reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
oliwka - no strasznie nrobiłaś smaka:-p , bye ten wój uparciuszek do wiosny ubrał;-) opisz kurteczke

a ja sie obiadam sałatką z pstraga (wyszła mi rewelak) ale na chlebku wasa (jaies wytłumaczenie;-) )

karolinna - dzieki temu że napisałaś że bedziesz ogladać film LOST to nagram Jarkowi bo jest w pracy a jest wielkim fanem tego filmu:cool2: , więc możesz żądać zadośuczynienia od niego ;-) :tak:

reklama
Witam wieczorkiem!
Dziś prawie cały dzionek spędziłam u rodziców, tata zawiózł mnie to UP, byłam tam z Karolinką, strasznie się jej podobało, aż piszczała :-) Mam nadzieje że w przyszłości nie będzie tam częstym gościem :baffled:
Niestety fotki nie wkleje bo mamy popsuty aparat i jest w naprawie, ale Karolinka wygląda w tych dżinsach zaje......:-p i ma też taki superowy jasnozielony kapelusik też od swojej imienniczki ;-) Muszę powiedzieć że całość wygląda super :tak: Jak każda matka jestem w niej po uszy zakochana :laugh2:
A dziś moja mama uszyła Karolci kapelusik z jaśniutko różowego polarka wzorując się na tym zielonym :happy: wyszedł ekstra, ale jeszcze musi go wykończyć :-)

MamaBoo powiedz mi Oskarek bawi się tym Oceanem dopiero teraz? A jak miał pół roczku? Bo Karolcia za bardzo nie jest nim zainteresowana i trochę mnie to martwi, chyba zadna zabawka jej nie spasuje, jak na razie lubi tylko Zebulaczka :baffled: Ale dobre i to :happy:

Kubusiowa to dobrze że Kubuś dobrze zniósł to szczepienie, nas czeka 9 października a potem dopiero jak mała będzie mieć 13 miesięcy. Gratki dla Twojego przystojniaczka że tak ładnie robi papa, a ci znajomi to chyba mieli fajne minki :-D
A taką robioną pizze to też bym zjadła :-p

Oliwka fajnie że kupiłaś małej kurteczkę i jesteś zadowolona, pewnie jest śliczna. Ja dla Karolci mam niebieski kombinezonik, dziś z mamą go mierzyłyśmy ale piszczała z radości przy tym :laugh2: W ogóle ostatnio strasznie wesoła się zrobiła :happy:
A dziś w sklepie widziałam super komplecik z różowego polarka, spodnie+bluza+kamizelka, kupiłabym to bo nie było drogie-niecałe 20 zeta, ale Karolcia ma już 3 różowe komleciki z polarka :-D co prawda każdy inny ale to byłoby lekkie przegięcie :-)

MariaOla fajnie ze się zameldowałaś :tak:

Karolinna pewnie jeszcze jutro będziesz na bb, ale juz dziś życzę CI super udanej zabawy!!! I oby pogoda była ładna :tak: Ponawiam pytanie Oliwki - Lenka idzie z Wami? Jeśli tak to pewnie masz dla niej jakąś super kreacje :happy:

Dziewczyny przed chwilą przeżyłam szok :szok: :szok: :szok: Muszę się tym z Wami podzielić, na kwietniówkach jest jedna dziewczynka, która niesamowicie szybko się rozwija (od jakiegoś czasu bo wcześniej moja Karolcia była ze wszystkim pierwsza :-D ) Dziś kończy PÓŁ ROCZKU, zobaczcie jaka jest jej nowa umiejętność. Niesamowite prawda?

ja zaraz lecę spać, rano wstaję wcześnie, bladym świtem, pakuję nas i jedziemy do Rzeszowa.

miłego weckendu laseczki, do nastepnego pisańska

zaspałam....................
a Krzysiek chce wyjechać o 12, zaraz pakuję, potem zakupy - chyba zaraz stanę na rzęsach.
a Piotrek walczy dzielnie od 4.40. - padam na ryjątko

