reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
iza - Lenka od Karoliny to wyjątkowo szybciutko zaczeła chodzic :-) zobaczymy kiedy Kuba:confused: zazdroszcze Wamtych spacerków:sorry2:

Dzisiaj mój szkrabik zaskoczył mnie podwójnie dobrze :-) i źle :sorry:.
To dobre juz wam napisałam, ale to złe: od piątku jak zaczeła sie choroba Kuby zauważyłam że zrobiłsie jakis nerwowy i codziennie jakby wzrastała u niego złość a objawia sie mniej więcej tym że ściska piąstki i strasznie sie napina robiąc sie cały czerwony, ale dzisiaj przeszedł samego chyba siebie juz poprostu nie mam cierpliwości bo wśrodku to cała chodziłam:wściekła/y:.
Musiałam go juz wykapać i położyć spać bo chyba bym wybuchła z wściekłości.
Czy u waszych pociech zauważyłyście cos takiego? skąd to sie u niego wzieło?:-(

reklama
Kubusiowa - najlepsze życzonka dla Kubunia - toż to już wielki chop - dwie cyferki w miesiącach trza mu pisać :tak: :szok: jak ten czas leci

a mi jakoś smutno - dzwoniła kuzynka, że odszedł nasz znajomy - zostawił czwórkę dzieciaków

iza tez myle ze to zejdzie:tak::-(
kubusiowa ja u oliwi tez zauważyłam ale nie reaguje na to ,poprostu siada na podłoge i zaczyna tupac ja wychodze a ona dalej siedzi a jak nie przychodze to zqaczyna płakac i idzie do mnie :szok:to takim pierwszym razie też byłam :szok: zdarzyło sie jej ze 3 razy:szok:

Kubusiowa u Karolci nie zauważyłam na razie czegoś takiego, tylko jak jest zdenerwowana to strasznie pluje i wydaje różne dziwne dźwięki. Pewnie mu to przejdzie, zobaczysz.

Kaśka nie dziwie Ci się że Ci smutno, bardzo to przykre.

Kupiłam dziś Karolci na Mikołaja uczoną słuchaweczkę (Fisher-Price UCZONA SŁUCHAWECZKA !!! (140408797) - Aukcje internetowe Allegro) z tym że kupiłam ją w Carrefurze za 52 zł. jest promocja i dużo fajnych zabawek :-) dużo taniej :cool: Oczywiście nie wytrzymałam i dałam jej ją już dziś :happy2:
Muszę się też pochwalić, że w nocy spałam 6 godzin :-) jak nakarmiłam Malutką o 23 tak obudziła się o 5 :tak: :-D całkowicie wyspana :szok: ale potem wzięłam ją do wyrka i spałyśmy razem :tak: .
Dziś po raz pierwszy chapsnęła mnie w cycorka :szok: tzn. troszkę zacisnęła ząbki oj bolało, ale na szczęście niegroźnie.

iza - a jak zareagowała na zabawkę Karolinka? to teraz musisz kupić nowy prezent na Mikołaja;-)

oliwka - próbuje nie zwracac uwagi :crazy: ciekawe jak długo to bedzie trwało:sorry:

kaśka - tragedia w tej rodzinie, współczucia:-(

Iza: dzięki za info o promo na słuchaweczkę. to Piotrek będzie miał prezent ale już na gwiazdkę, bo na mikołaja czekają już klocki fishera i piłeczka

Kubusiowa - bardzo się jej spodobała :tak: Myślę że dużo będzie się nią bawić (mam nadzieje ;-) ) może coś jeszcze dostanie na Mikołaja, na pewno od mojej siostry i od dziadków :-) a od nas, zobaczymy :happy2:

Kaska promocja jest nie tylko na słuchaweczkę :-) ;-) Jest naprawdę duuużo fajnych zabawek ale nie wiem czy wszystkie tańsze, sprawdziłam tylko te z Fishera i różnica jest spora :tak:

reklama
KUBUS wszystkiego naj naj z okazji ukonczenia 10 miesiaca .

Duzo zdrowka i cierpliwosci dla Twojej mamusi
Kubusiowa u mnie to samo, Filipek musi miec to co chce inaczej tez prezy sie i wydaje dzwieki podobne do lwa:-D :-D :-D Taki nerwusek z niego.

W poneidzialek mamy wizyte u okulisty prywatnie, ciekawa jestem co powie lekarz na te jego prawe oczko.

U mnie znow bez zmian, zero czasu dla siebie. ale planuje wybrac zalegly urlop 19 dni czyli prawie 4 tygodnie. Oj wtedy bede odpoczywac i spedzac cale dnie z moja myszka

Do góry