reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
martaglo pisze:
Jak Wasze siły macie jakąś pomoc przy maleństawach.
ja raczej nie :) no chyba, że można zaliczyć że czasem mąż mi pomaga ;D ;) nawet nie strasz że im starsze dziecko tym trudniej ją zabawić :o ;D ;) a skad dokładnie jesteście ?

diablica
w geancie w katowicach jest dużo sklepów dla dzieciaków :) jak tak przebiegam myślą to 3 sklepy na pasażu i jeden dział dla dzieci (całkiem spory) na sklepie :) otwarty w niedzielę! ;D ;)

reklama
Karolinna wielkie dzięki..... zaraz pakujemy małego i jedziemy na zwiedzanie marketów.... bo na wycieczkę i góry czy na jeziorko dzisiaj trochę pogoda nie pasuje.... zimno... brrrrrr
Jak wieczorem wrócimy to zdam relację "na gorąco"..... narka.....

hej!!
ja męczę się z pisaniem, myślę że koniec już widać. Grześ pojechał z tatą do Castoramy ::) ciekawe jak sobie tata poradzii. Tata stwierdził że musi nauczyć syna o wiertłach i innych tam męskich rzeczach :p

martaglo ja też z Grzesiem wszędzie chodzę, mały zaliczył już uczelnię i to kilka razy, bibliotekę, bank i chyba na razie tyle ::) mnie czasem rodzice pomagają, ale jak muszę być na uczelni, no jak sesja była żebym mogła się pouczyć :) . Czekam na więcej cytatów z wypowiedzi Twojej córci :)

czarnulka trzymaj się dzienie :) i graulacje ząbków

justynko a właściwie Liwko Tobie też gratuluję zębolków :)

kaśka Piotrowi też pograuluj ząbków.

Na bb ząbki też jakoś falami idą :p ::)

mokkate, iza udanych chrzcin. Iza nic nie pisze to chyba chrzciny się odbęda :)

sandros możesz liczyć na moje kciuki we wtorek, no i gratuluję tej ślicznej oceny, o której pisałaś w opisie gg :) to dopiero buduje !!! Teraz musisz trzymać fason i we wtorek powtórzyć wynik :p

wielka WIADOMOŚĆ ;D Lenka nauczyła się pić z kubka niekapka! ;D podjęłam decyzję że spróbuję znów po miesiącu odstępu i udaje jej się ciągnąć z niego! ;D ale sie cieszę :D jak ją położę na półleżąco to sama sobie trzyma i piję ;D ale zdolniacha :)

diablica to koniecznie zdaj relację!!

mmm i jak sobie poradziły twoje chłopy w sklepie ??? :) fajnie masz chwilkę czasu dla siebie :D no i co z ta pogodą ??? bo ja chcę się z tobą zobaczyć a lenka z grzesiem :)

Grześ naciagnął tatę na futrzaną piłkę nożną :D ;D ;D . Obaj wrócili bardzo zadowoleni,
Jarek bo co chwilę jakieś panie go zaczepiały i mówiły, że ma ładnego synka albo pytały czy im go sprzeda :p ;D ;D
A Grześ jak to Jarek stwierdził zainteresował się najbardziej metką z piłki ;D a zaraz po powrocie poszedł spać :)

karolinna w następnym tygodniu bardzo by mi pasowało się z Wami spotkać :D mam nadzieję że pogoda dopisze :)
no i oczywiście gratulacje dla Twojej zdolniachy :)

mmm hehe,to teraz Jarek będzie chodził na zakupy ;D ;D zapowiadają kiepską pogodę na przyszły tydzień :p :p :p

dziś mała mnie rozczuliła ::) siedziała sobie na łóżku a ja leżałam obok i wcinałyśmy flipsy,Lence skończył się flips spojrzała na mnie a ja miałam akurat w buzi chrupka i duża część wystawała no i spryciara wyciągnęła mi z buzi i sama wcinała :o pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło :D super!

Witam,

Karolina, to gratulacje - Lena to faktycznie zdolna panna.
No i spryciara - mama chrupki wyjada... U mnie jest na odwrot, Sonia mnie karmi chrupkami i paluszkami ::) Jednynie co mi zabiera to picie - nie popusci, zawsze pije ze mna :p

Widze, ze dzis co niektore mialy marketoy dzien, ja tez czesto w taka pogode wybieram sie do marketu.
Grzes wzbogacony o wiedze wiertarkowa i pilke - super
Diablica a jak Alek?

Licze na te Wasze kciuki - sprecyzuje nawet bardziej termin - najblizszy wtorek godzine 9:30 do 13 - tak przynajmniej gosci ma dyzur - mam nadzieje, ze zdazy mnie zapytac - to nie jest oficjalny egzamin, tylko dla chetnych, licze wiec troszka na taryfe ulgowa. Prosze mocno trzymac kciuki.

Uciekam dalej toczyc wojny i zwiedzac sasiadow owczesnej Polski...

Pozdrawiam,

sandros trzymam kciuki

Karolinna byliśmy w Geant`cie.... zwiedziliśmy sama sklep i doszliśmy do wniosku że kupimy fotelik na Allegro.... bo albo kich albo ceny z kosmosu.... byliśmy także w sklepach ościennych... fajnie kolorowo ale ceny..... Przemek się śmiał że ja do cen z Allegro przyzwyczajona jestem hihihi a może poprostu dużo dostawałam i nie oriętuję się do końca w cenach produktów dla dzieci.... ale kupiliśmy czapkę z daszkę Alkowi... już dawno takiej szukałam a zawsze były za duże....

Diablica:

My też kupiliśmy fotelik na allegro Concord Lift Pro (15-36kg). Cena nowego fotelika w sklepie obok nas 570zł. Kupiliśmy go za 152zł NÓWKA.
Wyszukajcie sobie model, który was interesuje zabierzcie Alka do sklepu wsadzcie go do auta zobaczcie jak pasuje a potem kupujcie na allego. My tak robimy i sprawdza się bo nie kupujemy kota w worku. Napisz jakie modele was interesują. Nasza mała w foteliku 9-18kg jeździła do 3 roku. Później nie chciała wiecznie jeździła z pasami które wisiały na rękach i zdecydowalismy się go zmienić. Teraz pas ma tam gdzie trzeba.

Pozdrawiam

reklama
martaglo dzięki za radę.... Przemek tam już coś wybrał od sprzedawcy z gdańska.... powiedz czy ten wasz fotelik ma możliwość do pozycji leżącej.... nasze Bąblo uwielbia spać w autku więc tylko taki bieżemy pod uwagę.....

Do góry