Hej, hej !
Widzę, ze jestem pierwsza ( przynajmniej byłam w trakcie pisania - zobaczyy co będzie dalej :-) ).
Wczoraj było leczo a obiad a potem byliśmy wieczorem na spacerze. Chcieliśmy wyłowić z R. maskotkę z takiej maszyny i wydaliśmy 10 zła maskotki nie ma :-) . Oskar zgubił bucika. I dostał piękny dres od dziadków. porobiliśmy kilka fotek i jak R. mi wysle ne pocztę to od razu je wkleję.
Iza gratulacje dla zdolnej dziewczynki.Oskar dopiero teraz sam stoim z podpraciem. A co do tego muzycznego Oeacnu to kiedyś się barzdo skupiał a nim , alejak zaczął "jarzyć" że jak w coś uderzy to gra to od tamtej pory ma radochę. W zasadzie to dopiero jakoś jak miał 6 msc to zaczął się bardzo nią interesować. No a teraz to aż piszczy jak ją widzi :-) Także spokojie - Karolinka musi ssama odkryć muzyczny ocean.
Karolinna życzymy świetnej i udanej zabawy. Nie byłam chyba a takim weselu gdzie bym się źle bawiła. Wesela zawzse są udane:-)
A R. nic takiego nie mówili. Mysleliśmy wczoraj nad tymz Rafałem doszliśmy do wniosku, ze w zasadzie to nikt nie jest pewnie na 100 %, ze są jakiekolwiek zeznania, więc nie wiadomo czy ten policjant nie gadał tylko tak, zeby R. coś powiedział.
Kubusiowa - co tam, że nieświadomie - wazne, ze na znajomych zrobił wrażenie. No niedługo to już pewnie zacznie mówić papa:-) No gratulacje, ze nie płakał na szczepieniu. My mamy dopiero w kwietniu kolejne, ale chyba zaszczepimy go na grypę.
Idę pić kawkę:-)

Cześć Dziewczyny! Witam o poranku! :-)

Mokkat i Kaśka - szerokiej drogi, miłych wyjazdów!!!!!!!

Ja dziś nawet jestem wyspana, chociaż szłam spać po 1 po karmieniu (tak dziwnie się obudziła zwykle ok. 23 a wczoraj już myślałam ze prześpi całą noc ;-) :-p a tu klapa) Potem obudziła się dopiero po 6 no i teraz po 8 :tak:

Karolinna Lenka zdrowa? Mam nadzieje że jej nie zaraziłam katarkiem :baffled:

MamaBoo wklej fotki Ozinka w nowym dresiku :-)

Spadam bo mąż śpi po 24 w pracy, a Karolcia nieźle sobie tu gaworzy, muszę ją stąd zabrać bo sie nie wyśpi. A niewyspany Polak to zły Polak ;-)

MIŁEGO DZIONKA!!!!!!!!!

reklama
witanko.

Na wesele w ciągu dnia to planujemy żeby Lenka była u babci i dziadka,na szczęscie jest do nich z tego budynku moze z 10 min piechotką,więc jakby co to zaraz biegnę w butach na szpilkach:-D,ale jak już położy się spać to nie wiem czy będziemy na weselu jeszcze bo Lenka jak się obudzi w nocy to musi mieć mnie,u tatusia nie chce absolutnie zasnać ,marudzi itp:rolleyes2:.Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce:tak:.Ogólnie to mi się nie chce isć:-p.No ale podobno jak się nie chce isc to potem się człowiek swietnie bawi;-).

mokkate szerokiej drogi,miłego weekendu,to samo dla Kaśki76 :tak:

iza moja Lenka ,dzięki Bogu, zdrowa,i niech tak zostanie,tylko nastepnym razem mnie uprzedź że masz katar to nie przyjdę,wolę nie ryzykować.

mamaboo a nie szukaliście tego bucika,ostatnio Lenka gubiła zabawki na dworze to wytrwale szukałam aż znalazłam:happy:.Możliwe że tak było jak mówicie z tym policjantem:tak:.Nie będę się powtarzać ze czekam na fotki ;-)

oliwka cierpisz na bezsennosć:confused: 2 razy skasowany post bo pewnie się pomyliłaś piszac z zamykającymi się oczyma i to ma być bezsenność:rofl2:

kubusiowa zastanowię się jakie:biggrin2::rofl2::happy2:.

Miłego piątku.

Do góry