reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejka
dzieki dziewczynki:happy: no nareście sie udało:happy:
karolina jutro sie zarejstruje ale u mojej czeka sie ze 3 tygodnie,
kubusiowa ale masz super Kubuś tak ładnie śpi ,a Oliwi zas sie cos poknociło jak pisałam ze przesypia do 5 to teraz sie budzi ze dwa razy i chce dydola:szok: na dodatek mleko poszło w odstawke niewiem :confused:co mam zrobic zeby zaczeła pić tą butle :confused:próbowałam wszystkie smaki :-(
Lece kotleciki ubic:-) miłej niedzieli ..........a suwaczek musze póżniej zrobić:-)

reklama
Witam w ten śliczny niedzielny poranek
U mnie słoneczko ślicznie świeci za oknem więc jak tylko Mała wstanie to wyruszamy w długą...:-) Jesteśmy same (mężuś na szkoleniu) więc obiadku nie trzeba pichcić to się muszę nacieszyć Patrycją na zapas:tak:

oliwka ORGOMNIASTE GRATULACJE :-) :-) :-)

baska u nas taki zwykły leżaczek (bez bajerów) znakomicie się sprawdza. Mam czas na dużo rzeczy, chociaż ostatnio muszę mieć oczy dookoła, bo Młoda wyczaiła, że jak się usiądzie w leżaczku to można sprawdzać co tam na "podłodze słychać":szok:

kubusiowa gratuluję przespanej nocki:happy:

Mam prośbę kubusiowa, iza, mokkate, kaska i karolina napiszcię proszę co i o której godzinie jadają Wasze dzieciaczki, bo ja mam wątpliwości co do diety mojej córci u której króluje mleczko i to niestety rzadko:baffled:

A Młoda dziś przyjęła pozycję do raczkowania....ciekawe co z tego wyniknie;-)

Witam!

Na wstępie: Oliwka OGROMNE GRATULACJE!!!!!! Też chciałabym za jakiś czas napisać to co Ty, ale póki co druga dzidzia pozostaje tylko w gestii marzeń :baffled: Chcielibyście chłopczyka, czy jest Wam obojętne? Wiadomo, najważnejsze żeby było wszystko ok. i zdrowy piękny bobasek :happy:

Anian Karolinka je tak: ok. 5-6 rano cycuś (zależy o której się obudzi) potem o 10 kaszka (zjada ok. 200 g takiej gęstej mleczno-ryżowej) potem czasami ok. 12 cycuś ok. 14 zupka (też zjada ok. 200 g) z mięskiem, ok. 16 czasami cycuś (ale nie zawsze) , ok. 17 deserek (owoce) i cycuś po kąpieli ok. 20, potem na spanku ok. 23 i w nocy ok. 3 (ostatnio dwie noce obudziła się ok. 5) Moja córcia generalnie je często a nie za dużo.
Dodatkowo chrupie Flipsy, ale nie dużo, jakieś 3-4 na dzień :cool2:

Kubusiowa ogromne GRATULACJE dla Kubusia, że tak ładnie śpi. Brawo dla Niego!!!
Baska z tego leżaczka na mur beton będziecie zadowoleni :tak:

Dziewczyny mam pytanie odnośnie ząbków, kiedyś był już ten temat poruszany, Karolcia ma już 6 więc chyba powinnam jej je zacząć czyścić. Do tej pory przecierałam jej je gazikiem, po jedzeniu, ładnie otwiera buźkę (już się nauczyła ;-) ) ale potrafi czasem mnie przygryźć :baffled: i dziś podjęłam decyzję że kupimy jej szczoteczkę i będę jej czyścić przegotowaną wodą. Co Wy na to?

Oliwka: wielgaśne gratulacje z DWÓCH WYRAŹNYCH KRESECZEK!!!!!!!!!!!!!! uważaj na siebie Mamuniu!!!!!!!!!!!!!!

Kubusiowa: gratulacje - toż Kuba duży facet i mam nadzieję, że będzie dawał się Ci już wyspać po nockach.

Baśka: my mamy ten lezaczek i u nas rewelacja. Piotrek siedzi w nim długo, zwłaszcza jak teraz poszłam do pracy i moja mama ma cały domek na głowie.

Witam

Iza moj maly juz myje zabki od dwoch tygodni a ma 8 zabków , chetnie oteira buzkę, nawet skubany sie nauczyl ze jak wejdzie to łazienki to pokazuje na szczoteczke. Sczoteczke plucze w wodzie przegotowanej i daje tylko odbrobinke pasty (pol ziarenka grochu :-) ).

OLIWKA wielkie gratki, ale fajnie , a na kiedy terminek ?? Teraz to pewnie chlopczyka chcecie.

KUBUSIOWA a to jednak dobre oko miałam he he . Gratki dla Kubulka ze tak ładnie przespał

Ewcik jest różnica między Karolcią a Filipkiem ;-) FIlipek już pewnie potrafi wypluć, więc możesz mu dać troszkę pasty i zwykłą wodę. Karolcia pastę by połknęła i wodę też :laugh2:

OLIWKA... GRATULACJE!!!

a myśmy skorzystali dziś z pięknej pogody i poszliśmy na sapacerek do parku.... Oluś śmiał się na głos wywołując śmiech na wszystkich obecnych... a najbardziej podobało mu się to że zamiast siedzieć w wózeczku szalał z dzieciakami na własnych nóżkach :).....

Ale tu znowu pustki, wiadomo czemu ;-) .

Przed chwilą był na chwilkę u nas mąż Baski oddać becik i Karolinka dostała ślicznego, pluszowego zająca :-) :tak: :-D Bardzo śliczny, Baska dziękujemy, Karolci bardzo się spodobał :tak:

Diablica świetne foteczki :tak: kawał chłopa już z Twojego Olka :happy: .

reklama
Do góry