reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Witam i ja... w maseczce z glinki na buzi:cool2:.Mały relaksik przed kompem:happy:

.Podłogi pozamiatane i umyte.Lenka śpi.Mąż u kumpla.Chwila dla siebie:happy:.

.Nie było mnie tu trochę, a nawet się doczytałam komplementów pod adresem mojej córki:-).

.shinue twoja cierpliwość wystawiona na próbę,widzę:laugh2:,będzie dobrze! już za parę dni wszystko się rozwiąże:laugh2:.

.sandros gratulacje dla wygranych,może jednak warto żebyś polubiła hazard bo skoro pieniążki dały się wygrać:-p.

.iza twoja córcia też już urosła:szok:,i silna ze hej:laugh2:.jak tam po ćwiczeniach:confused:.

.kubusiowa coś mi się wydaje że Kubuś podepta roczek ,już się rwie do przodu:-D.Fajnie masz się ze sponsorują ci te płytki:-D,muszę pogadać z dziadkami Lenki ,może też się dołożą dla małej;-).

.Kobitki,dziś między 23 wieczór-6 rano jest w tesco promocja na zabawki,na każdą z zabawek jest 20% upustu,kto ma auto to niech śmiga:tak:.

.Ja zaraz lecę trochę posiedzieć przy moim tamborku:happy:.

.Miłego wieczoru!!!.

reklama
Dziś Kamilek drugi dzien leżał w dzień 20 min. w łożeczku pod karuzelą z Fisher Price bardzo go ona interesuje i sobie do niej gaworzy strasznie macha nóżkami i rączkami :-) ;-) :tak: Strasznie się cieszę ze mu się ona podoba bo martwilam się, że to był zbędny zakup.
Spacerek zaliczony byliśmy 1,5h. Ostatnio troszkę się zmienil już tyle nie placze i jest taki ciekawy co się wkolo dzieje uwielbia być noszony bo wszystko widzi :-) ;-) :tak: :-D Teraz śpi zobaczymy jak dlugo pośpi bo budzi się róznie raz po 5h,4h,2h,1h a więc trudno powiedzieć kiedy nie ma jeszcze wyregulowanego snu.

Kubusiowa - bajka w gazecie Mamo to ja kosztuje 6,99 zł.Wszystkiego naj...dla Kubusia.

Karolinna - jest już druga bajka w kioskach Mój brat Niedżwiedż byla już 15 listopada.

Iza - fajna słuchaweczka z Fishera też bardzo mi się ona podoba.

Czarnulka - glowa do gory wszystko będzie dobrze.

Kaśka - przykro mi z powodu waszwgo znajomego a umowę napewno wam przedlużą.

Ojjjj...to ja też już coś wiem o kształtowaniu się charakterku mojej najmłodszej pociechy :wściekła/y:
Pierwsze próby za nami. Tu może pomóc jedynie spokój i cierpliwość :tak:

Już chyba doszłam do przyczyny budzenia się z płaczem Martynki- WINOGRONA!!!
I byćc może przez to się budziła tak często i mało spała ostatnio. Jeszcze nie jestem pewna na 100%, ale takie mam przeczucie. Czasami człowiek zapomni, że karmi piersią:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: ....
Wczoraj Grzegorz był na wywiadówce u Darii. Mogę byc z niej dumna- prawie same piątki :happy: :-) :happy: :-) I wypadł jej kolejny ząbek (bardzo krwiście :baffled: ). Znowu Zębowa Wróżka miała robotę....;-) :-D

Co do umów, to może być i tak, że pracodawca da aneks i wtedy jest się zatrudnionym dalej na czas określony, niestety... Samo życie...

Kubusiowa- spóźnione życzenia dla Kubusia z okazji 10 miesiąca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samych uśmiechniętych i zdrowych dni :tak: :happy: :tak: :happy:

Karolinna- dzięki o info na temat tesco 20% upustu na zabawki. Maż dzisiaj pracuje do 24 wiec dzwonilam do niego, zeby jechał zobaczyć bo mamy upatrzone 2 zabawki z Fisher :-) Koleżanki z pracy złożyly się na prezent dla malego więc m.in kupimy mu zabawkę :-)

Karolinna - Kubusiowa ma rację. Pierwsza bajka kosztowała z gazetą 6,99 zł a druga kosztuje 28 zl i kolejne będa w tej cenie. Maż kupił drugą bajkę i nawet nie wiedzialam że tyle kosztowala (pytalam go przed chwilą i jestem w :szok: ) Mąż wszystko małemu by kupił mówi, ze jak podrośnie to będzie mial bajeczki na dvd :-) ;-) :tak: :-D

Witam wszytskie mamusie i brzuchatki siedzace przed kompem.
Ja nie kupuje tych gazetek , po prostu wole sobie sciagnac i to bardzo male koszty bo tylko za plytke place 1zł :-)

Dzis moj mały kawaler sam zasuwał kaszke łyzeczka - jak ten czas leci juz jest taki duzy.
Ja mam jutro wolne az do wtorku w poniedzialek , troche dziewczyny odpoczne.

Karolina szkoda ze wczesniej tego nie przeczytalam o Tesco a chetnie bym pojechala ale niestety maz oglada jakis film na dvd ja juz w pizamce ;-)

Czarnulka nie mart sie kryzys z kasa minie. Ja teraz tez musze troche pohamowac bo jutro chrzciny , a za mieisac jakby nie bylo siweta. W grudiu wypadaj mi oplaty , a do tego 7 prezentow musze kupic :dry: :dry: :dry: Mysle ze moze szef sypnie jakimis bonami :D

Kubusiowa to dobrze ze Kubusiek mały juz wlepszej formie.

Dziewczyny co planujecie na Andrzejki. My planujemy taka mala imprezke z kolezankami z pracy. Planujmey pojechac do Czech na kregle. Bylam tam dwa razy jest naprawde super i do tego tanioszka. Faceci po piwku zalicza a my oczywiscie jakis deserek lodowy.

Kubusiowa :-) a co do naszych nerwuskow to moj fajne sceny robi w sklepie. Staje gdy nie chce isc dalej i zaciska zeby i drży cały . Dzis tez rozmawialam ze znajoma co ma 3 miesicace starsza coreczke od Flipka i ona to samo przechodzi .

Ewcik - myśmy tez chcieli ściagac te bajki ale dziadki chca zeby miał w ładnym opakowaniu;-) , Andrzejki:confused: jeszcze nie wiem:-) a z nerwami naszych smerfów to musimy sobie dac rade byle nie popuścić bo bedzięmy musizały pisac po super nianie z TVN-u;-) :tak:
moze w poniedziałek jakies spotkanko na Rynku?

reklama
Do góry