reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej dziewczyny.
Rafał wyleciał - jest w mieście Crewe - ok. 70 km od Liverpoolu. Pierwszy dzień bez Niego był potworny..... W sobotę oboje płakaliśmy. Teraz już się zaczynam przyzwyczajać. Ozik przeziębiony - ja na L4 do poniedziałku. Dzwoni prawie codziennie a jak nie to pisze smsy. Tak bardzo tęsknię..... Mówił, że strasznie tanie rzeczy dla dzieci i , że zrobi wszystko żebyśmy tam przyjechali..... Nie sądziłam, że będzie mi go aż tak brakowało. Człowiek docenia wszystko dopiero gdy coś traci.
Mamy zamiar wziąć jeszcze ślub w Polsce (już kazał mi się za obrączkami rozglądać:-) ). Mam nadzieję, że wróci na święta, choć na kilka dni. Potem będzie z górki.

reklama
DIABLICA WSZYSTKIEGO NAJ , NAJ , NAJ

OLIWKA super !!!! Sprubuj jeszcze raz . Powodzenia :-) :-D

MAMABOO masz racje . Dopiero jak coś stracimy to to doceniamy . Dla mnie koszmarem był okres gdy Stach robił na drugim końcu polski szczegulnie gdy wiedziałam w jakich spartańskich warunkach tam mieszkał przez pół roku .
Ale nie martw sie . Takie przyszły czasy .
To się nazywa polityka prorodzinna .:baffled: :dry: :sick:

Do jutra dziewczyny . Jutro dla mnie chwila prawdy . Ok 14 wpadne i napisze co zadecydowała lekarka .

diablica WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
baska ze nie zapomnieliśmy o was ,widzisz spanko Kamilkowi sie unormowało
mmm super ze nie macie zadnego problemu ze żłobkiem;-)
maa boo moja siostra jest w manchesterze takze tez nie daleko ,ale wiedz ze to dla waszego dobra pojechał tam,zycie jest o wiele lżejsze i na wszystko starcza :tak:
shiune takze czekamy na wiesci:-)

Witam,

My juz w domku. Sonia jeszcze troche ma katarku, troszke pokaszluje, a rano jak wstanie troszke ciezko oddycha, ale wszystko za pare dni powinno zniknac. Jak wychodzilysmy, to zegnala sie ze wszystkimi chyba z pol godziny, nie mogla pominac zadnej pani pielegniarki, salowej i dzieci, ktore poznala....
szpitallt9.jpg

MamaBoo, trzymaj sie, juz wszedzie jest swiatecznie ;-), zobaczysz jak ten czas Ci zleci.

MMM zdrowka dla Grzesia. Super, ze mu sie podoba w przedszkolu, ja bede probowala Sonia umiescic w przedszkolu, mam nadzieje, ze mi sie uda i ze tez jej sie bedzie tak podobalo, jak Grzesiowi w zlobku

Diablica, wszystkiego naj, naj

Czarnulka wytrwalosci, po tych gorszych "dniach" musi byc lepiej, mam nadzieje, ze to juz niedlugo. Zdrowka dla Emilki i bezbolesnego zabkowania... Mnie jeszcze wszystkie piatki czekaja :baffled:

A gdzie sie Karolina i Iza podzialy? Zawsze taki aktywne... Ja troche do tylu jestem teraz.

Pozdrawiam,

Cześć dziewczyny!
Nie pisałam nic bo nie bardzo miałam czas, postanowiliśmy jednak że się nie zamieniamy i zostajemy na starych śmieciach :happy: więc póki co internet będę miała i nie muszę się z Wami żegnać :-) Przeraziły nas opłaty na tamtym mieszkaniu :baffled:

Karolcia dziękuje za wszystkie życzonka i gratulacje :tak:

Diablica - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! Gratululję udanych zakupów!!! :tak:

Mokkate - dzięki! Czapeczkę kupiliśmy w Geancie (a właściwie w Realu bo wykupił Geanta) za 15 zł w komplecie z szaliczkiem :-)

Sandros to dobrze że Sonia jest już w domku. Dużo zdrówka dla niej!!! Fajna fotka :tak: Sonia to śliczna panienka :-)

Oliwka też trzymam kciuki!!!

Baska jak mogłybyśmy o Was zapomnieć! Buziaki dla Kamilka!!!

Mmm dużo zdrówka dla Grzesia!!!

Czarnulka dużo zdrówka dla Emilki i jak najmniej bólu ząbkowania dla Wiki!!! Oby Emilka do niedzieli wyzdrowiała!!!

Shinue myślałam że się już rozdwoiłaś, ciekawe kiedy to nastąpi :confused:

MamaBoo trzymaj się! Na pewno dacie sobie z Oskarkiem radę! A R na pewno przywiezie dużo kasiorki :tak: A nie miałby tam jakiegoś wolnego miejsca dla mojego R:confused: ;-) :-)

Kończę na razie, bo Karolcie muszę zaraz kąpać, zajrzę jeszcze później! Na razie!

Piotrek już śpi - usnął w nowym foteliku :-D

Diablica - Skorpionico listopadowa - najlepsze zyczonka !!!!!!!!

MMM: buziaki dla Grzesia

Iza: gratki dla Karolci

Piotrek na rahabilitacji miał ćwiczenia na piłce i wył znowu jak wściekły.

Kaśka dzięki! :-) Fotelik na pewno jest super :tak: wklej fotkę :happy: To przykre że Piotrek tak źle znosi rehabilitację, oby się przyzwyczaił i zaczął lepiej to znosić. Trzymam kciuki za Twojego małego przystojniaczka!!!

reklama
Witam
Ja tylko na chiwle musze popakowac paczuszki z allegro - pozabijaja mnie za takie opoznienia.

OLIWKA ja tez juz powoli GRATULUJE :-) ale bedzie fajnie znow brzuchatka nam przybedzie

Diablica spoznione ale szczere zyczonka od nas --buziaczki

Kubusiowa nawet nie pytaj udalismy wicej niz premii było he he he . Ja rozgladam sie za takim łosiem na biegunach bo ten konik z auchanu to na Filipka za duzy a chcemy by juz cos miał. Zaczyna sia wdrapywac na fotel wiec taki nizszy łoś na płozach bylby w sam raz.

Do góry