Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
rozrywka jest baaardzo potrzebna człowiekowi
to ja się dołącze, dziś na ćwiczeniach facet co ćwiczy z Karolcią powiedział że da nam popalić, że ma charakterek
Zapytał czy oglądam Super Nianie bo za niedługo widzi nas w tym programie
Mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle :sick:, powiedział też że bardzo szybko wszystko łapie, szybko robi postępy i że jest nieobliczalna. Może być tak, że np. jutro sama nagle usiądzie, a może to jeszcze potrwać. Możemy juz np. na kolanach ją sadząć, ale może siedzieć tylko pod kontrolą, musimy pilnować zeby miała proste plecki. W wózku jeszcze ma nie siedzieć bo wtedy się pochyla a tak nie powinna. Powiedział że robi już coś co robią dzieci w wieku 8-9 miesięcy, chodzi o pozycję na czworakach, teraz w końcu robi to tak jak trzeba :-) .
włosy mi sie rozprostowały;-) . W takim ciężki szoku byłam jeszcze kilka godzin
Ciekawe co będzie w tym tygodniu 
A ta niania kiedy konkretnie leci, są jakieś powtórki
Bo ja to zawsze przegapie
:sick: 
. W jeden z moich gazet niedawno natknęłam sie na artykuł że dzieci którym w nocy podaje sie pic budza sie częściej i żeby oduczyc nocnych przerw nie nalezy poić w nocy tylko ewentualnie podac smoka, i tak tez zaczełam robić no i chyba sukces!!!!! Oczywiście w czasie choroby Kubus sie budził bo miła kaszelek i katarek wiec to naturalne. Zobaczymy jak bedzie dalej. Bede dawać wam znać.
miłego spacerku:-)