reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witajcie mamunie !!!!

nadrobiłam kilka ostatnich dni i tak mi namieszłao sie co kto ! ze juz nie wiem co napisać :-)

dzis u nas super pogoda ! rano liwia prawie dwie godz pomagała dziadkowi grabić liście a po drzemce spacerowałyśmy 1,5 godz i połowę spaceru dreptała prawie ze w miejscu albo niosłam ją na rękach ! okropnie zmierzła była ! ale zwalam to na cztery trójki które naraz jej idą !!

oooo Oliwka w końcu może sie udalo napisz czy powtórzyłaś ??

no i jestem pod wrażeniem małęj Luczynki zuch dziewczynka TAKA silna !!!!

a mój chłop ma dzis wieczór z kolegami na pifku a ja w domu siedze i mam wieczór z Wami :-) Ja niestety wypadów bez mojej panny nie moge robić chyba ze cycki w domu zostawię ;-)

reklama
witajcie mamunie !!!!

nadrobiłam kilka ostatnich dni i tak mi namieszłao sie co kto ! ze juz nie wiem co napisać :-)

dzis u nas super pogoda ! rano liwia prawie dwie godz pomagała dziadkowi grabić liście a po drzemce spacerowałyśmy 1,5 godz i połowę spaceru dreptała prawie ze w miejscu albo niosłam ją na rękach ! okropnie zmierzła była ! ale zwalam to na cztery trójki które naraz jej idą !!

oooo Oliwka w końcu może sie udalo napisz czy powtórzyłaś ??

no i jestem pod wrażeniem małęj Luczynki zuch dziewczynka TAKA silna !!!!

a mój chłop ma dzis wieczór z kolegami na pifku a ja w domu siedze i mam wieczór z Wami :-) Ja niestety wypadów bez mojej panny nie moge robić chyba ze cycki w domu zostawię ;-)

Ale tu cisza....a serialków dzsiaj brak...;-)

karolinna to widzę, że mobilizacja w pełni...Moja śpi 2 razy, ale w okolicach 11 to śpi sama, a na drugą drzemkę to udajemy się obie...i tylko wieczory mi zostają na gosodarowanie;-) Ale na pewno dasz radę i z czasem będziesz tu jednak częściej zaglądać:tak:

justyna ale masz pracowitą córeczkę...no no pozazdrościć. :-D

justyna dopiero w piatek powtórze;-)Liwki trójki wychodzą i to cztery naraz:confused2: ,oliwi wyszły 4 czy 5 dwa naraz ale trójki narazie nie idą.
karolina fajnie ze jstes ,bo juz sie martwiliśmy:-(Nasz pilot juz ledwo sie trzyma :-D Jednak przestawiłaś Lenke na 1 drzemke:-)

witam późnym wieczorem

No ja niestety nie mam jakos czsu na bb bo mój Kubus teraz potrzebuje dużo uwagi: jest bardziej niespokojny przy chorobie zapalenia krtani - teraz sie mu to wszystko odrywa i kaszle że :szok: aż sie biedaczek dusi:sad:.
Wczoraj to aż miałam takiego doła że ryczałam pół wieczora.
Jeszcze sie do tego wszystkiego dołączył sie Kubusiowi katar, wiec z oddychaniem cięzko, a i jeszcze wczoraj właśnie dobiła mnie do fatalnego humoru biegunka KOSZMAR!!!!!!!!!!

Ale dzisiaj już lepszy dzień, w piatek idziemy do kontroli.

reklama
Do góry