reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czarnulka: gratulacje dla Emi - wielka z niej już pannica. no i żeby Ci się rączka szybko wygoiła.

Iza: gratki dla KArolki.

a my dziś kupiliśmy prezenty dla Piotrka na święta. jeszcze tylko piłeczkęchcemy kupić na mikołaja. tylko ja sobie nie moge wybrać zaległego prezentu urodzinowego..........

reklama
shiune fajnie ze miałas taki poród krótki , ja miałm o godzine krótszy :tak:
masz problem ze zdieciami to jak odpisujesz zjedz na dół i w dodatkowych opcjach pisze zarzadzaj załącznikami ,klikasz i wybierasz zdiecie jest jeszcze jedna zajmujaca wiecej czasu opcja wybierasz zdiecie później host it i kopiujesz środkowy adres ,wklejasz na pasku narzedziowym w ta kule ziemską ale namieszałam chyba sie połapieszImageShack

własnie sobie pije piwko ;-) a cooo... ;-)

Dziewczyny postaram sie wiecej zaglądać ;-) bo bardzo mi tęskno za wami :-(

A moze jakieś spotkanko zorganizujemy??? Co wy na to??? Tak bardzo bym chciała :-) Ja sie dostosuje do was! ;-)

Izunia Jestem dumna razem z tobą z Karolinki :-) BOMBA! Dzielna dziewczynka ;-)

Cześć Dziewczyny...
Melduję się;-) żebyście o mnie nie zapomniały, ale jakoś nie mam siły nic pisać...idę do łóżeczka pośnić o świecie gdize doba jest dłuższa...:-)

Witajcie dziewczyny!!!

Shinue - gratulacje, fajnie że poród krótki. Czekam na fotki

mmm- spóznone życzonka wszystkiego naj...naj

Karolinna - fajnie, ze już sprzątasz na święta ja też muszę sie zabrać niedlugo.

Iza - Kamilek dziękuje za piekny prezent :-)

Czarnulka - fajne te krzesełko uczydelko chcieliśmy takie kupić Kamilkowi na gwiazdkę ale niewiem czy kupimy bo jak widzieliśmy na live to ono jest malutkie i niewiemy czy warto ....;-)

Oliwka - dziękuję za komplement co do Kamilka ;-)

reklama
Cześć Dziewczyny!

Mnie tu ostatnio coraz mniej :-( , a najbardziej brakuje mi tych porannych kawek z Wami :dry:

Dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe, a jakoś nie czuję się bardziej starsza ani mądrzejsza ;-)

shinue przyjmij jeszcze moje gratulacje dla Ciebie i Marzenki, niech jej świat przyjaznym będzie :-) :happy:

iza gratki dla Karolinki, pewnie już się bawi w mały odkurzacz, a jak nie to niedługo zacznie :tak:

no i mam pustkę w głowie, bo coś jeszcze chciałam napisać, hmm
kolorowych snów

Do góry