.Hejka wieczorem
.
.iza bardzo fajnie Karolka raczkuje
,słodki widok
.
.shinue ale masz ładniutką córeczkę,bardzo fajnie wygląda na foteczkach
.A co do laktacji to moze tylko ci się wydaje że brakuje ci pokarmu, a on po prostu się unormował i jest akurat tyle ile trzeba,bo tak się dzieje po nawale pokarmu który przechodzi się po porodzie;-),piersi robią się mniejsze i moze tak wyglądać myląco.A na pobudzenie laktacji to słyszałam o piwie karmi,ale ile w tym prawdy
.
.oliwka rodzinka juz wie o twojej ciaży
jak zareagowali
.
.Lecę sprzątać
.
.Miłego wieczoru!.
..iza bardzo fajnie Karolka raczkuje
,słodki widok
..shinue ale masz ładniutką córeczkę,bardzo fajnie wygląda na foteczkach
.A co do laktacji to moze tylko ci się wydaje że brakuje ci pokarmu, a on po prostu się unormował i jest akurat tyle ile trzeba,bo tak się dzieje po nawale pokarmu który przechodzi się po porodzie;-),piersi robią się mniejsze i moze tak wyglądać myląco.A na pobudzenie laktacji to słyszałam o piwie karmi,ale ile w tym prawdy
..oliwka rodzinka juz wie o twojej ciaży
jak zareagowali
..Lecę sprzątać
..Miłego wieczoru!.
ale zrobi oczy chce to widziec ,juz bym chciała powiedziec juz sie nie moge doczekac ,jeszcze tylko tydzień
(Obiecalam sobie, ze w Nowym Roku zalatwie wszystkie sprawy zdrowotne) i nie mam zadnych problemow... przynajmniej nic nie wiem :sick:
- zrobilam wiec badanie - nic), zabki nie - dziasla twardachne, a Sonia zywa i daje popalic, bo nie mozemy wychodzic