• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
baśka - przegapiłam 1 numer ale wczoraj dosła Kubus od moich rodziców więc zatanawiam sie czy mu nie zbierać a o 1 numer moja mama (prowadzi kiosk) bedzie pisać do RUCHU:-) , tylko strasznie to drogo wychodzi co nie? 27 z co 2 tygodnie:rofl2: troche przesadzili z ta ceną

reklama
.hej babeczki.

.Lenka właśnie śpi.

.baska ja kupuję te bajki w "przyjaciółce" i ona jest po 6,99 więc nie wiem czemu kubusiowa płacisz tak dużo:szok:.Baska już jest druga bajka?.

.Dużo zdrówka życzę, dla naszych milusińskich,wszystkich!.

Dziekuje dziewczyny że się tak o mnie martwicie :-) Jesteście kochane :-)

A fatum jest nad nami straszne :-( Jest to sprawa prywatna,ale nie mam komu się wyżalić :-( Aż ryczeć mi się chce :-( Mój Radek pojechał do pracy,bo dostał zlecenie w Łebie.Bardzo dobrze płatne.Wzioł ze sobą nowych pracowników.Zaznacze że praca jest na wysokościach.Na miejscu okazało się że pracownicy szanowni boją się wejść na góre :-( wcześniej o niczym takim nie mówili że się boją wysokośći :-( Mój m nie da rady sobie sam zrobić tego zlecenia,bo potrzeba mu do tego pomocnika.Teraz musi wracać spowrotem i wysłać drugą ekipe dobrze wyszkoloną nie bojącą się.Ale my oczywiście będziemy na tym stratni :-( Samo paliwo 250zł.
Do tego wszystkiego jeszcze przelew z firmy zlecającej do nas nie przychodzi :-( a nie jest to mała kwota :-( A pracownicy się denerwują o wypłaty,ja by chrzciny zrobić itd. Nie wiem co się dzieje,dlaczego nas to trafiło :-( To jakiś koszmar.Mam nadzieje że się z niego szybko obudze :-(

karolinna - ja jej nie płaciłam bo moja mama dała Kubusiowi, ale to jestz gazety "Mamao to ja" i taka jest cena.
Baśka własnie z tej gazety zbiera. Ale nie wiedziałam że w "Przyjaciółce" tez są jakieś bajki muszę zapytać sie mamy, i dzieki za info.

Cześć dziewczyny! Ja tylko na chwilkę, piękna pogoda i za chwilę wychodzę z Karolcią na drugi już dzisiaj spacerek :tak:

Kubusiowa - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KUBUSIA Z OKAZJI KOLEJNEJ MIESIĘCZNICY!!!! DUŻO, DUŻO ZDRÓWKA I SAMYCH RADOSNYCH, WYPEŁNIONYCH ŚWIETNĄ ZABAWĄ DNI!!!
Oby szybko wyzdrowiał Twój Szkrabik :tak:

Karolinna NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA LENKI NA TE JEJ 11,5 MIESIĄCA. Za 2 tygodnie skończy roczek :tak: super :cool: Dużo zdrówka róznież dla niej :-) .

Czarnulka trzymaj się, wszystko się jakoś ułoży, jesteśmy z Tobą!

Dobra spadam, do wieczorka!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KUBUSIU:-D
CZARNULKA WSZYSTKO SIE UłOżY;-)
baska dzieki
My juz byliśmy na spacerku ,moze jeszcze pójdziemy :tak:Ale dzis Oliwia wyrżneła w futryne :szok::-(myślałam ze jej skora pekła ,i do szycia za nim zobaczyłam ale na szczeście tylko gigant guz i zaraz z zamrażalki miecho i przyłozyłam ale był ryk:errr:biedna ona wogule prawie nie płacze a tu takie cos :-(

Dziekujemy za życzonka:tak:

Kubus dzisiaj postawił pierwsze swoje kroczki oczywiscie trzymając sie moich rąk:-) jestem pod wrazeniem jak teraz nabiera tempa, jeszcze w tamtym tygodniu zaczynał dopiero wstawac na nóżki podciagając sie czegoś, a tu już próbuje iść do przodu :szok: :-D.
Ogólnie widze że juz lepiej, dobrze ze dzisiaj jescze odpusciłam spacer, jutro napewno go zaliczymy bo pogoda ma bc równie ładna jak dzisiaj.

oliwka - dobrze że Oliwia nie zrobiła sobie nic poważnego :shocked2: a guz sie szybciutko zagoi dzieki twojej szybkiej interwencji:tak: :-D

reklama
Hejka!
Dziś byłam z Karolcią 2 razy na spacerku, w sumie 3 godzinki, pogoda piękna. Na drugim spacerku towarzyszyła mi Karolinna z Lenką :-) Ale Lenka urosła :szok: od kąd ją ostatnio widziałam, i jak zwykle uśmiechnięta od uszka do uszka :tak:

Kubusiowa GRATULACJE DLA KUBUSIA!!!! Niedługo pewnie będziesz już za nim biegać tak jak Karolinna z Lenką :-D

Oliwka całe szczęście że Małej nic poważnego się nie stało, oby to co mówisz szybko jej zniknęło.

Musze kończyć bo Mała zaczęła płakać, na razie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry