reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej!
Ja już z kawą na Was czekam, w między czasie będę sprzątać. Jakaś krótka ta noc dzisiaj była, czuję się niewyspana:sick:

Witam,

Iza gratulacje dla Karolinki.

MMM fajna ta kredka. Jakby Sonia byla mlodsza, to bym sie na nia skusila... teraz juz nawet fajnie operuje zwyklymi kredkami, a najlepiej jej idzie pisanie po moim zeszycie :dry:

Diablica szybkiego powortu do zdrowia

Baska krzeselko fakt nie jest zbyt duze, ale Sonia ma juz ponad dwa latka, jest duza jak na swoj wiek i nadal lubi na nim siadac.

Ja dzis wybieram sie do Auchanu do Mikolowa, musze zrobic zakupy dla siostry i moze znajde cos fajnego na prezenty mikolajowe.

A mam jeszcze pytanko - cos mozna kupic na pierwsze urodziny dziecka? - szczerze mowiac to juz dobrze nie pamietam czym Sonia lubiala sie bawic.

Pozdrawiam,

witam

My własnie przyjechalismy z rehabilit. i z pobrania krewki Kubusia:szok: nie było tak źle bardziej ja sie wystraszyłam niz mój szkrab.
Po południu jedziemy kupić Kubusiowi sanki dostał pieniażki od moich rodziców na Mikołaja właśnie na sanki:laugh2:

mmm - miło cie znów widziec z kawusią:-) kreda bombowa:-D a ja wczoraj tez buszowałam po allegro za ubrankiem dla Kubusia na roczek

diablica - zdrówka :tak:

czarnulka - ja tez pisze sie na spotkanko:tak:

sandros - udanych zakupów Mikołajkowych:-) Kubus juz ma czapke Mikołaja

Witam!
Karolinka dziękuje za wszystkie gratki :tak: :-) Aż miło popatrzeć jak jej to fajnie wychodzi :-) Już dziś pierwszy kabel dorwała :szok: ale nie daję jej na zbyt długo na dywan także nie ma dużo okazji do trenowania, wciąż jeszcze musimy uważać, przez to że za dużo jej pozwoliłam pozycji brzuszkowej to znowu czasem ma napady i na spacerku koniecznie na brzuch chce :sick:
Wczoraj jak pisałam uspałam ją w dzień i nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo w nocy po karmieniu nie chciała spać, ponad godzine trwało zanim zasnęła, musiałam ją wziąć do naszego wyrka. Nie wiem czy to zbieg okoliczności, czy przez ząbki czy faktycznie miała w dzień za dużo snu :confused:

mmm super ta kredka :tak:

sandros ciężko z prezentem na roczek ja sama zawsze mam z tym problem żeby prezent był trafiony, dla chłopca może jakiś fajny samochód a dla dziewczynki lala:confused: :baffled: Naprawdę nie wiem co CI doradzić:baffled:

diablica dużo zdrówka!!!

JA TEŻ JESTEM ZA JAKIMŚ SPOTKANKIEM :tak:
Nie wiem, może to niezbyt dobry pomysł, ale biorąc pod uwagę że pogoda może być różna to może spotkałybyśmy się na kawce w jakimś centrum handlowym, np. w Silesi.

dziękuję za życzonka.... dziś czuję sięjuż zdecydowanie lepiej.... ale nosek jeszcze mam pełny:tak:

Sandros.... Olek na roczek dostał między innymi:.... konika na biegunach, rowerek, tor samochodowy, twarde książeczki z bajkami..... troszkę ciuszków.....

reklama
Do góry