reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
MariaOla- testy, to tylko testy...:-) ;-)
Ja czułam, że będę miała dziewczynkę (i teraz i przedtem) i intuicja mnie nie zawiodła!:tak: :happy:

Mmm- spóźnione (oj, bardzo, bardzo :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: ) życzenia urodzinowe, ale nie mniej serdeczne!!!!! Spełnienia marzeń!!!!

Shinue- G-R-A-T-U-A-C-J-E!!! Niech Marzenka chowa się zdrowo!!!:tak:

Kubusiowa- Martynka też dziś długo spała.Wytrzymała bez jedzenia od 11 do 6.30 (z malutką pobudką koło 1 na przytulenie) Nie wiem czy jestem wyspana, bo już nie pamiętam co to za uczucie...;-) :-D

Mój ślubny właśnie pojechał odwieźć chrzestnych Matynki na lotnisko.
Było bardzo fajnie,choć mała prawie non stop na rękach :-p . No ale nie widują swojej chrześnicy zbyt często, więc mam nadzieję, że nie przyzwyczaiła się jeszcze.:laugh2:

reklama
Witajcie kochaniutkie :-)

Nie było mnie troszke :-( Wybaczccie! Ale u mnie ciągle coś się dzieje. Chrzciny i meza urodzinki udały sie super :-) foteczki wkleje jak szwagierka mi przywiezie na płytcce,bo mój aparat zepsuty i ona robiła wszystkie fotki :happy: A ja sobie okrutnie rozwaliłam lewą dłoń :baffled: przy myciu naczyć rościełam szklanką z coca coli. Oj boli strasznie,bo bardzo głeboko wyciełam sobie skóre :dry: Wikusia jeszcze dostała okrutnego kaszlu :-( Za to moja Emilia weszła w powazny wiek ;-) 3 miesiące :-)

No i musze się wam pochwalić,że schudłam juz 3 kg :-)

Dzioekuje ze o nas pamietacie :-)

Oliwka wielkie gratulacje ;-)

Karolinko bosko wygląda Lenka na fotkach jak sobie juz chodzi :-) super ;-)

Izuniu gratuluje kolejnych ząbalków Karolince :-)

Diablica 100 lat dla małego solenizanta :-)

sandros :-)

mmm ja rowniez składam zyczonka spuznione ale bardzo szczere :-) 100 lat ciotka ;-)

MariaOla mi sie sprawdził test w pierwszym przypadku,bo w drugom miał byc chłopczyk a jest Emilka ;-)

mariola - mnie intuicja też nie zawiodła, byłam jakos od początku nastawiona na chłopczyka, ale imiona miałam dla obu płci:tak:. Ka dalej podtrzymuje że bedziesz miała synusia:tak:
Ja też własnie przy remoncie posprzątałam wiekszość, zostało niewiele:-)
A do wigili to mielismy iść do teściów, ale stwierdzilismy z Jarkiem że mamy chęć zostać w domku z Kubusiem to będzie taka nasza pierwsza Wigilia z Kubusiem czyli NASZA TRÓJECZKA :-D a po kolacji moga przyjechac nasze rodzinki do nas na kawusie. Więc przygotowanie całej kolacji jest na mojej głowie:happy:

mokkate - chrzestni musieli nacieszyc sie Martynką, ale chyba nie rozpuscili małą na tyle żebys nie dała rady opanowac noszenie na rekach:tak:, no i tak ogólnie to superowo że odwiedzinki udane:-)
Super że Martynka tez ładnie przesypia nocki. Zuchy te nasze dzieciaczki:-D

oliwka - piesek juz wyprowadzony:confused:

No i za miesiąc koncze 25 lat
shock.gif
Jak ten czas szybko leci do przodu
icon_confused.gif
icon_rolleyes.gif

kubusiowa a wiec zycze powodzenia w przygotowaniach :-) My sobie chyba w przyszłym roku zrobimy własną wigilie,bo teraz nie dam rady sama :-( i idziemy do tesciow.

hej !!!

wpadłam dzis do zakładu głównie po to zeby tu zajrzeć :-) ale oczywiście pod pretekstem ze mam kupe roboty ;-)

A gdzie ta impreza forumowa była bo nie doczytałam ?? czyżby tak blisko mnie w Zorach ???

Sandros ty chyba kiedyś kupiłaś Soni to krzesełko ze stoliczkiem ?? i co sprawdziło sie ???

oj molestuje chłopa i dzis mu zagroziłam ze jak nie wróci mi internet do domu to wezme od kazdej z Was nr telefonu i bede dzwonic co słychać i to chyba go przekonało :-) ale pracuję jeszcze nad tym :wściekła/y:

całusy

Justynko moja Wikusia dostała taki stoliczek na roczek i do tej pory codziennie sie nim bawi po kilka razy! Jest to zabawka nr 1. Na dole masz fotki jak się bawi :-)

Witam,

Justyna u nas jak Wiki, Sonia moze juz nie ta codziennie, ale zainteresowanie jest nadal, siada, slucha piosenek, najbardziej podoba jej sie nakrecanie zegarka i wstawanie - siadanie...

Mariaola my testow nie robilismy, a na USG Sonia nigdy nie chciala sie przekrecac. Chcialam chlopczyka... i mam takia rozrabiare jak trzech synkow :-p

My Wigilie spedzamy u rodziny Rafala. Od dwoch lat nas zapraszaja, a tu moja rodzina z wloch przyjechala, a tata by sam spedzal ten dzien i tak juz w zeszlym roku zapowiedzialam, ze tym razem juz pojdziemy. Ja wiec zakoncze na porzadkach i slodkich piernikach:-)

My mamy sztuczna choinke, ale nawet fajna - taka puszysta i nawet duza.

Pozdrawiam,

reklama
Justyna- oj molestuj, molestuj swego chłopa, żebyś tu mogła częściej zaglądać.... :-)

Czarnulka- buziaczki dla Emilki z okazji 3 miesięcy. Śliczne masz te panienki :tak: :tak:

Do góry