reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Cześć Dziewczyny
Dawno mnie tutaj nie było, ale mam nadzieję, że mogę zawitać tu znowu.:-) :-) :-)
Na początek: gratulacje dla ząbków (mokkate, nie martw się, Martynka zacznie Cię później gryźć;-) ). U nas dwie dolne jedynki i teraz czakam na górne (bo wszystkie znaki na ziemi wskazują, że się pojawią niebawem:tak: )
Dużo zdrówka dla chorujących maluszków i ich rodziców.

A ja dziś mam WOLNE:cool::cool::cool: pierwszy raz mam wolne w środku tygodnia i to nie są wakacje:rofl2: :rofl2: :rofl2: . Nauczyła się moja córcia w okolicach godziny 11 spać włóżeczku więc mam teraz chwilkę czasu...ale super:szok:

Miłych spacerków z dzieciaczkami, bo jak widzę pogoda dopisuje.

Aaaaaaaaa Diablilca, spóźnione życzenia urodzinowe...dużo radości, miłości i uśmiechu:-)

reklama
Witajcie kochane
icon_smile.gif

Ja do soboty zostałam sama z dziećmi
icon_sad.gif
Mąż pojechał do pracy,do Łeby. Mam nadzieje że w+szystko będzie ok,bo w Niedziele chrzciny!
Zmykam robić porządki
icon_smile.gif
Juz nie mogę sie doczekać Niedzieli,bo i moja rodzinka z Wrocławia przyjeżdża
icon_biggrin.gif
Oprucz mamy
icon_sad.gif
bo zostaje z malusią w domu,bo za mała jeszcze na podruże pociągiem
icon_confused.gif
Fotki oczywiście napewno wkleje jak szwagierka mi zgra na płytke
icon_smile.gif
Pozdrawiam iu nie zapomnijcie o mnie
icon_wink.gif

P.S Napisałam smsa do karolinki :-) może odpisze ;-)

Wczoraj rozmawiałam kilka razy z My Boo i strasznie narzekał. Nic podobno nie jest tak jak mówili w Polsce. Umowę podobno dzisiaj mają dopiero dostać, 1,5 godziny idą piechotą do pracy. Na święta nie przyjedzie, bo ma tylko 2 dni wolnego a poza tym nie wiadomo czy będzie miał kasę żeby przyjechać.Z pierwszej wypłaty zostanie mu 60 funtów, bo musi zapłacić mieszkanie i Home Office. Teraz wysłałam mu numer do innej oferty w Anglii. Może znajdzie coś lepszego, skoro już tam jest.
Nie jest łatwo...Wieczorem było mi tak pusto, xle i cicho...... Na szczęście R zadzwonił o 0:30 i mówił, że zrobi wszytsko, żeby nas tam ściagnąć.... Tak bardzo chciałabym się do Niego przytulić.....
Dzięki dziewczyny, że jesteście..... Dużo mi to daje - naprawdę. I przepraszam, że nie odpisuję na posty, ale nie mam na to głowy.
Izuś na tej stronce:
pracuj.pl - Oferty Pracy

jest własnie ta praca (People Resurse), o której pisałam wczesniej, że wysłałam R. tam numer. Twój mąż musiałby posiedzieć w necie. Tam jest najwięcej ofert.

mokate no co ty :szok:no zapowiadali i co ,to juz mnie zdenerwowali teraz beda sie godzic do konca filmu :szok:
czarnulka to rodzice mieszkaja Wrocławiu daleko ,a taka podróz to troche za daleko jak dla twojej siostrzyczki:tak:
mamaboo poczatki zawsze są trudne ,ale trzymaj sie cieplutko:-)

My po spacerku z Mokkate i Martynką :-) Martynka rośnie w oczach, pięknie się uśmiechała do mnie :tak:

MamaBoo trzymaj się! Dzięki za linka :tak:

Anian fajnie że zajrzałaś :tak: Miłego wolnego dnia! :happy2:

Czarnulka oby wszystko było ok. Emilka czuje sie już lepiej?

Ja zaczęłam ogladać MagdeM, wciągnęło mnie, a wczorajszy odcinek też mnie troche wkurzył.

Kończę bo malutka płacze, muszę jej dać zupkę.

MAMABOO nie martw sie . Wszystko będzie dobrze .

ja właśnie wracam od lekarza .
U mnie wszystko wskazuje że to koniec . Są skurcze , jest rozwarcie ale to jeszcze nie powód żeby iść do szpitala . Zrobili mi KTG i wyszło dobrze , więc mam czekać na regularne skurcze albo wody , albo 21 prosto do szpitala .
Nastawiam się na 21 :sorry2: :confused2: .

shiune to urodziz tydzien po chyba ze sie wczesniej rozdwoisz:-)
my tez własnie wróciliśmy z dworku ale dzis ciepło było:tak:

Hej
Melduję, że u mnie wszystko gra ....

Przywieźli mi wczoraj komodę (jest akurat taka jak chciałam) i rogówkę (ta niestety jest skręcona w drugą stronę, więc zabrali ją i uwzględnili reklamację i muszę czekać jeszcze tydzień :-( )

reklama
.cześć.

.Ostatnio was trochę zaniedbałam:zawstydzona/y:,w małej części brak weny w dużej- brak czasu.Odkąd mała śpi raz dziennie to ciężej mi połapać wszystko w mieszkaniu.Lena drepta i próbuje biegać po całym mieszkaniu roznosząc przy okazji zabawki,pilot do tv,po prostu przeróżne rzeczy a ja za nią biegam i sprzątam:-).Oprócz tego sprzątam w ogóle mieszkanie,gotuję itp.Mama i gospodyni domowa ze mnie pełną gębą:happy2:.

.Przyznaję ze czarnulka i mokkate trochę mnie zmobilizowały:sorry2:.

.Widzę ze u wszystkich wiele się dzieje :tak:.

.oliwka wydaje mi się, ze już mogę ci gratulować ciąży,obojętnie czy druga kreska na teście słaba czy mocna -oznacza to ciąże :-D.Czekam na drugi suwaczek odliczający ciążę;-).

.mamaboo mam nadzieję ze będziesz, mimo wszystko, zaglądała do nas,nawet jak zostaniesz english girl:rofl2:.

.czarnulka do soboty już nie daleko;-).

.mokkate ładnie waży Martynka:-D.

.Miłego wieczoru,lecę pozałatwiać parę spraw porządkowych w domu:rofl2:.

Do góry