reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dziewczyny szczerze mówiąc nie wybierałam się na drugi spacer, ale w takim razie się wybiorę ;-), o 16 tak? Pewnie w okolicach Remedium? Za niedługo będę musiała się zbierać, Karolinka najedzona :-) a deserek dam jej najwyżej później, a na wszelki wypadek wezme ze sobą jakiś ;-), to fajnie że się spotkamy :-)

reklama
karolina jasne ze nie moge sie doczekac zimy,buty kurtka juz bym chciała jej ubrac t:-Dtez lubie taka piekna scenerie jak opisałaś :-Daz sie rozmarzyłam
kubusiowa super ze Kubulek zdrowiutki i i gratki za nocnikowe osiągniecie:szok:Oliwie tez sadzam i czytam i opowiadam bajki bo inaczej zmyka z siedziska:-D napisz jak pojazd i oczywiste żeby była fota:tak::tak:

Oliwia Jak spi w nocy przebudzi sie na cyca ale nie ssie mocno tylko tak traktuje go jak smoka potrzebuje takiej bliskosci ze mna :szok:nawet przez sen mówi "maja dyda maja"albo 'maja mama' to jest takie kochane ale bede miała z nia problem jak bede musiała isc do pracy :-(Jestesmy bardzo przywiązane do siebie ze nawet nie mysle. I zapomniałam napisac ,że duzo sobie pisze po gazetach i ksiązkach .Ostatnio napisałam jej ala i podłapała teraz udaje że pisze i mówi ala , a i robi kółeczko to jest o:-DTeraz śpi bo posza dopiero o 15 spac ale ak wstanie to musze jeszcze isc z nia na spacer i zachaczyc o tesko.
shinue miałam niespodziewany wypad do miasta i zachaczyłam o park;-)
mokate ja tez do 6mie nie dałam małej nic innego niz piers tez słuchałam lekarzyi mysle dobrze robiłam.:-)Teraz jeszcze wola dyda:-D:-D:-D

Oliwka mnie też koleżanka wyciągneła na miasto ale tylko przechodziłam koło parku . Pięknie tam wygląda .
Ciekawe czy bym cię poznała po dziecku . Bo tylko jej zdjęcia tu widziałam .
Poznam po bucikach .:-)

Ale mni bolą plecy:eek:
Ja teżlubie zimowe klimaty . Szczegulnie gdy jest śnieżnie , mrożno i słonecznie .
Ale mam wymagania ,co .

.To ja pierwsza zgłaszam się po spacerku;-).

oliwka kupiłaś coś ciekawego w tesco?Leci dziś coś fajnego w tv?;-)

.Męża jeszcze nie ma z pracy:dry:więc czekam na niego niecierpliwie:tak:.

.Mam nadzieję ze dziewczyny zaczniecie się powoli zbierać
na bb:-p.

.Miłego wieczorku:happy:.

To ja melduję się druga po spacerku :-)

Oliwka kiedy wprowadziłas Oliwii jedzonko? Jak ukończyła 6 miesięcy czy jak zaczęła? Ja nie dawałam Karolince nic prócz cyca do ukończenia przez nią 5 miesięcy, jak zaczęła 6 miesiąc to wprowadziłam jej kaszkę :-) , a potem owocki i zupki, bo mało przybierała na wadze, ale właściwie ten pierwszy miesiąc był takim przygotowaniem do wprowadzenia jedzonka bo nie jadła dużo. Nadal bez cyca się nie obędzie :tak:

Ale przed chwilą dała koncert, tak strasznie płakała, normalnie się wściekała, sąsiedzi to chyba myślą że my ją tu wieczorami mordujemy :baffled:. Płakała niemiłosiernie się jak ją rozbierałam, w kąpieli, jak ją oliwiłam i ubierałam. I to tak strasznie, najwyższe tony, aż mnie głowa rozbolała. Nie wiem czemu ona się tak ostatnio zachowuje, ale w kąpieli to pierwszy raz tak płakała :-(. I to nie jest typowy płacz ona po prostu strasznie się zości. Na razie śpi ale nie mówie hop.

reklama
hej...

widze że dziewczyny zaliczyły wspólny spacerek:tak: i jak pogadałyście sobie:confused: i teraz was tutaj nie ma:-(

a co do pejzażu zimowego to Karolinna napisałaś super scenerie:tak: tez uwielbiam wieczory jak za oknem bialutko, pieknie proszy śnieg a w ciepłym domku rodzinka w komplecie :-D my na mikołaja chcemy kupić sanki Kubusiowi:tak: a ty masz sponsora no super:tak:

oliwka - pojazd Kubusia wypróbujemy jutro na spacerku, bo arek odebral go przed praca więc sama go jeszcze nie widziałam:tak:

iza - sąsiadami sie nie przejmuj, niestety nasze dzieciaczki tez moga mieć kiepski nastrój:tak:

mokkate - ja tez staram sie trzymać reguł co do karmienia Kubusia, więc zgadzam sie z twoja teorią oczywiście sznując zdanie innych (izy) :tak:, moja Pani doktor jak Kubus skończyłl 4 m-ce kazała wprowadzic pierwsze deserki i soczki :-)

shinue - znam ten ból:baffled: ja tez w czasie ciązy skarżyłam się na ból pleców:-(

mamaboo - miałam sie zapytac, co się stało z zagorzałej fanki Magdy M przeistoczyłaś sie w mega anty Magdy:confused: :no: ;-)

no a ja przygotowałam sobie ciuchy do prasowanka i Na Wspólnej czeka mnie "przyjemne z pozytecznym":-p

narka, może jeszcze wpadne:-)

Do góry