiałam jej gotować zupki. Od tamtej pory nie dotknęła słoika. Za to makrelę i buraki zaczęła jeśc gdy miała niecały rok. Ostanio to chyba postanowiła zostać modelką jej jadłospis to: ogórek zielony, surówki, buraki, ogórki kiszone, woda mineralna, polędwica, serki. Reszta to niepycha. a zapomniałabym i dziennie zupa pomidorowa.
Jutro wolne przynajmniej się wyśpimy jeszcze trochę i długie wakacje. U nas się już zaczyna sezon na "abdziubdzia" czyli arbuza.

HEJ,HEJ :)

diablica właśnie wczoraj zastanawiałam się gdzie jest justa! ::)

martaglo to masz wybredną panienkę ;) a zupa pomidorowa to też moja ulubiona ;D chociaż nie jadłam jej już wieki :p

dziś jednak nie ma grilla :p pogoda nie tęga ,impra przenosi się do naszego mieszkania :)

miłej soboty!!!

ja też nie mogę oglądać tu zdjęć, tak jak Mokatka.

a u nas chyba wylazł pierwszy ząbal - lewa dolna trójka
bynajmniej tak to wygląda - dziąsełko w tym miejscu ostre jakby cieniuteńka ostra kostka wystawała.

cześć maminki !!! dzieki za pamięć zaglądałam ale co chwila cos mi przeszkadzało albo ktos i nie szlo nic napisać !!! kurcze nawet nie nadrobie chyba zaległości !!! buuuuu i nie wiem co sie u Was dzieje !!!!

poza tym mężus co chwila cos musiał robic na laptopie i prawie sie z nim pobiłam o ten komputer ;D

a dzis maluje sypialnie i zas tu nie zajrze moze wieczorkiem

Gratuluje zębolka !!!!!

kaśka76 ciekawe co to jest że nie widzicie tych zdjeć ???

justyna dobrze że znalazłaś chociaż chwilkę zeby się zameldować na bb!! :) nie daj się mężowi z laptopem ;D

buziaczki! :-* :-* :-*

reklama
ooooooooo Justyna się znalazła.... a ja już chciałam zaginięcie na policję robić.... hihihiih cześć Justa... pozdrowienia dla Liwii od Ola ;D ;D ;D

Karolina udanej imprezki ;D ;D ;D

Kaśka76 gratulacje ząbkowe.... a Olowi "paszcza sięzbroi i zbroi i uzbroić się nie może" cytat z wypowiedzi mojego męża hihihi ;D ;D ;D

martaglo ja też uwielbiam pomidorową szczególnie z makaronem a jeśli chodzi o Ola to tak jak pociecha od Karolinnki to ma długie zęby (których oczywiście jeszcze nie ma) na deserki szczególnie te na bazie jabłek.... ;)

Do góry