reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hejka.

.My już po spacerku.

.shinue to jest płyta razem z książeczką.

.ewcik też mi się wydaje ze w marketach spokojnie powinien być taki strój mikołaja.

.kubusiowa no to wypoczywasz nocami:tak:.

.iza ten facet to chyba w żartach powiedział o tej superniani ,co:confused:.A ten program leci w niedzielę o 17.30.

.mokkate też bym chciała cię zobaczyć w prostych włosach:-p.

.Zaraz zabieram się za obiad.

.I za porządki;-).

.Miłej soboty!.

reklama
Oliwia ...... W ostatnim kalatogu "Klubu dla Ciebie" jest "Język niemowląt" za 9,90 i jest jeszcze 2 czesc. "Jezyk dwulatka"

Shinue ...... ty jeszcze 2w1 :szok: Co ta Marzenka tak się nie spieszy ?? Na kiedy miałaś termin :confused:

Witam!

Karolinka już śpi więc mogę posiedzieć na neciku :-) ;-) :-D

Karolinna ten facet chyba raczej żartował no ale jakieś postawy miał żeby taki żarcik rzucić :-D Mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle przecież Karolcia jak do tej pory to raczej jest grzeczną dziewczynką :tak:

Shinue - Twojej malutkiej się nie spieszy :no:

MariaOla nie rozumiem :no:

Mokkate ciekawe jak wyglądasz w prostych włosach :-D a skręciły się na nowo :confused: ;-) :-D

Rehabilitant powiedział mi że mogę Karolcie na trochę zostawiać samą na dywanie, dziś tak sobie fikała a ja gadałam z Rysiem przez telefon, nagle patrze a ona USIADŁA :szok: ale nie wiedziała co się dzieje i zaczęła płakać :-D . Zrobiła to z leżenia na brzuszku, była na czworakach i tak kombinowała że jej wyszło ale nie wiem czy o to jej chodziło :no: :-D Strasznie się ciesze :-) .

Mały śpi wiec wpadłam na chwilę coś napisać co u nas się dzieje. Dziś zamówilam na allegro małemu leżaczek bujaczek

FISHER PRICE LEŻACZEK DO 18KG 2w1 Z WIBRACJA,GW (141062880) - Aukcje internetowe Allegro

mam nadzieję, ze sie sprawdzi i troszkę moje ręce odpoczną bo jak wam mówiłam Kamilek usypia na moich rękach jak go bujam.Także myślę ze moze w dzień będę miala więcej czasu dzięki temu i bedę mogła go wstawić w bujaczku w kuchni i gotować obiad itd.

Shinue - mój Kamilek też się nie spieszył na świat. Urodzil się 5 dni po terminie bylam w szpitalu i podawali mi zastrzyki na wywolanie a na koniec kroplówkę i tak zadziałała ze mialam, w końcu cc.

Ewcik - stój Mikołaja napewno jest w supermarketach jak co roku.

MariaOla - jak się czujesz???

Iza - napewno rehabilitant żartował przecież Karolinka taka grzeczna to chyba prędzej ja się znajdę w tym programie :-) ;-) :tak: :-D Mój mały dzisiaj tak wrzeszczał mały nerwusek :-) ;-) :tak: :-D

Dobry Wieczór kochane
Chrzciny minęły super i bardzo szybko . Filipek nasz znow byl niespokojny w kosciele po prostu nie umie jeszcze tyle wytrzymac. Codruga kobita była nazwana " babą " a gdy tylko zauwazyl Grzeska na caly kosciol krzyczał "tata" a gdy zobaczył duza swiece na ołtarzu to 10 min dmuchał. Ale miałam trening w kosciele. Nie ktore kobity zwlaszcza te starsze patrzyły na mnie spod oka , chyba byly to stare panny bo chyba to normalne ze małe dzieci takie sa :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Jutro jedziemy na poprawinki ale nie do lokalu tyko do domciu na kawke. Jestem wogole pelna podziwu dla mojej kuzynki maja trojke dzieci a jest w eiku 26 lat. Kubus ma prawie 3 latka, Julcia 1,5 a Milenka miesiac. HMMMM wiec nie moge narzekac , oni maja kupe roboty przy dzieciach.
Wazne ze dzieci sa kochane, i naprawde daja im tyle ile moga i na ile ich stac. Dlatego gdy zapytali Grzesia czy bedzie chrzestnym ucieszylismy sie bo naprawde to bardzo goscini i mili ludzie. A w przyszlosci Filipek bedzie miał kogo odwiedzac.

Kubusiowa czy ty dzis dalas Kubusia z kims na spacerek. jechalam obok Urzedu Miasta na alejach tam jest taki malenki park i chyba twoj wozio widzialam , tez prowadzila go blondynka ale w dlugich prostych wlosach .
A moze ktos mial taki sam wozek????

Zawitałam wkońcu na chwileczke .
Na wstepie oficjalnie ,są dwie piekne kreseczki tak że bedzie drugie szczeście nasze:happy::happy::happy:
Miałam roboty troche bo mąż konczy 31 lat i musiałam troche przygotować:-p
baska super leżaczek :tak:
iza co za postepy ,gratki dla Karolci a z tym rechabilitantem to przegiecie chyba że żartował:confused:
mariaola jeszcze nie dostałam elektronicznego"jezyk dwulatka "chya zamówie książke;-)
mokate a j jk zobaczyłam odcinek co były bliźniaki 5 letnie i chłopiec 10 lat :szok::szok:nigdy czegos podobnego nie spotkałam ,żeby matke od różnych przezywac:szok::szok:
pozdrawiam dobanoc

.Hejka.

.oliwka
wielkie gratki!!!!
r380ebo3.gif
,kiedy do lekarza idziesz:confused: .

.baska fajny leżaczek,my mieliśmy trochę inny i bardzo się przydał:tak:,właśnie brałam go do kuchni i gotowałam z Lenką :-).

.ewcik ja uważam ze Filipek zachowywał się uroczo w kościele:-D.

.iza
gratki dla Karolci! wow:laugh2:.

Miłej niedzieli!!!

Oliwka - wielkie gratulacje!!!Nareszcie się udało :-) ;-) :tak: :-D

Karolinna - mam nadzieję, że to będzie udany zakup :-) i będę mogla spokojnie coś w domu zrobić ;-)

Ewcik - niestety starsze kobniety takie są:baffled: ale co będziemy się nimi przejmować co myślą :-)

reklama
witam

ewcik - to była od Jarka siostra, o 12 Jarek zawiózł Kbusia do rodziców bo ja miłam klienta w domu (projekt łazienki) a maż do prazy na druga zmiane więc był na spacerku z ciotką:-) a babami sie nie przejmuj, Filipek zachowywał sie tak jak wiek na to pozwala:happy:

oliwka - moje gratulacje :-) :-) no to następna brzuchatka kiedy pojawi sie drugi suwaczek?

iza - brawo Karolinka!:-)

Kubuś dzisiaj przespał całą noc !!!!!!!! Ani jednej pobudki czyli od 19:30 do 7:00 :-) :-) :-) :-) KUBUSIU JESTEM Z CIEBIE DUMNA!!!!!!!

miłej niedzieli

baska - super zakup! oby sprawdził asię w 100%

Do góry