reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mokkate to się musiałyśmy minąć:wściekła/y:,ja w ogóle zawaliłam ze nie wstąpiłam do 5-10-15 po te rękawiczki:wściekła/y:.

mamaboo szkoda że R nie ma na tym zdjeciu to bym powiedziała:-p;-).A tak z ciekawości to czy jak rodziłaś (bo rodziłaś naturlanie?)to miałaś znieczulenie czy nie?

.O!słoneczko wyjrzało:tak: a Lenka jeszcze śpi:-).

reklama
Co to znaczy w karcie ciąży PS 5 .W 34 tygodniu miałam PS 3 a dwa tygodnie pużniej PS5 .
Wczoraj cały dzień miałam pietra :szok: . Ale nie bolał mnie brzuch gdzieś w na dole tylko cały . Co chwile miałam taką kolkę . Też tak miałyście przed porodem .
Dzisiaj mi mija 36 tydzień . Od jutra nie biorę NOSPY . Ciekawe kiedy mnie weżmie ???
Jest taka piękna dziś pogoda że poszła bym do parku . Wasze zdjęcia są świetne . Aż mi żal .
Oliwka daleko masz do parku ?

shinue nie wiem co to oznacza...ja już 10,5 miesiąca temu rodziłam i sporo rzeczy pozapominałam:-p

mokkate ma rację...iza where are you:confused:.

.A Lenka jeszcze śpi:szok:.

Karolinna pod linkiem w podpisie gdzieś tam chyba się ujął na jakimś zdjęciu to mozesz sobie porównac :-D . A co do znieczulenia to samego w sobie nie miałam, ale podawali mi Dolargan, który rzekomo znieczula (mi tam nic nie pomagało, ale to szczegól.....). Prosiłam o znieczulenie, ale studentka cały czas powtrzała, ze się połoznej musi zapytać i tak pytała do 8:45 chyba - czyli do urodzin OZInka....
Mokatte, ze niby Ci przerwałam ? :-)
Shinue nie wiem o co z tym chodzi, a to co wydaje Ci się kolką to moze Maluszek Ci coś uciskać. Czego ci żal ? Sama za niedługo będziesz miała dzidziulka przy sobie.

shiue ja do parku gdzies 25 mni przy dobrym chodzie :-Da ten ps5 to jakis kod ale niewiem dokładnie:confused:a napewno cie uciska, ja tez przy koncu miałam kolki strasznie uciskała mnie na żebra co utrudniało mi siedzenie.A byłas zwiedzic sobie oddział???????przed porodem?
karolina a ja bym chciała snieg:-D a moja siostra tez teskni za sniegiem bo w angli jak zaczyna pruszyc to szkoły zamykaja i do domu:-D:-D nie ma zimy:szok:
mamaboo ja ja tez mówie:-D:-D

Mama boo żal mi że nie mogę wyjść z domu do jutra:sick: .
Ginekolog mnie nastraszyła że mogę się rozsypać przed czasem i mam leżeć , nie dżwigać , nie schylać się i coś tam jeszcze:eek: .
Jutro zaczyna się 37 tydzień i nic mnie nie powstrzyma (chyba że pogoda ) przed spacerkiem takim troche dłóższym .
Aco do spacerków z maleństwem to wam troche zazdroszcze . Jak ja będe mogła wyjść z domu to nie będzie już takiej pogody .
Nie tak planowałam tą ciąże :no: :wściekła/y: :wściekła/y: .

reklama
jasne shinue możesz ale bym ci radziła późnym popołudniem bo bedzie napewno lużniej a z rana to zawsze rodzacych wiecej .A teraz po remoncie to napewno jest lepiej.;-)

Do góry