reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hello:-)
Shinue - jak Oskar był Mały to chciałam kupić Calium i farmaceutka powiedziała mi, ze już tego nie produkują. Zapytaj Mmm - ona na pewno będzie wiedziała:-)
A wagą rzeczywiście się nie sugeruj, bo mi w połowie lutego na USG lekarz pwoiedział, ze będzie drobne dziciątko - jakieś 2,5 kg a Oskar urodził się 2 tyg. póxniej o wadze - 3880 :-)
Oliwka Twoja córcia to naprawdę urodzona modelka - ślicznie jej w tych kozaczkach.
MariaOla ja też chcę fotki - ja też :-D : krywalska@wp.eu - musiałam załzyć nową pocztę, bo tam już tyle fotek, że głowa boli :-)
Karolinna przykro mi, ale cieszę się, ze nic się nie stało. Waga Lence na pewno spadła po chorobie. Gratulacje nowych umiejętności !
Kaśka - wiedziałam,że będzie dobrze. Ja też nie mogę nacieszyć się Młodym jak wracam. A jak przychodzę to się już ciemno robi :-( . Fajnie, że dobrze się czujesz w pracy - atmosfera jest najważneijsza !
Ja wczoraj wysłałam 3 CV z listami. Jedną cvkę do Fundacji "Gniazdo" dla osób potzrebujących. Ona współpracuje z MOPSem, więc mam jakieś szanse :-) .
Jak nie znajdę pracy to trudno. Posiedzę w domku z Oskarem.
Dziewczyny nie wiem czy w ogóle będę miała jak do Was zaglądać, bedę strasznie za wami tęsknić ! :-( .

reklama
hej :-)
dzis pierwszy raz Oliwia w nocy skarrzyła sie na żąbki" mama boli:-("przez godzinke popłakiwała aż wkońcu przebiła sie 4 albo 5 musze sprawdzić ale z drugiej strony juz ma od dawna .Przebiła i przeszkadzało jej to myslała ze cos m na jezyku:-D
mama boo dzieki:happy: chyba gdzies nie doczytałam ale w pracy mieli cie zostawić ?:baffled:to czemu szukaz pracy? acha chyba dalej cie przeniosli:confused:napewno gdzies załapiesz robotke;-)
shiune ja tez nie mogłam dostac kalium:szok:
kubusiowa iza karolinna co dziś tak póxno?:confused:

Witam, witam!!!
U nas nie pada (jeszcze):-) . Mam nadzieję, że tak zostanie, bo chcę dziś też zaliczyć spacerek.

Karolinna- byłaś wczoraj z Lenką na spacerku??? A miałam takie przeczucie:laugh2: ;-) . I dziś też mi się wydaje, że pójdziecie....:-p
Daria poprzestała na dotychczasowych kółkach. Ale u niej to szybko może się zmienić...:tak:

Oliwka- bardo piękną młodą damę masz w domku. Widzę, że lubi pozować do zdjęć. Skąd ja to znam ?:-)

MamaBoo-czas najwyższy zainstalowac internet w domu. Bo co jak nie dostaniesz szybko pracy?;-) ;-) ;-)

Kaśka- aż się fajnie czyta takiego optymistycznego posta. Ja też myślę, że atmosfera w pracy to więcej niż połowa sukcesu. Oby tak dalej i pierwsze wrażenie nie myliło. :happy:

MariaOla- Aaaaa......to to był wilk....:-D :rofl2: ..miałam inne skojarzenia...;-)

Miłego dnia !!!:tak:

witam:-)

oliwka - ale fajna masz w domu modelke:tak: pięknie wygląda:tak: a co do karmienia to fakt czegos mi brakuje:-( za to Kubie chyba nie bo nie widac po nim, mleczko z butelki ostatnio czyli drugi dzien zaczyna przypadac do gustu wczoraj wypił 160 ml:-)

kaśka - ro super, że tak sie ułożyło:-)

karolinka - nie jeszcze nie mamy sanek:-( ale sie tak w marzeniach rozpędziałm;-) ale mysle ze juz sie pojawia bo jak juz snieg spadł to sprzedawcy zakasaja rekawy na żniwo:-)

mamaboo - włąsnie załóż neta:tak: nie zrywaj z nami:szok:

mokkate - my też dzisja chcemy zaliczyć spacerek razem z Jarkiem więc po południu mam nadziej że nie bedzie wiac i padać:happy:

iza - ja wiem że mozna chodzic do pracy tylko znając moje podejście do pracy (bardzo sie przejmuje muszę mieć idealnie wszystko załatwione) to pokarm ze stresu mi zniknie i byłby wtedy problem (psychiczna załamka) a tak wzystko zapalnowane to i ja spokojna jestem:tak: taka ze mnie natura:zawstydzona/y:, rozmawiałam o tym z pediatrą i ona tez była za tym żeby to tak załatwić tym bardziej powiedziałą ze najwazniejsze pół roku Kuba wykarmiony (nawet ponad 9 miesiecy).

Jutro mamy odwiedziny, nasi znajomi z synkiem Jasiem ur. sie kilka dni póxniej od Kubusia tj. 25.01.2006r, ale jestem ciekawa jak beda na siebie reagować:confused: :happy: . Więc znów musze cos upichcić:tak: tylko narazie nie mam pomysłu:confused: dziewczyny dajcie jakis przepis na cos szybkiego i dobrego:tak:

Cześć dziewczyny!

Karolinka zrobiła nam pobudkę przed 7 :-D już się zaczynam do tego przyzwyczajać, wczoraj poszłam spać o 22 a i tak się nie wyspałam :eek:

Też chcę zaliczyć dziś spacerek, po kaszce myślałam że moja Myszka zaśnie ale co tam, mogę pomarzyć :baffled: ale na spacerze to na mur beton będzie spać. Lepiej jak śpi bo wtedy leży i nie chce siadać, a ten instruktor co z nią ćwiczy mówi żeby jeszcze lepiej w wózku nie siedziała.

Kubusiowa fajnie ze macie takich gości i do Kubusia przyjdzie rówieśnik, ciekawe czy będą się razem bawić. My jutro idziemy na urodzinki do mojego siostrzeńca - 6 latek kończy dziś :-)

Na razie bo mała płacze.

.hej.

.za oknem +3 C :tak:.

.oliwka gratuluję ząbka!!!:-D

mamaboo myśle ze każda z opcji cię zadowoli:laugh2:albo praca(bo lubisz)albo w domku z Oskarem(bo kochasz):cool2:

shinue a masz już jakieś przepowiadające znaki:confused:

kubusiowa ja tez lubie dowiedziny znajomych albo też chodzić do znajomych.A poznałyscie sie z ta dziewczyną w szpitalu czy taki zbieg okoliczności ze starszy o parę dni:confused:duzo fajnych przepisów jest na http://kuchnia.o2.pl/

mokkate chyba wyjde dziś na ten spacerek;-) tylko tym razm ubiorę jakieś szczelniejsze buty;-).

.miłego piątku!już piątku!.

reklama
Do góry