reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!!!!

My tez dziś skorzystaliśmy z pięknej pogody i już rano wybyliśmy do Wisły. Najpierw pochodzilismy po centrum,a potem wtelepaliśmy się z wózkiem na Partecznik. Już dawno tak się nie uśmiałam :-)

Oliwka- ogromniste gratulacje!!!!!
Wiem jak to jest czekać długo na te dwie kreseczki:tak:
A dziś nie widziałam "Superniani" i zapomniałam nagrać...:-(

Anian- u nas z jedzeniem wygląda przeważnie tak:
około 9- pierś
11.30- kaszka (na wodzie) z owocami
około 13- zupka z mięsem lub żółtkiem (duzo! prawie dwa małe słoiczki)
około 16- pierś
około 17- owoce
około 18- pierś
około 20 - jak wyżej
około 24 jak wyżej
jak się uda to dopiero o 5 - pierś (jak nie to jeszcze koło 3:dry: )

Napisałam "przeważnie" bo ostatnimi czasami domaga się jedzenia co dwie godziny. Nie wiem czy to skok wzrostowy, czy zęby....:confused:

Iza- super, że Karolinka sama usiadła. Wreszcie się doczekałaś!:-)
Teraz to już pójdzie z górki- lada chwila zacznie raczkować, wstawać, biegać.......:tak:

reklama
OLO WITAJ W GRONIE SPACERUJACYCH JUŻ :-) :-) FOTKI FAJNE

DAWNO MNIE TU NIE BYŁO
TAK DZISIAJ BUSZOWAŁAM U MOJEGO WUJKA
1002794mn3.jpg

1002798qd3.jpg

1002802ed6.jpg

a my dziś w domku rządziliśmy, bo Krzysiek w pracy.
spacerek dwugodzinny zaliczyłam z Piotrkiem, który stwierdził, że będzie spał na siedząco.

a po południu pojechaliśmy z reklamacją butów - wrrrrr obsługa w sklepie straszna. pierwszy raz spotkałam się z tym, że reklamację przyjmowano na zapleczu sklepu........

hej !!!

no proszę to Oluś przydrepta roczek !!!!

z tego co zdąrzyłam poczytać to gratulujecie Oliwce więc domyślam sie czego i też spieszę z gratulacjami !!!!

a my do wtorku same bo tatus wyjechał, no są jeszcze teściowie i w ramach niedzielnego popołudnia wyciągneli nas dzis do babci i ku uciesze Liwii była tam świnka morska ibiedny zwierzak po TAKIM gościu i wrażeniach chyba na zawał padnie !!

no nic pedze troche do tyłu poczytać

melduje Sie Jako Druga , A Juz Po 10 :-)
pusciutko Sie Zaczyna Robic Na Forum

Ja Dzis Dzien Wolny Ale Szkoda Ze Tylko Dzis.
Zaraz Uspie Małego A Potem Jade Z Małym Kupic Sobie Jakis Obrus Do Kuchni. Dzis Mam Wene Tworcza Jak Go Zrobic.

Dziewczyny trzymajcie dziś kciuki ..mamy dzis wizyte u okulisty. U mnie nikt nie miał problemu oczami wiec mysle ze nic groznego to nie bedzie.
Dam wam wieczorkiem znac jak po.

Dzis zauwazyłam ze Filipek wkłada paluszek do noska. Chyba nauczył sie dłubanai. Jak tylko wlozy zaraz mowie mu ze nie wolno ale on smieje sie i powtarza to samo.:-) :-)

reklama
Hej dziewczyny!!!

Jestem mega niewyspana. Kamilek wczoraj był bardzo marudny i cieżko go było uspać. W nocy często się budził a rano już o 6 nie chciał spać.Póżniej oczywiście sobie jeszcze uciął drzemkę a ja wzięłam się do prasowania.Czekam już na ten leżaczek-bujaczek z niecierpliwościa jutro powinien już przyjść bo podobno dzisiaj paczka zostanie wyslana jak powiadomiono mnie mailem.

W Tesco jak byla ta promocja rabat 20% na zabawki to wierzcie mi nie bylo wogóle już prawie fajnych zabawek wszystko wykupili. Maż byl tam w sobote po 24 i nie bylo co kupić. Wczoraj pojechal do auchanu po husteczki do pupci i takie tam drobiazgi i wrocil z następnymi zabawkami dla Kamilka kupil taką miękką ksiażeczkę z Fisher Price i gryzak-3 kluczyki z Fisher Price normalnie jego gdzieś puścić samego to wariuje z tymi zabawkami w sklepie :-) ;-) :tak: :-D

Czarnulka - jak po chrzcinach???

Ewcik - udanych zakupów. Fajnie ,że masz wolne :-) ;-) Twój Filipek slodki jest już taki dużyyyy;-)

Do góry